• Hver gave med bildet og teksten
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
  • 1.000.000 glade kunder setter pris på oss med en 9,4
  • For enhver anledning
< Tilbake
Foto telefon tilfeller
Gaveopptaker
Vis filtre
Skjul filtre
Telefonmodell
Telefonmodell
Type
Type
103 gaver til: Mobildeksel
Hva våre kunder sier
9.8
Se alt 49 anmeldelser
Helene
på 14-01-19

"Skulle gjerne hatt enda større fjøl "

8 fra 10
Elisabeth
på 12-01-19

"Kjempe god service. Pakken kom ganske raskt. Å så er jeg såååå fornøyd med innholdet. "

10 fra 10
Andrine
på 05-01-19

"jeg synes denne siden er fantastisk bra "

10 fra 10

Mobildeksel

Hvordan skal du beskytte alle dine viktige telefonnumre og selfies på telefonen din? Det er ingen måte du vil miste alle disse verdifulle tingene ved å ved et uhell slippe telefonen din! Den beste måten å holde telefonen trygg på, er med et passende telefonveske. Har du funnet det perfekte telefonhuset, men det passer ikke til din telefonmodell? Det problemet tilhører fortiden! På YourSsurprise tilbyr vi et stort utvalg av forskjellige telefoner til mobiltelefoner, slik at du alltid finner den som passer deg!

iPhone etui

Har du en iPhone, og du vil ha en telefon sak som er like unik som deg? Det er veldig enkelt å designe ditt nye iPhone-tilfelle med ditt eget bilde og tekst i redaktøren! Vi tar ikke bare hensyn til de nyeste telefonene, men også de eldre modellene! Folk som er litt klumpete enn andre, vil gjerne høre at vi også har tilfeller. Disse tilfellene har et spesielt gummiinnlegg som passer til telefonen enda bedre. La kreativiteten flyte og skape et iPhone-tilfelle som du kan vise deg hver gang du svarer på telefonen!

Samsung saken

Kan du aldri finne en telefon sak med et design du liker? Stopp å se og begynne å lage! Design et unikt nytt Samsung-tilfelle med dine egne bilder og tekst, eller velg en fargerik design fra redaktøren. Foruten det faktum at telefonens tilfelle vil se fantastisk ut, vil telefonen også være veldig godt beskyttet. Et personlig Samsung-tilfelle er den beste måten å holde enheten trygg mot støt og riper mens knappene og kameraet forblir fullt tilgjengelige. Ikke bekymre deg for Android-brukere, vi har mange telefonkasser til å passe til forskjellige telefonmodeller!

Tablet case

Leter du etter et tablett tilfelle i stedet? Du finner det du leter etter på YourSurprise! Det er like enkelt å lage et unikt tablett sak i den brukervennlige redaktøren. Nå kan du endelig sette det vakre bildet av din siste ferie til god bruk! Nettbrettet ditt vil ikke bare se helt fantastisk ut, det er også beskyttet mot støping, fallende og riper. Det er perfekt som bursdag, oppgradering eller Tilbake til skolen gave !
+ Les mer...

Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra 08:30 til 17:00 (Engelsk)


Vær den første til å holde deg informert om våre siste tilbud og nyheter

Kundeservice
Virksomhet

Geschenke mit Logo
Større beløp
For bedrifter

Forretningskontakt
eller ring / e-post: 0031 111 712 466 (English) b2b@yoursurprise.no

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Nederland

Kan jeg hjelpe deg?
1 med