• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!

Ønsker du å jobbe for det kuleste firmaet i Nederland?

Leter du etter en spennende jobb hvor karrieremulighetene er uendelige, og hvor kollegaer blir venner på null komma niks? I så fall er YourSurprise akkurat stedet for deg. Fra det brusende Zierikzee, sør i Nederland gjør vi alt selv: Gaveutvikling, design, innkjøp, produksjon, markedsføring, IT og kundeservice. Alt skjer på vårt hovedkvarter. Med andre ord, et superkult og inspirerende sted å jobbe! Vi er alltid på jakt etter motiverte mennesker med lidenskap og drivkraft. Men fleksibilitet er også veldig viktig, fordi YourSurprise vokser så fort at ansvaret ditt kan utvides eller endres etterhvert som teamet ditt vokser. Du trenger heller aldri å kjede deg, for hver eneste dag hos oss er som en fest. La kreativiteten din løpe løpsk og overrask oss med dine geniale ideer!

Har du det som trengs for å være en del av en unik bedrift som ønsker å ta over hele verden, en personlig gave om gangen?

Søk via

E-commerce

Internship E-Commerce

E-commerce

We are looking for native speakers of Finnish / Swedish / Norwegian / Danish / Spanish / Italian / Polish to help improve our international websites!

Sjekk ut

Allround Country Lead

E-commerce

We are looking for native speakers of Finnish / Swedish / Norwegian / Danish / Spanish / Italian / Polish to help improve our international websites!

Sjekk ut
"Er du den ambisiøse proffen som kommer for å styrke vårt fantastiske YourSurprise-team? Send en e-post/ring meg på telefonnummeret nedenfor, så kanskje vi sees til et intervju. " Chris van der Wel
Chris

Søk direkte

Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra 08:30 til 17:00 (Engelsk)

23 96 25 90

Send en e-post

Er du et topp talent for YourSurprise, men ser du ikke jobben du leter etter? Vennligst send oss ​​en epost via vi kan muligens gjøre noe for hverandre.

Kan jeg hjelpe deg?
1 med