Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

En personlig tilpasset planlegger er den beste måten å holde orden på, enten det er på skolen eller på kontoret. Gjør din personlig med selvvalgt bilde, navn, logo og/eller tekst.

Lag din egen personlig tilpassede almanakk

Hvis du foretrekker en fysisk almanakk fremfor en digital, er det ganske kult! I sortimentet vårt har vi forskjellige almanakker, som alle kan tilpasses med ditt valg av foto og/eller tekst!

Lag en skoleplanlegger

Klassekameratene dine blir sikkert imponert over en planlegger som er spesialtilpasset deg. Du kan velge mellom en versjon med mykt cover eller innbundet, begge starter uken med mandag og over to sider. Det er god plass til å skrive alle dagens gjøremål, og du kan oppdatere karakterer og timeplan også.

Skoleplanleggerne kan tilpasses både foran og bak på omslaget, med ditt valg av foto og/eller tekst. Vi tilbyr også morsomme design som du kan velge mellom, med blomster, hjerter, tigre, ananas og appelsiner.

Årsplanlegger

Hvis du vil ha en original årsplanlegger, lager du en i vårt Redigeringsprogram på nettet. Bare legg til det bildet og/eller teksten du ønsker, enkelt og greit! Din helt egne personlig tilpassede årsplanlegger, på null komma niks.

Årsplanleggere er tilgjengelige i en softcover og innbundet versjon, slik at du kan velge den versjonen som passer deg best. Vil du legge til et morsomt preg, kan du velge mellom våre lekre trykk. Du finner forskjellige trykk i vårt Redigeringsprogram på nettet, med blomster, tigre, ananas og mange flere!

Nøkkelpunkt-journal

Foretrekker du å jobbe med en planlegger som overlater oppsettet til deg, med masse plass til oppgavelister, velger du vår nøkkelpunkt-journal. Journalen har 120 sider, hver er fylt med bittesmå prikker: masse plass som du kan bruke som du vil. Nøkkelpunkt-journalen er også tilgjengelig i både en softcover og innbundet versjon. Legg til det bildet og/eller teksten du ønsker, slik at du kan personlig tilpasse for- og baksiden på din helt egen unike nøkkelpunkt-journal!

Vårt Redigeringsprogram på nettet har ferdiglagde design, med mye å velge mellom. Kanskje du vil ha et rosa omslag med gulllinjer, et blomster-dekket omslag, et omslag med marmor-look, et rosa marmor-look omslag, et omslag med tropiske blader, et flamingo-omslag, et omslag med stjerner, et enhjørningsomslag eller et omslag med sommerfrukt, kaktus eller planeter.