• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Bestill innen torsdag for levering på morsdagen
Bestill innen torsdag for levering på morsdagen
Alle Skolestart gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 260 anmeldelser
Frode
på 23-01-20

"Kjempegod service "

10 fra 10
Annette
på 21-01-20

"Superfint trykk på veska, ble som jeg håpet. Kunne ønske det var en lomme på utsiden / baksiden av veska.."

9 fra 10
monica
på 20-01-20

"Jeg synes dere er kjempebra! Rask levering og god kvalitet. Enkelt og finne frem på sidene deres..keep.."

10 fra 10

Tilbake til skolen

Ferien er over, og det er på tide å gå tilbake til skolen igjen. Tid til å se alle vennene dine igjen og den (nye) læreren (e). Dette er alltid en spennende tid, og du vil være godt forberedt for den første dagen. Pass på at du spiser frokosten din, det viktigste måltidet på dagen! Pakk skoleposen med bøkene dine, pennene, blyanter og ikke glem lunsj.

På den første dagen i skolen og resten av skoleåret, vil du ikke miste noen av dine kule skolelever . Gjør det super enkelt å gjenkjenne dine egne forsyninger ved å legge til navn og / eller bilde til dem! Dette vil gjøre at skolens forsyninger ser veldig kul ut, og de kan ikke forveksles med noen andres!

Pennal

På øyeblikk du trenger en penn eller blyant, kan du på en eller annen måte ikke finne en. Hvordan kommer penner og blyanter alltid fortapt så lett? Fordi du ikke satte dem i din egen personlige blyantcase ! Nå som vi har løst det mysteriet, la oss fokusere på å skape det mest fantastiske blyanthuset din skole noensinne har sett. Velg ditt favorittbilde av deg og vennene dine, kjæledyret ditt, idol- eller sportteamet, og få det trykt på blyanthuset. Foretrekker du å legge til tekst i blyanten din? Ikke noe problem i det hele tatt! I vår brukervennlige redaktør er det veldig enkelt å lage din helt egen unike blyantcase.

Tegningssett

Er du klar til å ta det vanlige blyanthuset til neste nivå? Trinn inn i den magiske verden av tegningssettet! Leter du etter en penn? Det er i tegningssettet! Leter du etter en filtpenn? Det er der inne! Trenger du å tegne en super rett linje? Gjett hvor du kan finne linjalen? Det er riktig, dette tegnsettet er en sann livredder. Det er den perfekte gave for alle kreative barn. Med tegningssettet kan de små kunstnerene tegne mesterverk etter mesterverk. Vær forberedt på å ha mange fargerike tegninger som kommer deg!

Matboks

Læring gjør deg sulten! Pass på at barna spiser en sunn lunsj ved å pakke dem alt de trenger i sin egen lunsjboks. Du trenger ikke å bekymre deg for at de mister lunsjen lenger. Med litt hjelp fra YourSurprise kan du lage en lunsjboks som er så kult at de vil elske å bringe den til skolen hver dag. Med ditt eget morsomme bilde og en fargerik design fra redaktøren designer du selv lunsjboksen. Med ditt eget navn og bilde på lunsjboksen din, blir du den som blir lunsjtid på et lite fest!

Personlig tablettveske

Få barna dine lekser og trenger litt hjelp fra internett for å fullføre den? Med litt hjelp av en tablett vil de få gode karakterer hver gang. Ulykker skjer, så det er best å være forberedt på dem. Pass på at du har en sak rundt nettbrettet for å beskytte den mot fallende, støt og riper. Gjør nettbrettet ditt unikt ved å designe det selv med et bilde eller en tekst av ditt valg. Hvem kommer du til å overraske med dette fantastiske personlige tabletter-tilfellet ?
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med