Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Sjekk ut vårt store utvalg morsomme, personlige gaver til barn, perfekte både for de minste , barn som har alt og større barn. Fra spill og kosedyr til bøker og barneromsutstyr, vi har de perfekte gavene til barn for enhver anledning. 

156 gaver

Du har sett 48 av 156 gaver

De beste personaliserte barnegavene med foto og tekst

Vi vet alle at ingen elsker å motta gaver så mye som barn gjør. Øynene lyser og de smiler et stort forventningsfullt smil og kan ikke vente med å rive av innpakningspapiret og se overraskelsen inni. Hos YourSurprise tilbyr vi muligheten til å tilpasse gaver til barn ved å legge til et navn, foto eller tekst, skaper du uendelige muligheter og en helt spesiell opplevelse.

For de små

For de små har vi vakre treleker, for eksempel en lastesykkel, trehjulssykkel eller trebil. Og har du sett den kule barnestolen vår i forskjellige farger?

For de store barna

For de større barna har vi morsomme barnebøker der de kan spille hovedrollen i tillegg til dekorative barnekofferter med barnets navn på. Den perfekte lille kofferten til det mindre leketøyet, i tillegg til når barnet skal på lekeavtaler. Vi tilbyr også tilpassede fotballer og veggklokker for eldre barn.

Julegaver til barn

Barn elsker julen! For barna er det ikke bare en høytiden for spill, søtsaker og familieøyeblikk, men også de største gaveforventningene i året! Det er da de faktisk vil finne ut om de var snille barn og om de vil få gaven de ba om i brevet til julenissen. Er du på utkikk etter julegaver til barn? Med YourSurprise kan du finne mange julegaver for alle aldre! En veldig populær temagave er den personlig tilpassede temaboken, der barn blir hovedpersonene i en julehistorie og må redde julen. Til barna som elsker stillesittende spill er puslespill det riktige valget. Du kan personlig tilpasse puslespillet med et bilde eller en fotocollage.

Rimelige julegaver til barn

Det er ikke alltid vi har et budsjett til å kjøpe dyre gaver. Det har kanskje vært et vanskelig år, eller du leter etter en liten gave til venners barn eller til barnebarnet ditt. Med YourSurprise kan du velge en kvalitetsgave uten å bruke for mye penger. Noen rimelige babygaver? Et personlig tilpasset plysjleketøy med navn, en bukett slikkepinner, et lærarmbånd med navn, en krukke med smakfullt godteri og mange andre gaveideer!

De beste babygavene som har alt

Det kan være vanskelig å velge en gave til et barn, spesielt hvis de allerede har alt de kan ønske seg! Venner og bekjente har gitt ham alle gavene han kan ønske seg, men de har kanskje fremdeles lyst til å gi en liten oppmerksomhet? Om du leter etter en gave til en bursdag eller en spesiell anledning, kan det å velge en original og personlig gave være det riktige valget. Den aktuelle gutten eller jenta vil garantert aldri ha fått en gave som din! For eksempel en deilig gigantisk Milka-sjokolade eller en personlig tilpasset skolesekk med navn. Gjør gaven personlig med bilde og/eller tekst.

Slik lager du en personlig gave til barn.

Barn elsker ofte å få all oppmerksomhet! Med en personlig tilpasset gave vil de vite at gaven som de fikk kun er laget til dem. Gjør gaven personlig med bilde, tekst og/eller navn. Mange av babygavene har også morsomme design som passer for alle aldre! Noen råd? Hvis du leter etter en gave til en 10-åring, kan du velge noe som passer til større barn, som en fotball med navn, hvis det er et sporty barn. For yngre barn kan leker i esker, kosedyr og puslespill passe bra.

Gaver til barn ved slutten av skoleåret

Etter et år med hardt arbeid, studier og lekser, fortjener barna litt hvile og en gave som belønner alle anstrengelsene! Overrask barna dine med en uventet gave, en belønning for gode karakterer og en oppmuntring til å starte det nye året med positiv energi!

Vi har garantert den originale gaven du leter etter

Her på YourSurprise tar vi sikte på å hjelpe deg med å finne de perfekte gavene til barn. Enten du leter etter en lærerik eller morsom gave, har vi det du leter etter i vårt store utvalg av barnegaver.

  • Barnebøker: Hvis du foretrekker å gi en morsom og pedagogisk gave, kan barnebøker være det du leter etter. Vi har et bredt utvalg av barnebøker tilgjengelig. Du kan legge til navn og foto til historien, slik at barnet kan spille hovedrollen. En flott måte å legge til en ekstra dimensjon av moro til godnattlesningen.

  • Skole materiellBarn elsker å vise fram gavene sine til vennene på skolen. Hva kan være bedre enn en gave som de faktisk også kan bruke på skolen? Vi har et kult tegnesett med fargeblyanter, penner, en linjal og trekantlinjaler. Du kan legge til bildet og navnet du ønsker på forsiden. Vi tilbyr også kule gymtasker, skolesekker, penal og bokser, begerglass med mer!

  • Personlig lunsjboks: Gjør hver lunsj ekstra spesiell med en personlig lunsjboks med navn og foto. Lokket er lett å åpne for barn, og den tilpassede lunsjboksen vil garantert oppmuntre dem til å spise lunsj. Vi kan tilby forskjellige former og størrelser.

  • Barnas ryggsekk: En annen god ide er å lage en unik personlig ryggsekk. Med god plass og et kult utseende, i tillegg til den ekstra bonus at barnet aldri kommer til å ta feil ryggsekk.

  • Personlig tilpasset blyantveske: Hvis du vil legge til noe i ryggsekken, hvorfor ikke velge et kult penal med navn og bilde. Den perfekte måten å skille seg ut fra mengden.

  • Barneforkle: Hvis den lille elsker å tilbringe tid på kjøkkenet, hvorfor ikke gi dem et eget personlig forklede? Du kan ha navnet og /eller bildet deres lagt til på fronten for å gjøre det ekstra spesielt. Vi har bomullsforklær, men har også et vakkert skinnforkle i vårt sortiment.

  • Gravert Miffy bestikksett: Hvis det er en klassisk gave du ser etter, kan du velge et vakkert sett med gravert bestikk til barn. Vi graverer barnets navn inn i bestikket, og gjør det virkelig personlig.