• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Alle Boliginnredning gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 294 anmeldelser
Atefeh
på 28-03-20

"Kjempe fint ❤️ "

10 fra 10
Thomas
på 26-03-20

"Gir 9, sendte gaven direkte til bursdagsbarnet så har ikke fått sett produktet selv (derfor ikke 10) .."

9 fra 10
Hilde Iren
på 22-03-20

"Veldig rask levering "

10 fra 10

Boliginnredning

Hvem sa at du bare kan dekorere hjemmet ditt når du går inn? Hver gang du har behov for en liten forandring, kan du endre din boligdekorasjon! Du trenger ikke å plukke opp en pensel og begynne å male på hele huset for å skape et nytt og friskt utseende. På YourSurprise tilbyr vi morsomt hjemmedekorasjon for å endre utseendet på hjemmet ditt veldig enkelt og med personlig preg. Det er mange forskjellige farger, stoffer, design, former og størrelser å velge mellom så, uansett hva du velger, vil det alltid passe inn med ditt interiør!

Personlig pute

Det er ikke slikt som "for mange puter", som er perfekt fordi de er fantastiske å (re) dekorere et rom med! Med en lys farge eller design på putene dine kan du enkelt gjøre et rom lysere og mer innbydende. Det har aldri vært enklere å tilpasse puter med ditt eget bilde og tekst! Med litt hjelp fra den brukervennlige redaktøren kan du lage en gave som er både unik og personlig. Velg din favoritt pute form og farge for å gjøre det passer innvendig eller gjør det skiller seg ut. Personlige puter er en fin måte å dekorere et barn rom, stue eller soverom. La oss starte (re) dekorere!

Barnestol

Barn liker å bli inkludert i innredningen av et hjem, spesielt sitt eget rom. Opprett et rom for barna å sitte og slappe av med den spesielle barnestolen . Disse super komfortable stolene er mindre enn vanlige stoler og kan broderes med navnet sitt. Dette blir deres nye favorittsted i huset! Du trenger ikke å bekymre deg hvis barna er litt rotete, dekselet og setet er avtagbare og kan vaskes i vaskemaskinen. Dette er også en flott bursdagsgave eller til jul!

Baderomsutstyr

Når du pynter hjemmet ditt, kan du ikke gå ut på badet. Med et par morsomme og personlige baderomsutstyr skaper du et helt nytt utseende. Design en ny såpedispenser med ditt eget bilde eller design og legg til et navn, en dato eller en tekst til den. Dette er en unik housewarming gave. Vil du starte dagen med et stort smil? Design din egen tannbørsteholder ! Lag ditt eget design eller velg ett i redaktøren, legg til favorittbildet og teksten din. Hvem skal du overraske med disse virkelig unike gaver?