• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Alle Kjæledyr gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 278 anmeldelser
Aynur
på 20-02-20

"God service takk? "

10 fra 10
Liv
på 19-02-20

"Utrolig god service, og hyggelige folk som jobber der. "

10 fra 10
Roger
på 19-02-20

"En FLOTT T-skjorte i god kvalitet. Takk! "

10 fra 10

Kjæledyr gaver

4. oktober feirer vi Verdensdagsdag, denne dagen handler om å skape en bedre verden for dyr over hele verden. Noen kjæledyr blir spoilt hele tiden med kaker og kosninger. Men på World Animal Day får alle kjæledyr litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet. Gi katten din eller hunden ekstra kaker eller klapp på hodet og gi hesten din eller kaninen ekstra gulrot. På YourSurprise liker vi å hjelpe deg med å gjøre World Animal Day morsomt for mennesker og dyr! Lag varige minner fra kjæledyrene dine ved å legge til navn eller favorittbilde til alt du finner i gavebutikken!

Personlig plakat

Har du et super søt bilde av kjæledyret ditt fra da det var lite? Eller det morsomme bildet av dem i det store ute? Eller kanskje når du vant en premie i et show? Spesielle bilder må ses! Et spesielt bilde som det må sees. Ha bildet ditt trykt på en stor plakat og gi den et spesielt sted i et hvilket som helst rom. Disse personlige plakatene er en flott gave til alle som elsker kjæledyret til månen og tilbake! Ikke bare kan du få ditt vakre bilde trykt på en plakat, men også på lerret, tre eller keramisk fliser . På denne måten vil kjæledyret ditt alltid ha et vakkert og spesielt sted i ditt hjem.

Hundeseng med navn

Vil du ødelegge din firbente venn? Vi er sikre på at han eller hun vil elske en myk hundeseng. Har navnet trykt på sengen, og akkurat slik har du opprettet et fint lite sted for dem å slappe av og ta lur. Med to tilgjengelige størrelser passer vi ikke bare til de små hundene, men også for større hunder! Hunden din vil bli super takknemlig for denne hundesengen med navn når han kommer hjem oppbrukt etter å ha spilt ute eller etter lang tur. Hundens seng med navn er tilgjengelig i svart og taupe og er laget av vannbestandig materiale.

Hundesnor med navn

Har noen bare vedtatt en furry venn eller er du denne heldige personen? Denne spennende anledningen må feire! Ser du allerede frem til lange turer sammen? La oss gjøre det enklere med egen hundkrage med navn . En krage er slitt ganske mye hver dag i året, så dette er ikke bare den perfekte gaven til når noen har en ny hund, det er også en flott gave til når den nåværende hunden kragen må byttes ut. Navnet på hunden din kan skrives ut direkte på kragen eller på et anheng festet til kragen. Alle krager er justerbare i størrelse og leveres med en ring for å feste hundelimien til. Nå er det en praktisk gave!
Kan jeg hjelpe deg?
1 med