• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Doodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - Hvit
Doodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - HvitDoodles baby bib - Hvit

Doodles baby bib - Hvit

kr 149
Bedriftsbestilling
  • Laget av den mykeste bomullsblandingen
  • Ditt design i fargerik utskrift i HD fotokvalitet
  • En unik og personlig baby gave
  • Rote! Bibsene er maskinvaskbare
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mer informasjon om Doodles bib:
Farge: hvit
Materiale: Den mykeste bomullsmixen
Mål: 35 x 24 cm
Lukking: velcro

Vaskeanvisninger:
Vask ved 40 ° C (fint / ullprogram).
Må ikke tørkes eller tørkes.
Stryke innvendig ut (ved lav temperatur).

Bli rotete med de søteste Doodles-vennene med denne Doodles-biben med bilde og / eller tekst!

Ser din lille ut som et lite veggiemonster dekket av mat etter middagen? Beskytt hans eller hennes klær fra nå av med denne søte Doodles-biben. Det morsomme ved disse bibene er at du kan designe dem selv! Du kan legge til en tekst, et navn eller til og med et bilde til designet. De gledelige Doodles-bibene er perfekte for å holde barnet ditt rent, men er også en super morsom gave til en bursdag eller babyshower!

Velg en av de forskjellige søte Doodles-designene og legg til navn, tekst og / eller bilde. Å designe en unik Doodles bib har aldri vært så enkelt! Vi vil sørge for at din opprettelse blir trykt på bib med stor omhu og mye kjærlighet. Spilling mat blir til en ekte fest med de søteste Doodles-vennene på den spesielle Doodles-biben!

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Et direkte prisoverslag for Doodles baby bib - Hvit ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?