Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

15 gaver

Lag ditt eget personlige Samsung-etui

Hvis du er på jakt etter et originalt Samsung-etui, kan du holde deg til standard-etuiene, men hvorfor ikke være kreativ og designe ditt helt eget personlige Samsung-etui? Skill deg ut fra mengden med et virkelig unikt etui. Lag ditt eget etui nå!

Samsung-etui med ditt eget bilde

Hvis du har et fotografi som du kan se på med glede gang etter gang, kan du bruke det til å gjøre Samsung-etuiet ditt personlig slik at du kan se på bildet hver gang du tar opp smarttelefonen din. Enten det er et bilde av partneren din, familien, barna, foreldrene dine, kjæledyrene dine eller bryllupet ditt, vil Samsung-etuiet ditt virkelig være helt spesielt.

Du kan laste opp det bildet du ønsker i vårt brukervennlige online redigeringsprogram og plassere det slik du vil for å lage et Samsung-etui som er nøyaktig slik du har forestilt deg det.

Samsung-etui med ett av våre festlige design

Hvis du er interessert i å lage et Samsung-etui med et mindre bilde, kan du kombinere det med ett av våre kule design. Vi har design med regnbuer, bananer, blomster, løver, leopardmønster, hjerter og mye annet. Hvert design gir muligheten til å legge inn et lite bilde og en tekst etter ønske.

Samsung-etui med ditt eget design

Hvis du elsker å være kreativ og foretrekker å gjøre Samsung-etuiet personlig med et helt eget design, kan vi ordne det også. Du laster enkelt og greit designet ditt opp i vårt online redigeringsprogram for å lage ditt eget Samsung-etui på "no time".

Samsung-etuier for de nyeste modellene og for eldre modeller

Her hos YourSurprise kan du finne et Samsung-etui for nesten alle Samsungmodeller. Du kan lage et personlig etui for Samsung Galaxy S20 og Samsung Galaxy S20 Plus, i tillegg til Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 og Samsung Galaxy S8 Plus.

Vi opererer ikke med noe minimumsantall for bestilling

Det er ikke noe minimumsantall for bestilling, noe som betyr at du kan personliggjøre fra og med ett Samsung-etui. Vi personliggjør våre telefon-etuier internt for å sikre en rask turnaround.