Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør badekåpen din personlig med et navn. Velg farge og størrelse fra et utvalg badekåper for babyer, kvinner og menn. Lag din helt spesielle gave nå og gjør noen glade med en unik og personlig badekåpe.

34 gaver

Personlige badekåpe med navn for voksne og barn

Her på YourSurprise kan du lage din egen personlige badekåpe med navn eller tekst etter eget ønske! I kolleksjonen vår finner du badekåper for menn, kvinner og barn i ulike størrelser og farger. Men det er ikke alt; vi har også et utvalg av luksuriøse, personlige kimonoer.

Enten det er en gave eller noe du vil unne deg selv, vil vårt utvalg av personlige badekåper få alle til å smile!

Velg størrelse og farge på din badekåpe med navn

Våre badekåper er unike, ikke bare fordi du kan personliggjøre dem, men også fordi du kan velge stoffarge, skrifttype, farge og størrelse!

Personlige badekåper for voksne

Våre personlige badekåper for menn og badekåper for kvinner fås i størrelsene S/M og L/XL.

Enten du foretrekker en klassisk hvit eller blå farge eller en beroligende beige eller grå, har vi et stort utvalg av farger som passer for deg.

Hvor er navnet brodert på badekåper for voksne?

Navnet på badekåpene for voksne er brodert på ryggen. Denne plasseringen sørger for at navnet kommer tydelig frem og er lett synlig når badekåpen brukes. Å brodere navnet på ryggen gir badekåpen et personlig preg og gjør den unik for den som bærer den. Perfekt til deg selv eller som gave til noen du er glad i.

Badekåper med navn til barn og babyer

Badekåper til barn og babyer er utviklet i samarbeid med varemerket Koeka. De personlige badekåpene for barn er tilgjengelige i en rekke størrelser og farger, blant annet 62/68, 74/80 og 86/92. Disse størrelsene er tilpasset barnas ulike aldersgrupper og vekststadier. Ved å tilby ulike størrelser sikrer vi at det finnes en badekåpe som passer alle barn.

Når det gjelder farger, fås de personlige badekåpene til barn i et utvalg av søte pastellfarger, blant annet sand, grått, rosa og lyseblått. Pastellfargene gir badekåpene et mykt og elegant preg, noe som gjør dem enda søtere for barn.

Badekåpe med navn for par

Unn din kjære og deg selv et sett med luksuriøse, komfortable og personlige badekåper med navn på! Perfekt som en spesiell og praktisk gave til nygifte, eller som en søt gave til bryllupsdagen.

Lag to badekåper med hvert sitt navn eller parets initialer! Hvis du ikke ønsker å sette hele navnet på badekåpen, kan du også velge en mer raffinert løsning ved å legge til navneinitialene på badekåpen. Vi broderer dem i vår produksjonsavdeling etter dine ønsker. Du kan velge mellom 5 forskjellige fonter og favoritten din blant 11 farger.

Hvordan kan jeg personliggjøre en badekåpe med navn?

Badekåpene våre kan tilpasses raskt og enkelt ved hjelp av vårt nettbaserte redigeringsverktøy. Bare følg vår trinnvise veiledning:

  1. Velg størrelse og farge på badekåpen
  2. Velg skrifttype og tekstfarge
  3. Legg til tekst (maks. 15 tegn)
  4. Sjekk forhåndsvisningen og fullfør bestillingen!

Vi broderer teksten din inn i badekåpen med stor nøyaktighet og presisjon. Når det gjelder badekåper for voksne, broderer vi navnet på baksiden, noe som gir en elegant finish. Når det gjelder barn, broderer vi navnet på fremsiden.

Hvordan kan jeg vaske den personlige badekåpen?

De personlige badekåpene våre kan vaskes for hånd eller i vaskemaskinen ved maks. 40 °C. Dette garanterer at kvaliteten på badekåpen holder lenge, slik at du kan ha glede av den i lang tid.

Hvilket materiale er de broderte badekåpene laget av?

Våre badekåper for voksne er laget av 100 % bomullsfrotté av høy kvalitet. Våre badekåper for barn er laget av 90 % økologisk bomull og 10 % polyester. Våre kimonoer er laget av 100 % polyester med silkemyk overflate.

Personlige badekåper i sateng: et utvalg av personlige kimonoer

Vi har lagt til enda et produkt i vårt utvalg av badekåper. Kan du tenke deg å gli inn i en silkemyk, personlig badekåpe i sateng etter et langt, varmt bad? Vi har noe for deg med vårt utvalg av personlige kimonoer. Disse badekåpene finnes i rosa, leopardmønster, hvit, svart og til og med gull, og er selve symbolet på komfort. Mulighetene for personlig tilpasning gir hver kåpe et unikt preg, slik at den blir like individuell som deg. Tilfør litt glamour til loungetøyet ditt med disse vakre kimono-bademorgenkåpene i sateng!

Badekåpe for barn

Hva kan være mer bedårende enn en badekåpe for barn? Vi har et utvalg av badekåper i rosa, blått og hvitt i størrelsene 80/92 og 110/116. Badekåpene er rundt 55,5 cm lange. Vi broderer barnets navn på baksiden av badekåpen. Du kan velge mellom forskjellige skrifter og farger.

Du kan gi en badekåpe for barn til barnets foreldre; i anledning en fødsel eller en bursdag eller kanskje du rett og slett vil kjøpe noe fint til dine egne barn eller barna til noen du bryr deg spesielt om.

Om badekåpene våre

Våre badekåper fås i forskjellige farger som rosa, blå, hvit og grå. Du kan vaske badekåpen på 40 grader. Fordi navnet er brodert i badekåpen, holder badekåpen og navnet seg i lang tid. Vi kan brodere alle navn, som vi gjør ved å bruke avanserte broderimaskiner. Imidlertid er det en maksimal broderibredde på 15 cm. Badekåpene er veldig komfortable og er laget av supermyk bomull. De er luftige og absorberer fuktighet som også gjør dem egnet til bruk i badstuen. Siden navnet ditt står på badekåpen, trenger du ikke å bekymre deg for at noen andre plukker opp feil badekåpe!

Kunsten å gi

Få ting er morsommere enn å motta gaver! Fordi vi elsker så gaver, lager vi tusenvis av personlige gaver med navn hver dag. Vi tror at ved å gi en gave kan du spre litt lykke og virkelig gjøre dagen bedre for en annen. Vi kaller dette 'Kunsten å gi'.

Beste tips!

Vi synes en personlig badekåpe er en flott gave til forskjellige anledninger, for eksempel: - når kjæresten din endelig flytter inn hos deg - som en bryllupsgave til et brudepar (da kunne vi til og med brodere Mr & Mrs på baksiden!) - når du endelig får vennen din med deg i badstuen - et babybadehåndkle med navn for å feire en fødsel - til utdrikningslag