• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Bestill innen torsdag for levering på morsdagen
Bestill innen torsdag for levering på morsdagen
Konfirmasjons gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 260 anmeldelser
Frode
på 23-01-20

"Kjempegod service "

10 fra 10
Annette
på 21-01-20

"Superfint trykk på veska, ble som jeg håpet. Kunne ønske det var en lomme på utsiden / baksiden av veska.."

9 fra 10
monica
på 20-01-20

"Jeg synes dere er kjempebra! Rask levering og god kvalitet. Enkelt og finne frem på sidene deres..keep.."

10 fra 10

Konfirmasjons gaver

Den første hellige nattverd er en veldig spesiell anledning for et barn. Den første hellige nattverd skjer bare en gang i livet som gjør det super spennende. Etter at den hellige hendelsen i kirken har funnet sted, er dagen fylt med familie og venner. Gutten eller jenta vil motta gaver på denne spesielle dagen. Du vil overraske dem med noe som er unikt og et varig minne om denne spesielle dagen.

Lag ditt eget sertifikat

Siden den første hellige nattverd er en spesiell dag, vil du gi noen et varig minne. Lag ditt eget sertifikat for denne spesielle anledningen! Ta et vakkert bilde av gutten / jenta på denne spesielle dagen og få den trykt på sertifikatet. Du kan skrive din egen tekst og navn på barnet for å gjøre det helt unikt og personlig. Gi dette spesielle sertifikatet et vakkert sted i soverommet til barnet eller i stuen.

Graverte armbånd

Jenter bruker vanligvis en hvit kjole til deres første hellige nattverd. Et unikt stykke sølvsmykker vil få henne til å se enda vakrere ut! Har navnet på jenta gravert på et sølvarmbånd. De graverte armbåndene er laget av høy kvalitet sølv og kan brukes hver dag. Armbåndet blir et varig minne til den spesielle dagen.

Foto fliser

Et bilde av barnet på dagen for den første hellige nattverd blir alltid verdsatt av hele familien. Et foto som det fortjener et spesielt sted i ditt hjem. Ha bildet og datoen for fellesskapet trykt på en keramisk flis. Denne tradisjonelle gaven er for barnet å holde som minne om den spesielle dagen. En fotografisk flis er også en vakker gave til barnets besteforeldre.

Foto stearinlys

Et bilde på stearinlys er den perfekte gaveeserviken. Ha et bilde av barnet og datoen trykt på lyset for å gjøre det til en personlig gave. Du kan også velge et duftlys med forskjellige farger. Du kan velge mellom tre forskjellige dufter, så det er alltid en du elsker! Du kan legge til et gratis, små hilsen kort til fotostearene . Hvis du ikke kan delta på festen, kan du sende gaveen til en adresse du ønsker.
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med