Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Overrask dine kjære med unike, personlige gaver denne julen. Gjør den ekstra spesiell ved å sette ditt eget personlige preg på den. Oppdag vårt brede utvalg av spesielle julegaver. Perfekt til å feire høytiden med! Kjøp dine personlige julegaver hos YourSurprise nå.

Julegave til han

Julegave til han

Julegave til henne

Julegave til henne

Gaver til barn

Gaver til barn

Julesjokolade

Julesjokolade

Smykker

Smykker

Klær & tekstil

Klær & tekstil

Julepynt

Julepynt

Spesialtilbud

Spesialtilbud

313 gaver

Du har sett 48 av 313 gaver

Årets julegaver

Hva er julen hvis ikke en tid for å møte dine kjære og vise dem hvor mye de betyr for deg? For mange er julen en tid hvor de er sammen med familien, sitter ved bordet og deler vakre familieøyeblikk. For alle er julen den rette tiden for å dele våre største gleder med dem vi elsker mest. Barn leker i stua mens foreldre er opptatt med forberedelser; alle hjelper på sin måte! Ingen kan glemme denne spesielle tiden. Men foruten familie, er det noe annet som ikke kan gå glipp av denne tiden av året...gaver selvfølgelig!

Beste julegavetips til julen 2024!

Alle har store forventninger til julen og gavene de får, men på slutten av dagen er det viktigste intensjonen. I dette usikre året 2024 har julen en enda mer spesiell smak, og muligheten til å tilbringe høytiden med dine kjære er en gave i seg selv! Ikke alle har mulighet til å besøke venner og familie personlig, men er det fortsatt mulig å donere eksternt? Vil du sende en julegave på denne måten? Gi oss mottakerens adresse, legg til et gratis gratulasjonskort, så tar vi oss av resten! Og hva er vel bedre enn å gi noe virkelig originalt?

Slik lager vi våre beste julegaver

For å glede mottakeren, her er noen tips som vil guide deg gjennom prosessen med å lage en virkelig original julegave:

 • Tenk over hva mottakeren betyr for deg. Enten det er din mor, din beste venn, din far, bestemor eller eldre bror, sørg for at gaven viser all din kjærlighet!
 • Hva gjør dem virkelig glade; Har dere en feller lidenskap? Eller et spesielt øyeblikk dere opplevde sammen? Det er folk som ikke klarer seg uten deilig sjokolade, eller andre som ikke kan slutte å snakke om vinnen...tenk på det så finner du garantert noe mottakeren elsker!
 • Hvordan kan jeg virkelig overraske dem? Uventede overraskelser er alltid det beste! Noen ganger er den største overraskelsen når vi innser at noen tok seg tid til å gi oss en virkelig spesiell gave.

Det er ikke not å bare brukke penger, du må ha den rette intensjonen! Hvis du klarte å svare på disse 3 spørsmålene, så er du på rett vei!

Hvordan lage en original julegave?

Hvis du leter etter en julegave til en mann eller en kvinne, har du kommet til rett sted! Nå som du har ideer om hvordan du finner en original gave, er det bare å velge og tilpasse den. Mange elsker vakker julepynt til hjemmet sitt, for eksempel vakre julekuler personliggjort med bilder eller en spesiell dedikasjon.

Du kan også velge fra et bredt utvalg av kjøkkenprodukter som personlige tekopper, vin- og champagneglass, treplater, brett og forklær som kan tilpasses til julens stil. Det er også mange ideer til julegaver til de minste: tre- eller plysjleker, personlige frokostkrus, dagbøker eller bøker der de skal være hovedpersonen. Du kan også se vårt tilbud av barnejuleklær.

En original julegave til alle typer mennesker

Verden er vakker fordi den er mangfoldig! Det betyr ulike interesser og ønsker, også når det gjelder julegaver. Men hva er de beste gavene basert på interesser og livsstil?

Smakfulle julegaver til matelskeren

Til sjokoladeelskeren kan du velge en kjempestor sjokoladeplate fra favorittmerket eller en eske med luksuspraliner. Andre gode julegaver er julegavesett med snacks og en flaske vin.

