• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)
Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)Min første julekule (2 stk)

Min første julekule (2 stk)

kr 139
9.9 av 10
3 anmeldelser
Bedriftsbestilling
  • Transparent, så vakker fra alle vinkler
  • Den slitesterke plasten kan ta en punch
  • Et personlig utstillingsvindu for juletreet
  • Bildet ditt kan ses fra forsiden og baksiden
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mer informasjon om de gjennomsiktige julekule:
Antall: 2 stk
Størrelse: Ø 8 cm
Materiale: høy kvalitet plast
Farge: gjennomsiktig
Tilpasning: med bilde og / eller tekst
Utskrift: bilde-perfekt og full farge
Stilling: Dobbeltsidig inne i bauble

Babys første julegave med et bilde fortjener et ærested i årets tre

Er din lille som feirer sin første jul i år, eller har venner eller familie bare en baby? Da blir babyens første julegave den søteste gaven til i treet. Du utformer settet med juleknopper alt selv. Velg et bilde, navn og / eller en av de søte juledesignene, og du har en unik og personlig julegave. Babyens julaubula er også perfekt for å overraske fremtidige besteforeldre, onkler og tanter med de gledelige nyhetene.

Julebjelken med bilde eller tekst er laget av høy kvalitet plast og kan slå. De har en sølvkrone med snor for å gi bauble det perfekte stedet i treet, med en gang. Når du har skapt en festlig design for den lille på et øyeblikk, passer vi til din opprettelse i dobbeltsidig juvelkule. Er du og baby allerede i julaften? Start med å tilpasse deg med en gang, og gjør babyens første julegave!

En hel masse julebarn på vei? For større mengder, ta kontakt med vår forretningsenhet.

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!
9.9 / 10
3 anmeldelser
10/10
Carina | 18-01-2020
Kunne ikke vært mer fornøyd.
10/10
Mayliss | 04-11-2019
Super fornøyd
10/10
Aleksandra | 30-12-2018
Kjempe fornøyd

Et direkte prisoverslag for Min første julekule (2 stk) ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?