• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst
Send gaven direkte til mottakeren.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst
Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.
Send gaven direkte til mottakeren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.
Fiep Westendorp
Pim & Pom - Solskjerm
Pim & Pom - Beach bag
Pim & Pom - Lunsjboks
Pim & Pom - Barneforkle
Pim & Pom Barnas tallerken - Nyt måltidet
Pim & Pom Barnas tallerken - Bil (4)
Pim & Pom Barnas tallerken - Flaske
Pim & Pom Barnas tallerken - Bil (3)
Pim & Pom Barnas tallerken - Støvler
Pim & Pom Barnas tallerken - Gå en tur
Pim & Pom Barnas tallerken - Bil (1)
Pim & Pom - T-skjorte
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 688 anmeldelser
Elisabeth
på 18-01-21

"Veldig fornøyd med rask levering og fint produkt👍 "

10 fra 10
Toini
på 17-01-21

"Superfornøyd. Rask levering, enkel og oversiktlig nettside. "

10 fra 10
Bente-Elin
på 16-01-21

"Handlet 2 ganger og alt gått fort og fine varer🤗 "

10 fra 10

Fiep Westendorp

Fiep Westendorp er kjent for sin illustrasjon av barnebøker. Hun ble kjent for sine illustrasjoner av karakterene Jip & Janneke. Samarbeidet og vennskapet med den nederlandske forfatteren Annie MG Schmidt varet en levetid, og sammen skapte de mange historiebøker for barn. Mange mennesker i alle aldre har vokst opp med signatur illustrasjoner og eventyrene til de frekke tegnene i alle bøkene. I 2016 hadde Fiep Westendorp feiret sin 100-årsdag.

Barnas forkle

Barn liker å hjelpe på kjøkkenet, spesielt når du baker kaker eller kaker. Vri barnet ditt til en liten kokk med barnas forkle . Barnas forklær har fargerike originale Fiep Westendorp-motiver og er tilgjengelige i forskjellige farger. Du kan enkelt legge barnets navn til forkleet for å gjøre det til en personlig gave. Nå kan de hjelpe mor og far på kjøkkenet uten å få klærne skitne.

Kids lunsj bokser

Å ta lunsj til barnehage eller skole er så mye enklere og morsomt med barna lunsj bokser av Pim & Pom. Du vil ikke finne noen squashed smørbrød på bunnen av barnas skoposer lenger og drikke kartonger vil ikke eksplodere under bøker og lekser når de lagres i en lunsjboks. Med noen få enkle trinn kan du slå denne barnens lunsjboks til en morsom og personlig gave. Velg en farge lunsj boks og et design i redaktøren, legg navnet på barnet til det, og du er ferdig! Disse fargerike barna lunsj bokser er en flott gave til en bursdag eller som en tilbake til skolen gave.

Bil solskygger

Solfylte dager er gode fordi du kan gå til stranden eller ta en BBQ i hagen. Noen av oss selv ønsker at det var sommer hele året! Det vi ikke liker om solfylte dager er at det sterke lyset kan skade øynene våre. For å beskytte barnet ditt fra direkte sollys i bilen, trenger du solskjerm. Pim & Pom bil solskygger gjør solfylte dager eller sommerferie med bil mye mindre stressende og mye mer fargerik. Legg til et bilde av barnet ditt, et kjæledyr eller deres favoritt leketøy til bilsolen nyanser for å gjøre det til en personlig gave.