Feire jul med sportsentusiasten

Bli med på julefeiringen ved å glede sportsentusiasten i livet ditt med gjennomtenkte og praktiske gaver som passer perfekt til lidenskapen deres. Enten det dreier seg om en ivrig løper, en dedikert yogi eller en som trener regelmessig på treningsstudio, finnes det en verden av muligheter for å gjøre treningen enda morsommere og mer motiverende.

Noen ideelle gaver? En personlig vannflaske eller et håndkle med navn på, slik at det aldri blir byttet om på treningsstudioet ved en feiltakelse!

Piff opp hjemmekontoret til vennen som jobber hjemmefra

Det kan være utfordrende å jobbe hjemmefra! Skap litt julemagi på hjemmekontoret til vennen din med unike julegaver. Du kan for eksempel kjøpe en personlig musematte, en laptopveske i skinn og en termokopp.

Julegaver til husets kokk

Er din kjære alltid i gang med å lage mat og bake hjemme? Denne julen kan du overraske ham eller henne med et unikt, personlig kjøkkenredskap. Fra graverte skjærebrett til knivsett og pepperkverner – det finnes noe for enhver mesterkokk!

5 nyttige julegaver

Det kan være utfordrende å finne julegaveideer hvert år, spesielt hvis du ikke vil gi den samme flasken vin eller det samme paret sokker om og om igjen. Du vil selvfølgelig at gaven skal skille seg ut og bli brukt av mottakeren. Leter du etter noen nyttige julegaveideer? Hva med:

 1. Et personlig, gravert skjærebrett
 2. Reisebagasje med trykk
 3. En koselig badekåpe med navn
 4. En personlig lunsjboks
 5. En gravert lighter

Hva er årets mest populære julegaver?

Visste du at leker er én av de mest kjøpte varene i juletiden? Barn står tross alt i sentrum for oppmerksomheten på denne magiske tiden av året, så det burde ikke komme som noen stor overraskelse! Andre populære gaver er julesjokolade eller mat generelt, men også drikkevarer som vin og brennevin, klær og pynt til huset. Noen av årets høydepunkter per kategori inkluderer:

 • En stor sjokoladeplate for alle sjokoladeelskere
 • En gravert vinkjøler er et originalt alternativ til drikkevarer
 • Et par boxershorts med trykk som et morsomt klesplagg
 • En kul, personlig julekule for den ultimate innredningen i hjemmet

Hva er en god julegave?

Sliter du også med å finne den perfekte julegaven? Slapp av, du er ikke den eneste. Julegaver er en fin måte å vise din kjærlighet og takknemlighet til de rundt deg på, men det kan være vanskelig å finne noe som virkelig passer. En god julegave er en gave som kommer fra hjertet, som er laget med tanke på mottakeren og som har som mål å gjøre vedkommende glad. Mange sier at en god gave er en gave du har brukt tid på, men vi har et annet svar: personlige gaver!

Hvordan personliggjør man en julegave?

Det har aldri vært enklere å lage en personlig julegave! Med vår online editor kan du tilpasse gaven din på en enkel og morsom måte og til og med se det endelige resultatet før du faktisk får gaven levert! I vårt redigeringsprogram kan du laste opp bilder, legge til navn eller tekst og velge fra vår liste over design. Klikk på "Tilpass gaven din" og slipp kreativiteten løs!

Hvordan får jeg levert en julegave?

Det er superenkelt å få gaven din levert! Alt du trenger å gjøre, er å velge en gave fra vårt brede utvalg, tilpasse gaven (legg til et bilde, en tekst og/eller et navn) og gå til kassen. Velg adressen du vil ha gaven levert til, så sørger vi for at mottakeren får den i en fin pakke!

Vil du ha mer inspirasjon til å overraske partneren din til jul? Ta en titt på vårt utvalg av julegaver til kjæresten henne og julegaver til kjæresten.

Romantiske julegave tips

El fotoalbum med alle de vakreste bildene fra det siste året, en megabamse med favorittbildet ditt, et personlig puslespill, en champagneflaske med graverte glass for en juletoast, anheng med et bilde og en dedikasjon eller en nøkkelring med to halvdeler av et hjerte for å gi halvparten til din betydelige andre! Det er virkelig mange alternativer, og du må bare velge.

