Ønsker du å jobbe på det kuleste selskapet i Holland?

Leter du etter en spennende jobb der karrieremulighetene dine er uendelige, og kolleger blir venner om et sekund? I så fall er YourSurprise akkurat stedet for deg. Vi gjør alt selv fra den travle byen Zierikzee i Nederland. Gaveutvikling, design, kjøp, salg, markedsføring og kundeservice, vi holder alt innenfor vårt hovedkvarter. Med andre ord: et superkult og inspirerende sted å jobbe! Derfor er vi alltid på jakt etter motiverte fagfolk med lidenskap og kjøring. Men fleksibilitet er også et must, fordi YourSurprise vokser så fort at ansvaret ditt kan utvides eller endres fordi teamet ditt blir større. Du vil aldri bli kjedelig fordi hver dag på YourSurprise er en fest. La ideene dine løpe gratis og overraske oss med dine geni-forslag, vi trenger det!

Har du det som trengs for å være en del av et unikt selskap som ønsker å ta over hele verden, ett steg om gangen, med personlige gaver til alle?

Søk via

E-commerce

Internship E-Commerce

E-commerce

We are looking for native speakers of Finnish / Swedish / Norwegian / Danish / Spanish / Italian / Polish to help improve our international websites!

Utsikt
"Er du ambisiøs profesjonell som ønsker å bli med i vårt fantastiske YourSurprise-team? Ring meg på telefonnummeret nedenfor, og vi kan invitere deg til et intervju. " Chris van der Wel

Påfør direkte

Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 08:30 til 17:00 (Engelsk)

23 96 25 90 (Engelsk)

Send en epost

Er du et topp talent for YourSurprise, men ser du ikke jobben du leter etter? Vennligst send oss ​​en epost via vi kan muligens gjøre noe for hverandre.