Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

1 gaver

Personlig sjokolade Côte d'Or

Kjenner du noen som alltid har en Côte d'Or-sjokoladeplate i skapet? Eller noen som absolutt må ha litt kvalitetssjokolade på slutten av dagen? Den perfekte gaven til disse sjokoladeelskerne er uten tvil et utvalg av merket Côte d'Or, verdsatt over hele verden for sine kvalitetsingredienser og særegne smak. Du kan gi Côte d'Or som gave til en spesiell begivenhet eller anledning, eller bare fordi du ønsker å overraske en du er glad i. Utforsk Côte d'Or-sjokoladeproduktene og tilpass en sjokoladegave

Gigantisk Côte d'Or-sjokoladeplate

De som elsker Côte d'Or-sjokolade klarer seg ikke uten! Merket har tross alt en umiskjennelig og særegen smak. For de som ikke kan få nok, har YourSurprise i samarbeid med merket laget en gigantisk Côte d'Or-sjokoladeplate. Med en kilo sjokolade og en lengde på 60 cm er Côte d'Or-sjokoladeplaten en gave uten like! Gi den i bursdagsgave eller som julegave – mottakeren blir uten tvil målløs og kan bare glede seg til å smake på et stykke Côte d'Or-sjokolade. Mega Côte d'Or inneholder 5 sjokoladeplater med forskjellige smaker, med et utvalg av melkesjokolade, mørk sjokolade og med biter av hasselnøtter. Det finnes noe for enhver!

Slik tilpasser du din Mega Côte d'Or

I tillegg til det deilige innholdet er den gigantiske Cote d'Or-sjokoladeplaten en gave skreddersydd for mottakeren. Du kan tilpasse den med bilde og/eller design du ønsker, legge til et navn samt en melding til den du vil gi den til. Det er veldig enkelt å tilpasse Côte d'Or Gå inn i redigeringsprogrammet og velg din tilpasning, så trykker vi den på emballasjen til den gigantiske høykvalitets sjokoladeplaten.

Blikkboks med Côte d'Or-sjokolader

For de som foretrekker å nyte sjokolade i små porsjoner, er en blikkboks med Cote d'Or-sjokolade det riktige valget! Ikke bare smaker Cote d'Or-sjokolade godt, men boksen som inneholder dem er en flott gave i seg selv! Tips: Når du har smakt på alle sjokoladene, kan blikkboksen gjenbrukes. Du kan for eksempel bruke den som en beholder for sytilbehør eller kanskje til oppbevaring av andre godsaker. Boksen er i vintage-stil og kan tilpasses med et bilde og/eller navn. Velg mellom et utvalg av design, klassisk vintage eller jul. Hva venter du på? Opprett Cote d'Or-gaven din nå!