< Tilbake
  • Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Genser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - S
Genser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - SGenser - Menn - Grå - S

Herre genser

kr 389
Bedriftsbestilling
Velg farge
Velg størrelse
  • Perfekt passform og fantastisk kvalitet
  • Velg din egen farge, størrelse og design
  • Fullstendig vaskemaskin trygt
  • Ideell for familieutflukter, lagturer eller sportsarrangementer
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
100% kvalitetsgaranti
Leveres i flott gaveeske med tilhørende kort

Ytterligere informasjon om menns gensere:
Brand: Sol's
Modell: vanlig
Størrelser: S - XXL
Farge: grå og indigo
Materiale: 80% bomull og 20% ​​polyester
Grammage: 240 g / m²

Vask vedlikeholdsinstruksjonene:
Vask ved 40 ° C delikat / ullprogram
Ikke tørk eller tørk i tørketrommel
Bare stryk utskriften innvendig ved lav temperatur

Klikk her for mer informasjon om gensere.

Gjør et inntrykk med en personlig genser med ditt design!

70-årers genseren er tilbake og kjøligere enn noensinne! Gi dine mannlige venner, familiemedlemmer eller kolleger et nytt, nytt utseende med denne unike genseren designet av deg. En fantastisk overraskelse for en bursdagsfest, bachelor party eller bare som en fin gave. Den gode tingen om denne genseren er at du kan tilpasse den med et kult design, navn og / eller fotografi. Gi gaven din egen personlige preg. Genseren har raglan ermer med elastiske mansjetter, nakkebånd og midjebånd. Og takket være den myke bomullsblandingen, er det super behagelig å ha på seg. Design din egen genser og lag en spesiell gave som er perfekt for enhver anledning. Selv om vi ikke ville skylde deg om du helst vil lage et kjølig trykt sweatshirt for deg selv!

Gjør gaven din til et ekte kunstverk med utskrifter på forsiden og baksiden. I bare noen få enkle trinn, vil du lage en genser som virkelig vil slå hodene. Garantert å være den beste gave på festen! Denne klassiske genseren har flere farger og er laget av en høy kvalitet bomullsblanding. Med det store utvalget av design å velge mellom, er disse personlige gensere en fantastisk gave til alle. Kom i gang og personliggjøre en unik genser til bestefar, kjæreste, kollega eller kanskje alle!

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Et direkte prisoverslag for Herre genser ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?

Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra 08:30 til 17:00 (Engelsk)


Ikke gå glipp av spennende tilbud, meld deg på nyhetsbrevet vårt nå!

Kundeservice
YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Nederland

Bedrift

Bedriftsgave med logo
Større antall
Kan tilpasses separat

Bedriftskontakt
Ring / E-post: 23 96 25 90

Kan jeg hjelpe deg?
1 med