Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør badekåpen din personlig med et navn. Velg farge og størrelse fra et utvalg badekåper for babyer, kvinner og menn. Lag din helt spesielle gave nå og gjør noen glade med en unik og personlig badekåpe.

44 gaver

Badekåpe med navn

En badekåpe med navn er en søt og personlig gave til voksne og barn. Velg din favorittfarge og font, så broderer vi navnet eller teksten din på baksiden av badekåpen.

Personlige badekåper for voksne

Ser du etter en gave som er behagelig og original til noen som fortjener å bli skjemt litt bort, er en personlig badekåpe en flott gaveide.

Til en venn som har bursdag, til en bryllupsdag eller til en romantisk og litt annerledes valentinsdag ...En badekåpe med navn er en gave som alltid blir satt pris på og som aldri går av moten. Ikke bare er den nyttig i hverdagen, men den viser også at du bryr deg om personen og ønsker å få ham eller henne til å føle seg vel ved å gi spesiell omtanke.

Våre badekåper for voksne kan fås i fire farger: beige, grå, hvit og blå. Dermed kan du velge den fargen som passer best til mottakerens personlighet og stil i hjemmet. Du kan også velge mellom to størrelser: S/M og L/XL. Alt du trenger å gjøre er å velge farge og størrelse og legge til navnet i vårt nettredigeringsprogram. Du kan også velge skriftstil og -farge fra de foreslåtte fontene. Vi vil brodere navnet på badekåpen i høy kvalitet og etter dine ønsker.

Personlig badekåpe for et par

Badekåper er en veldig populær gave blant par som skal gifte seg eller feire en viktig milepæl. Du kan kjøpe en badekåpe til deg og partneren din eller til noen du kjenner og personliggjøre hver badekåpe med navnet på mottakeren.

Du kan også kjøpe en badekåpe til deg og en venn. For eksempel kan du under et utdrikningslag overraske den kommende bruden med badekåper både til henne og venninnene hennes.

Personlige badekåper med initialer

Hvis du ikke ønsker å sette hele navnet på badekåpen, kan du også velge en mer raffinert løsning ved å legge til navneinitialene på badekåpen. Vi broderer dem i vår produksjonsavdeling etter dine ønsker. Du kan velge mellom 5 forskjellige fonter og favoritten din blant 11 farger.

En badekåpe for alle

En myk badekåpe er et luksuriøst plagg for alle. Du kan velge mellom en damekåpe, herrebadekåpe eller en barnekåpe med navn eller tekst. Alle badekåpene våre er laget av bomull. Vi broderer navnet med skriften du ønsker på badekåpen. Du kan enkelt velge dette når du bestiller. Vær oppmerksom! Vi broderer alle navnene på baksiden av badekåpen.

Badekåpe for voksne

I vårt sortiment har vi grå, blå og hvite badekåper for menn og kvinner. Badekåper er 120 cm lange, omtrent knelange. Badekåper har 2 lommer foran.

Badekåpe for barn

Hva kan være mer bedårende enn en badekåpe for barn? Vi har et utvalg av badekåper i rosa, blått og hvitt i størrelsene 80/92 og 110/116. Badekåpene er rundt 55,5 cm lange. Vi broderer barnets navn på baksiden av badekåpen. Du kan velge mellom forskjellige skrifter og farger.

Du kan gi en badekåpe for barn til barnets foreldre; i anledning en fødsel eller en bursdag eller kanskje du rett og slett vil kjøpe noe fint til dine egne barn eller barna til noen du bryr deg spesielt om.

Babybadekåpe med navn som fødselsgave

Leter du etter en original fødselsgave? Et fantastisk mykt babyhåndkle brodert med navn er en personlig og praktisk gave. EN & RESOURCEID = '1023`]]]] "> babyhåndkle med navn er flott å bruke etter bading, svømming og er også ideell for å krølle seg sammen før du legger deg. Dette gjør det til en ideell fødselsgave!

Om badekåpene våre

Våre badekåper fås i forskjellige farger som rosa, blå, hvit og grå. Du kan vaske badekåpen på 40 grader. Fordi navnet er brodert i badekåpen, holder badekåpen og navnet seg i lang tid. Vi kan brodere alle navn, som vi gjør ved å bruke avanserte broderimaskiner. Imidlertid er det en maksimal broderibredde på 15 cm. Badekåpene er veldig komfortable og er laget av supermyk bomull. De er luftige og absorberer fuktighet som også gjør dem egnet til bruk i badstuen. Siden navnet ditt står på badekåpen, trenger du ikke å bekymre deg for at noen andre plukker opp feil badekåpe!

Kunsten å gi

Få ting er morsommere enn å motta gaver! Fordi vi elsker så gaver, lager vi tusenvis av personlige gaver med navn hver dag. Vi tror at ved å gi en gave kan du spre litt lykke og virkelig gjøre dagen bedre for en annen. Vi kaller dette 'Kunsten å gi'.

Beste tips!

Vi synes en personlig badekåpe er en flott gave til forskjellige anledninger, for eksempel: - når kjæresten din endelig flytter inn hos deg - som en bryllupsgave til et brudepar (da kunne vi til og med brodere Mr & Mrs på baksiden!) - når du endelig får vennen din med deg i badstuen - et babybadehåndkle med navn for å feire en fødsel - til utdrikningslag