Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

👩‍🍼 Bestill en morsdagsgave til moren din eller en valentinsgave til en du er glad i og feir! ❤️

Bedriftsgaver

Å finne en gave til en forretningspartner, klient eller kollega er ikke alltid lett. På YourSurprise finner du alltid en passende gave. Bruk et bilde, en tekst eller en logo for å legge til et personlig preg på alle gaver. Alle gaver kan bestilles i større mengder også. Foruten å sende forretningsgaver til partnere og klienter, kan du ikke glemme ditt eget lag! Overrask resepsjonisten din på den nasjonale resepsjonisten dagen (2. onsdag i mai) med sjokolade eller en flaske vin. På Administrativ Dag (27. april) viser du din takknemlighet for administrasjonsteamet. Vi har avrundet noen av de beste forretningsgaver til deg.

Personlig krus

Når du vil overraske noen (eller et lag) som liker en kopp te eller kaffe, velg de personlige krusene ! Krusene kan tilpasses individuelt eller kan bestilles i store mengder i samme design. Legg til logoen til firmaet, navnet på avdelingen eller gjør det ekstra spesielt og lag et krus med alles navn. Du trenger ikke alltid å vente på en bursdag eller spesiell (internasjonal) nasjonal dag for å vise verdsetter for laget ditt. Denne gaven er perfekt for enhver anledning!

Personlig laptop ermet

Noen mennesker er veldig opptatt og de reiser mye for jobb og hopper fra møte til møte. De er alltid veldig godt forberedt og leverer kraftige taler og inspirerende presentasjoner. Dette ville ikke være mulig uten en bærbar datamaskin. Av denne grunn er det viktig å holde den bærbare datamaskinen godt beskyttet. Med en personlig laptop ermet kan du få det til å se ut som profesjonell eller personlig som du vil. Ha logoen og sloganet til selskapet trykt på den bærbare ermet eller et bilde av familien din. Nå trenger du ikke å bekymre deg for din bærbare lenger, du kan fokusere på å være fantastisk på det du gjør!

Whisky gave

Har du nettopp landet en stor avtale eller har du nådd et imponerende mål? Dette krever feiringer! Behandle din stjerne kollega (e) eller partner (e) med en whisky gave . Gjør denne gaven til noe personlig ved å designe den luksuriøse treboksen med eget bilde og tekst. Du kan også velge å bruke bedriftens logo eller slagord. I tillegg til å bruke denne deilige gaven for å feire dine prestasjoner, kan den også brukes når noen blir promotert eller skal nyte sin eller hennes pensjon.