Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hvor mye vakrere blir ikke verden når besteforeldre kan vise barnebarna sin kjærlighet? Tenk så spesiell og uforglemmelig de kan gjøre barndommen din. Disse øyeblikkene bør feires! Imponer besteforeldrene dine med en personlig gave på Besteforeldrenes dag, eller i forbindelse med en annen anledning.

184 gaver

Du har sett 48 av 184 gaver

Personlige gaver til besteforeldre

Ønsker du å overraske besteforeldrene dine med en flott gave? Kanskje feirer de bursdag eller jubileum. Eller kanskje du bare vil si at de er de beste besteforeldre i hele verden, eller at du liker å sove over hos dem og all moroa dere har sammen. Kanskje du vil takke for at de alltid er der for å sitte barnevakt. Det er uendelige grunner til å overraske bestemor og bestefar.

Gave til bestemor

Er bestemoren din noen du ser opp til? Trøster de deg eller gir råd når du trenger det? I så fall, kan du fortelle henne hvor mye hun betyr for deg. Du kan vise det med en tekst på et dekorativt trehjerte, krus, teglass eller vinglass. Hvis bestemoren din liker en velsmakende godbit, vil hun sikkert sette pris på et serveringsbrett i tre med en personlig melding og navn.

Gave til bestefar

Er bestefaren din helten din? Forteller han alltid morsomme vitser, bli med på morsomme spill og hjelper deg med å bygge ting? La ham få vite hvor mye du setter pris på ham med et kult bilde av begge to, på et krus, telefonetui eller puslespill. Hvis bestefaren din liker en velsmakende godbit, kan du gi ham et øl-, whisky- eller vingavesett.

Tegning på et krus

Har du laget en kul tegning til bestemor eller bestefar? Hvis du vil gjøre noe ekstra unikt, kan dy trykke det på et krus! På den måten vil de se den vakre tegningen hver gang de tar en kopp te eller kaffe. Krusene våre tåler oppvaskmaskin, de trenger ikke engang å bekymre seg for ekstra oppvask. Du kan også trykke tegningen på andre gaver, f.eks. telefonetuier, vin-, øl- eller whiskyflaskeetiketter eller på en vannflaske, for å nevne noe. Mulighetene er endeløse!

La dem få vite at de blir besteforeldre

Hvis du er gravid og leter etter en original måte å fortelle foreldrene dine at de skal bli besteforeldre, kan du lage en unik graviditetsmelding! Du kan trykke bildet fra ultralyden på et trekort, legg til en babydress med teksten "Dere kommer til å bli besteforeldre!". Hvis du ønsker å sette sammen et flott sett, kan du legge til en personlig dukke. Uansett hvordan du forteller dem det, vil de bli henryktet.

Feir bestemors eller bestefars bursdag

Vil du overraske mormor eller morfar med en flott gave til bursdagen? Hvis du ikke er sikker på hva du skal gi dem, har vi noen tips til deg. Hva med en veggklokke eller et puslespill med et bilde av alle barnebarna? Hvis de gleder seg over en god kopp te hver dag, vil en inngravert teboks med en søt tekst være perfekt. Andre populære gaver kan være et personlig krus, sjokolade eller lerret.

Overrask besteforeldrene dine på mors- eller farsdagen

Ikke glem bestemor og bestefar på mors- eller farsdagen! De er også stolte foreldre. Gaven trenger ikke å være stor, den handler om gesten. Hvis du ikke kan besøke dem, kan du få gavene sendt direkte til adressen deres.

Til besteforeldre som ikke kan se hverandre eller barnebarna

Hvis de er litt eldre, kan det hende at bestemor og bestefar ikke lenger kan bo sammen. Kanskje har en av dem til og med må leve alene. Andre besteforeldre kan ganske enkelt ikke å se barnebarna så ofte, og savner dem mye. Hvordan kan du trøste noen som ikke kan se de de er glad i? Det virker nesten umulig. Likevel fikk vi en fantastisk respons fra en bestemor som hadde en pute laget, med bilde av barnebarna hennes. Hun følte at dette lot henne ha dem i nærheten. Selv om det aldri kan erstatte fysisk kontakt, var hun veldig glad, det berørte oss dypt. Det handler ikke om størrelsen på gaven, men om følelser.

Besteforeldredagen i 2024

Visste du at det er en dag som feirer besteforeldre? Det stemmer, det er en dag dedikert til bestefaren eller bestemoren du har i hjertet ditt! Men når er besteforeldredagen? Hvert år er besteforeldredagen i den andre uken i september. Besteforeldre vil sikkert bli glade hvis du besøker dem, men hvorfor ikke overraske dem med en gave de ikke forventer? Vi har mange gaveideer til besteforeldredagen, en spesiell gave til bestefar eller bestemor for å feire dem. Og hvis du ikke kan være der personlig, send gaven din til dem og legg til en melding slik at de vet at du er avsenderen!

Imponer med en personlig gave til besteforeldrene dine

En av tingene besteforeldre elsker mest av alt, er å se barnebarna sine. De håper alltid at de vokser opp sunne og lykkelige og er deres største stolthet. Det er en god sjanse for at hjemmet deres er pyntet med bilder av barnebarna, som de stolt viser frem til alle gjester. Nettopp derfor er en personlig gave det beste valget for en gave til bestefar og bestemor. Du kan velge et bilde som de holder kjært, få det trykt på en gave, for eksempel på et krus, en flaske vin eller brennevin, en nøkkelring eller lag et fotoalbum med alle de beste bildene. Du kan også få navnet deres trykt eller inngravert på en gave eller skrive en søt melding til dem.

Gaveideer til besteforeldres jubileum

Hvis du er så heldig å fortsatt ha besteforeldrene dine i livet ditt, er det en god sjanse for at de vil feire en viktig bryllupsdag. Kanskje de har nådd milepælen på 50 år sammen eller kanskje til og med 60 eller 70! En slik varig kjærlighet må feires på en unik måte. Lag en unik gave til besteforeldrenes jubileum og overrask dem med noe de alltid vil huske! Du kan få bryllupsdatoen inngravert på elegante glass de kan skåle med eller få et bilde av bryllupsdagen deres trykt på et lerret. Hvis du ser etter flere gaver til denne anledningen, kan du ta en titt på alle jubileumsgaver