• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Foto telefon tilfeller
Gavefinner
Vis filtre
Skjul filtre
Telefonmodell
Telefonmodell
Type
Type
62 gaver til: Mobildeksel
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 294 anmeldelser
Atefeh
på 28-03-20

"Kjempe fint ❤️ "

10 fra 10
Thomas
på 26-03-20

"Gir 9, sendte gaven direkte til bursdagsbarnet så har ikke fått sett produktet selv (derfor ikke 10) .."

9 fra 10
Hilde Iren
på 22-03-20

"Veldig rask levering "

10 fra 10

Mobildeksel

Hvordan skal du beskytte alle dine viktige telefonnumre og selfies på telefonen din? Det er ingen måte du vil miste alle disse verdifulle tingene ved å ved et uhell slippe telefonen din! Den beste måten å holde telefonen trygg på, er med et passende telefonveske. Har du funnet det perfekte telefonhuset, men det passer ikke til din telefonmodell? Det problemet tilhører fortiden! På YourSsurprise tilbyr vi et stort utvalg av forskjellige telefoner til mobiltelefoner, slik at du alltid finner den som passer deg!

iPhone etui

Har du en iPhone, og du vil ha en telefon sak som er like unik som deg? Det er veldig enkelt å designe ditt nye iPhone-tilfelle med ditt eget bilde og tekst i redaktøren! Vi tar ikke bare hensyn til de nyeste telefonene, men også de eldre modellene! Folk som er litt klumpete enn andre, vil gjerne høre at vi også har tilfeller. Disse tilfellene har et spesielt gummiinnlegg som passer til telefonen enda bedre. La kreativiteten flyte og skape et iPhone-tilfelle som du kan vise deg hver gang du svarer på telefonen!

Samsung saken

Kan du aldri finne en telefon sak med et design du liker? Stopp å se og begynne å lage! Design et unikt nytt Samsung-tilfelle med dine egne bilder og tekst, eller velg en fargerik design fra redaktøren. Foruten det faktum at telefonens tilfelle vil se fantastisk ut, vil telefonen også være veldig godt beskyttet. Et personlig Samsung-tilfelle er den beste måten å holde enheten trygg mot støt og riper mens knappene og kameraet forblir fullt tilgjengelige. Ikke bekymre deg for Android-brukere, vi har mange telefonkasser til å passe til forskjellige telefonmodeller!

Tablet case

Leter du etter et tablett tilfelle i stedet? Du finner det du leter etter på YourSurprise! Det er like enkelt å lage et unikt tablett sak i den brukervennlige redaktøren. Nå kan du endelig sette det vakre bildet av din siste ferie til god bruk! Nettbrettet ditt vil ikke bare se helt fantastisk ut, det er også beskyttet mot støping, fallende og riper. Det er perfekt som bursdag, oppgradering eller Tilbake til skolen gave !