• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Bestill dine personlige gaver før 17 desember for levering til jul!
Bestill dine personlige gaver før 17 desember for levering til jul!
Innflytningsfest
Bestilt i dag, sendt i dag
 Bestilt i dag, sendt i dag
Alle Innflytningsfest gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 210 anmeldelser
Mari
på 04-12-19

"Super fornøyd med kvaliteten og leveringstiden holdte som avtalt!:D "

10 fra 10
Ann-Mari
på 03-12-19

"Ingenting "

10 fra 10
Celina J
på 03-12-19

"Pakken kom fort frem og var fornøyd med produktet! "

9 fra 10

Innflytningsfest

Det spiller ingen rolle om det er ditt første hus / leilighet eller du flytter hvert par år, det er alltid spennende å flytte! I begynnelsen kan det føles litt rart å bo på et nytt sted, så det er viktig å få det til å føle seg som hjemme. Selvfølgelig trenger du ikke å gjøre alt selv! Mesteparten av tiden venner og familie er glade for å hjelpe deg med å flytte inn, male og dekorere. Når alt er i riktig farge og på rett sted, er det på tide å vise alt hardt arbeid. Tid for en innflytelse! Vi har avrundet opp de beste housewarming gaver til deg.

Personlig dørskilt

Nå som du har slått huset ditt inn i et hjem, må du sørge for at folk faktisk kan finne den. Ingen bedre måte å gjøre dette på enn med et personlig dørskilt ! Alle dørskilt kan tilpasses veldig enkelt i redaktøren vår. Velg et design som passer deg og din familie og legg til navn, familienavn eller et bilde av familien til det. Materialet i dørskiltet er aluminium og leveres med monteringssystem.

Personlig pute

Når man ser etter en innlagt gave er det vanlige folk vil ta med en gave som kan brukes i huset. Hvor bedre å få den nye husseieren til å føle seg som hjemme enn med mange puter! Ikke bare er de super komfortable de er dekorative også. Leter du etter et bestemt design for puter, men du finner det ikke? Design dem selv! Bruk et bilde av designet for å skrive det på puten. Din personlige pute blir en enda mer unik gave når du bruker ditt eget bilde og tekst som en utskrift! Ikke bekymre deg dette er veldig enkelt og kan gjøres fra din (pute-mindre) sofaen!

Veggdekorasjon

Når du er avgjort i ditt nye hus, skjønner du at det er denne veggen som fortsatt er helt tom. Fyll denne veggen med dekorasjon etter eget valg! Skriv ut det flotte bildet på et stort lerret og gjør det til øyets oppfanger. Eller skriv ut bildet på tre eller aluminium. Det er forskjellige størrelser og former tilgjengelig, slik at det alltid vil se bra ut med resten av interiørdesignet. Veggdekorasjon trenger ikke å være bare et bilde, det kan være et klokke, speil, sertifikat eller keramisk fliser. Eller kanskje alt ovenfor? På YourSurprise er du din egen interiørdesigner!
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med