Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Dessverre ble ingen produkter funnet for dette utvalget
no search results

Personlig sengetøy med ditt eget bilde eller design

Har du et bilde eller design som betyr mye for deg og som du ønsker å lage noe vakkert med? Du kan selvfølgelig få trykket bildet på lerret, men hva med et dynetrekk med favorittbildet ditt? Enten det er et bilde av din beste ferie, ditt bryllup, hest, kjæledyr eller barn, trykker vi bildet på et vakkert sengesett i høy kvalitet. Kan du ikke velge bare ett bilde? Ikke noe problem - lag en fantastisk collage med flere bilder! Du kan designe ditt eget dynetrekk i vår brukervennlige online redigeringsprogram.

Er du en kreativ person som lager vakre trykk og design? Last deretter opp en fil til editor, og før du vet ordet av det, kan du ligge under et dyneomslag som du designet selv!

Kvaliteten på utskriften

Vi skriver ut designet ditt på materialet i veldig høy kvalitet. Utskriften er helt flat og umerkelig, og fargene ser bra ut. Hvis du vasker sengetøyet på maksimalt 40 grader, er du sikret langvarig kvalitet!

Dynetrekk og sengetøystørrelser

Følgende størrelser er tilgjengelige: * 100 x 150 (enkelt) * 140 x 200 (dobbel) * 200 x 200 (queen size) * 220 x 200 (king size) * 240 x 220 (tvilling) Vi har sett med og uten puter, slik at du selv kan se hvor mye du ønsker å bruke og hva du synes ser best ut.

Med eller uten trykt pute

Vi tilbyr sett med og uten puter, slik at du kan velge om du vil trykke puter også. Du kan også velge å putene putene med et annet trykk enn dynetrekket. Dette betyr at du kan lage hele settet akkurat slik du vil ha det. Du kan for eksempel velge å legge tekst eller en dato på putene.

Polyester eller bomull?

Du kan velge mellom materialene polyester eller bomull. Hvilket materiale som passer best for deg, avhenger av en rekke ting.

Bomull

Bomull er slitesterkt, hudvennlig og fuktighetsregulerende. Bomull er et flott alternativ for folk som raskt blir varme og svetter mye om natten. Bomull kan absorbere mye fuktighet og gjør at du ikke svetter.

polyester

Polyester føles myk og lett og er holdbar. Polyester er meget godt egnet hvis noen har allergier som støvmidd eller luftveissykdommer. Strukturen til polyesterfibrene er mye mer lukket, noe som betyr at støvmidd ikke lett kan samles i dem. Polyester beholder ofte mer varme fordi det er et syntetisk materiale, så det er populært blant mennesker som er mer følsomme for kulden. Som bomull er polyester lett vaskbar og tørker raskt.

Innstikkede strimler

Vær oppmerksom! Nesten alt sengetøyet har en innfestet stripe på 20 cm langs hele lengden, bortsett fra 150 x 100 settet.