Drikkevarer
29 gaver til: drikkevarer

drikkevarer

Har du noe å feire, takk noen, eller vil du bare vise din takknemlighet for en person? Overrask denne personen med sin favorittdrikke! Det er mange forskjellige drikker å velge mellom, men bare på YourSurprise vil du gjøre dem alle til personlige gaver.

Champagne

Noen feiringer krever en skål. En skål til en person, fremtiden eller en forretningsavtale. Det blir en virkelig spesiell anledning med en god champagne . For små feiringer velger du 375ml flasken Moët et Chandon, for større feiringer velger du den vanlige størrelsesflasken, for eksempel en Baron Fuenté Rosé.

For den største feiringen anbefaler vi Magnum-flasken Baron Fuenté . Champagne vil gjøre hver fest til en morsom og stilig begivenhet. Du trenger ikke å vente til det er noen bursdag før du kan åpne en fin flaske champagne, du kan nyte denne deilige drikken når du vil!

Øl og vin

Det er ikke en hemmelighet at menn elsker en kald øl nå og da. Men kvinner kan elske denne drinken like mye. Det finnes ølgavesett for enhver smak, fra fruktig øl til internasjonale øl. Er du ikke mye av en ølvifte? Ikke noe problem! Vi tilbyr røde, hvite og roseviner fra Europa, Afrika og Sør-Amerika. Middager og innflytningsfest partier er ikke komplett uten din favoritt vin . Du kan legge til ditt favorittbilde eller et navn på vinetiketten for å gjøre det til en personlig og unik gave.

whisky

Feire en prestasjon, bursdag eller jubileum med en god flaske whisky. Skal du en fancy og deilig cocktail med whisky eller foretrekker du å drikke denne drikkevaren ren, med et glass vann eller på klippene? Det er lettere og tyngre whisky, så du vil alltid finne den perfekte for deg! Whiskyene sendes i luksuriøse trebokser, hvor du kan tilpasse lokket. Du kan også gi en flaske whisky som en forretningsgave og bruke logoen til firmaet på lokket til gaveesken.

Havn

En port er en sterk vin fra Portugal. Nyt denne drikken som en aperitiff eller som en dessertvin. Port kan deles inn i to forskjellige kategorier. Den første er Ruby, som er fruktig og den andre er Tawny, som har en mer nutty smak til den. Grahams Fine Ruby og Grahams Fine Tawny er perfekte eksempler på de ulike porttyper. I tillegg tilbyr vi også 10 og 20 år gamle porter . På YourSurprise finner du de beste portviner for enhver anledning. Denne gaven vil glede seg til den siste dråpen!
+ Les mer...