Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hvis en du er glad i snart skal gå over i en velfortjent pensjonisttilværelse, har vi alt du trenger for å feire denne milepælen sammen! YourSurprise tilbyr de beste personlige pensjonsgavene, hver med selvvalgt bilde, tekst og/eller navn.

66 gaver

Du har sett 48 av 66 gaver

Gaveideer til nybakte pensjonister

Det er et viktig mål å gå av med pensjon! Det er det øyeblikket som markerer slutten på arbeidslivet og starten på et mer bekymringsløst liv. Etter år med hardt arbeid og tid sammen med kolleger kan det være et trist å forlate jobben. Noen ganger er kollegene dine som en familie nummer to, derfor er det viktig å feire den siste arbeidsdagen på best mulig måte. Leter du etter en pensjonsgave til en venn eller kollega? Vi er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte pensjonsgaven til ham og henne.

Gaveideer til nybakte pensjonister

Det er ikke alltid lett å finne den rette gaven når du skal feire noen som har flere tiår med hardt arbeid bak seg. Du ønsker å velge noe som passer til anledningen og som mottakeren liker, selvfølgelig. Vi har samlet noen pensjonistgaveideer som absolutt vil gjøre susen:

  • Personlig champagnegave: En pensjonistfest uten å sprette korken på en god champagne er ikke en fest. Å skåle sammen med alle kollegene du har delt glede og vanskelige hendelser med vil være et av dagens mest unike øyeblikk.
  • Sjokoladehjerte: Kollegaen din vil huske deg med dette hjertet fylt med Milka-sjokolade. Sjokolade slår aldri feil Gjør emballasjen unik ved å personlig tilpasse den med et unikt bilde. Velg blant et stort utvalg av personlig sjokolade som du foretrekker!
  • Kabinkoffert - Håndbagasje: Er kollegaen din er en reiseentusiast og vil de sannsynligvis dra på eventyr når de er fedig med å jobbe. Da er dette den perfekte gaven! En fantastisk kabinkoffert som du kan tilpasse med navn, bilde eller tekst.

Du kan også finne mange pensjonistgaver til menn og kvinner, f.eks. et halvlitersglass med inngravert navn for en mindre, men like original gave, eller et vakkert smykke for et varig inntrykk. Til kokkeentusiasten kan du finne mange kjøkkentilbehør som skjærebrett i tre, forklær og til og med et grillsett! Og til kvinnene som elsker vin kan du velge fra vårt rike utvalg av personlige røde, hvite og roséviner!

Takk dem som slutter i jobben

Er kollegaen din klar til å ta en ny utfordring i et annet selskap? Hvis du må si farvel til noen som forlater selskapet, hvorfor ikke takke dem for alt hardt arbeid med en unik gave. En gave for å ønske lykke til i fremtiden. Med YourSurprise kan du også tilpasse disse gavene og gjøre dem unike. Enten det er en pensjonistgave eller en kollega som skal slutte for å finne en ny jobb et annet sted, fortjener gaven å være ekstra unik! Legg til et bilde, navn eller tekst på gaven du har valgt og imponer kollegaen din.

Pensjonistgaver til mamma og pappa

Hvis din moren eller faren din går av med pensjon, hvem kan vel være bedre egnet enn egne barn til å finne en original og morsom pensjonistgave? Du kan levere gaven på pensjonistfesten med venner og kolleger eller under et mer intimt øyeblikk, morgenen før siste arbeidsdag. Foreldrene dine har sikkert mange planer under pensjonisttilværelsen. Mer tid til hobbyer, familie og kanskje reiser. Feir dette unike øyeblikket med dem. Leter du etter ideer? Et skinnforkle, egnet for matelskere. I tillegg til det luksuriøse designet er forkleet laget av resirkulert skinn av førsteklasses kvalitet og kan selvfølgelig inngraveres med navn. Da vil den pensjonerte mammaen eller pappaen din garantert nyte litt matlaging! Til dem som elsker kaffe kan du gi en flott kopp som du kan tilpasse med et vakkert bilde. Hvis du er ute etter noe mer originalt kan du velge det magiske kruset! Da vil hver nye pensjonistdag starte på riktig måte. Finner du fortsatt ikke det du leter etter? Se flere gaver på nettstedet vårt som er fylt med superkule pensjonistgaver!