Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hva er YourSurprise Family-programmet?

Som en del av YourSurprise-familien markedsfører du YourSurprise-serien gjennom nettstedet ditt, bloggen, sosiale medier eller andre kanaler. Du kan arrangere denne kampanjen ved å bruke et av de mange reklameverktøyene. Du kan for eksempel velge bannere, tekstlenker som skal inkluderes i bloggen/artikkelen din, eller hele datafeeder som du kan laste inn for å inkludere YourSurprises utvalg på plattformen din. For hver besøkende du henviser vil du motta 20 % av bestillingsbeløpet. Trenger du litt hjelp? Våre tilknyttede eksperter tenker gjerne sammen med deg om din neste kampanje.

Affiliates

Har du et spørsmål?