• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Smurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanlegger
Smurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanleggerSmurfs familieplanlegger

Smurfs familieplanlegger

kr 219
Bedriftsbestilling
Utsolgt
  • Planlegger plass til hele familien!
  • Super praktisk og et kunstverk til veggen din
  • Nydelige Smurfsillustrasjoner med foto og navn
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
icon
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mer informasjon om Smurfs familieplanlegger:
Antall sider: 68
Bindende: Sømmesting bindende
Antall tilpassingsfelter: 5
Dimensjoner: 21 x 29,7 x 0,50
Ekstra: med hendig hull for hengning personlig med navn og bilde

Lag en glad Smurfs familieplanlegger, morsomt for hele familien!

Hva har du planlagt i år? Du har en god start med denne Smurfs familieplanleggeren! Du kan legge ned alt på denne veldig praktiske planleggeren for deg og din familie. Vi har alle travle liv og planleggeren viser deg hvem som har det planlagte med et enkelt blikk. Smurfs familieplanlegger har gledelige illustrasjoner av Smurfs-familien. Du kan til og med legge til et bilde og navn for hvert familiemedlem til planleggeren, noe som gir det et flott personlig preg! Overrask moren din med denne flotte planleggeren for eksempel. Det er også et flott tillegg til et studenthus. Denne smurfsplanleggeren gjør en stor overraskelse for alle.

Smurfs familieplanlegger er en ukeplanlegger som tilbyr plass til 5 personer. Består din familie av 4 personer? Bruk 5. felt for generelle avtaler og notater som er viktige for hele familien, som bestefars bursdag. Hver uke i familieplanleggeren starter mandag og har en praktisk, skrivbar layout! Bildene er øverst i kolonnene på hver side og er også trykt på omslaget. I tillegg har familieplanleggeren et praktisk hull for hengning, for eksempel på kjøkkenet. Denne Smurfs familieplanleggeren gir deg en flott oversikt og også et super morsomt element for veggen!

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Et direkte prisoverslag for Smurfs familieplanlegger ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?

Denne gaven er for tiden utilgjengelig. Vi vil gjøre alt vi kan for å lagre opp så snart som mulig.

Hvis du trenger mer informasjon om dagens leveringstid, kan du kontakte vår helpdesk.

Vi er glade for å være til tjeneste!

Kan jeg hjelpe deg?
1 med