• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Sweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2år
Sweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2årSweatshirt - Barn - Grå - 2år

Barn genser

kr 309
Bedriftsbestilling
Velg farge
Velg størrelse
  • Perfekt passform og fantastisk kvalitet
  • Velg din egen farge, størrelse og design
  • Fullstendig vaskemaskin trygt
  • Ideell for familieutflukter, lagturer eller sportsarrangementer
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Ytterligere informasjon om barnas gensere:
Merke: Russell
Modell: Rørformet passform for ekstra komfort
Størrelse: 2, 4, 6, 8, 10 og 12 år gammel
Farge: grå og svart
Materiale: 50% bomull og 50% polyester
Grammage: 295 g / m²

Vask vedlikeholdsinstruksjonene:
Vask ved 40 ° C delikat / ullprogram
Ikke tørk eller tørk i tørketrommel
Bare stryk utskriften innvendig ved lav temperatur

Klikk her for mer informasjon om gensere.

Du er sikker på å være den kuleste gutten i byen med din egen unike genser med navn!

En fantastisk personlig sweatshirt som dette burde være en del av et barns garderobe. En flott gave til jul, en bursdag eller bare som en fin overraskelse. Du kan velge ditt eget design for skjorten. Velg din favoritt, legg til et navn og / eller bilde, og din slitesterke kunstverk vil være klar til å slå noen hoder. Den tilpassede genseren med navn har et sildbens nakkebånd, raglan ermer og er laget av den mykeste bomullsblandingen, noe som gjør det veldig behagelig. Flott for lagkamerater eller klassekamerater som vil la alle vite at de er et lag. Med din egen tilpassede design på forsiden og baksiden, har du den kuleste genseren noensinne. I tillegg er det fint og varmt!

Fullfør din gave ved å legge til design på både forsiden og baksiden av genseren. Det er ingen enklere måte å lage en enestående barnesjorte på. En gave som er garantert å bli verdsatt. Den klassiske modellgenseren har flere farger og er laget av høykvalitets stoff. Det er munter design eller både gutter og jenter. Hva venter du på? Gå til design din egen tilpassede sweatshirt med navn og / eller bilde for barn.

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Et direkte prisoverslag for Barn genser ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?