Billige julegaver

Leter du etter en julegave som ser bra ut, men som passer budsjetter ditt? Vi vet at du ikke trenger å gi en gave til alle medlemmene av familien din, men forestill deg smilet du ville fått hver og en av dem! I dette tilfellet kan du velge en gave til en lav pris, men med stor sentimental verdi. Et sett med personlige ølglass, eller en boks melkesjokolade med mottakerens navn, et krus med julemotiv, eller en vinflaske med en personlig trekasse, vil garantert glede hele familien!

Ideer til den perfekte julegaven

Oppriktige smil vil si mer enn noen "takk"! Å overraske den du elsker mest er en så sterk følelse at den gjør oss målløse; dette er sanne betydningen av å gi. Vel, det er ikke alltid så lett, det er derfor vi ønsker å hjelpe deg i din overraskelse; lag en gave som berører hjerter, en gave som er unik og virkelig overrasker! Så la oss se på noen ideer for den perfekte julegaven:

 • Ta tak i fotoalbumet eller smarttelefonen og begynn å bla gjennom favorittbildene dine. Delte opplevelser er det som forener oss, bilder er en måte å gjenoppleve minnene på dem.
 • Tenk på en spesiell setning, en setning som ble sagt på et bestemt tidspunkt, et sitat fra en sang eller bok. Hvem ønsker ikke å motta noe personlig med en virkelig original dedikasjon og et spesielt budskap? Det er ingenting bedre enn en melding gravert inn i minnet.
 • Skap den rette stemningen med et julekort, eller send en langdistansegave direkte til mottakeren, med en spesiell dedikasjon på!

Og det er mer! Mange liker å motta gaver til barna, hjemmet,...Hvis du ikke finner bildene eller dedikasjonen du synes er unike, ikke bekymre deg! Husk at intensjon er viktig.

Hva er noen rimelige julegaveideer?

Hos YourSurprise kan du lage dine helt egne julegaver, selv med et mindre budsjett.

Leter du etter julegaver som ikke sprenger budsjettet? Det fine med å gi gaver ligger ikke i prisen, men i gesten! Det finnes mange rimelige julegaver. Noen ideer? En morsom, personlig snøkule, en eske med deilig sjokolade, et personlig juleforkle, en personlig lighter med navn, en personlig nøkkelring, et utvalg Celebrations-sjokolade og mange, mange flere!

Hva er de beste julegavene som ikke koster skjorta? YourSurprise tilbyr et bredt utvalg av rimelige julegaver:

 1. En personlig Toblerone til jul
 2. En julekule med bilde
 3. En personlig julestrømpe som kan fylles med godbiter
 4. En personlig gaveeske med sjokolade
 5. En personlig nøkkelring med bilde
 6. Et gravert vinglass
 7. Et personlig stearinlys i gave
 8. En inngravert korketrekker
 9. Et personlig armbånd i skinn
 10. En personlig musematte

Julegaveetikette: hva du bør gjøre og ikke gjøre i julesesongen

Selv om vi gleder oss til å gi gaver, er det viktig å huske på at det finnes uuttalte regler som bør følges for å sikre en hyggelig julehøytid. Gaveekspertene hos YourSurprise har samlet noen tips som kan hjelpe deg med årets gaveinnkjøp:

 • Gjøre: Bestem deg for et budsjett, og hold deg til det: Før du går i gang med julegaveinnkjøpene, bør du sette opp et fornuftig gavebudsjett. På den måten unngår du overforbruk og økonomisk stress i løpet av og etter julehøytiden. Personlige gaver er et godt alternativ for alle budsjetter, og de har dessuten affeksjonsverdi! Unngå å bruke for mye penger på gaver, da det kan skape økonomiske problemer. Husk at det er tanken som teller.
 • Gjør det: Dropp generiske gaver og velg personlige gaver: Ta deg tid til å velge gaver som gjenspeiler mottakerens interesser, hobbyer eller behov. Ikke glem å legge ved en hilsen!
 • Ikke gjør det: Gjør innkjøp i siste liten: Å kjøpe generiske gaver i all hast kan virke uoppriktig. Planlegg i god tid for å finne den perfekte gaven som treffer mottakeren.
 • Gjør det: Ha mottakeren i tankene: Opplevelsesgaver er flotte, men pass på at de er i tråd med mottakerens interesser. Ikke gi dem en opplevelse som du foretrekker, men som mottakeren ikke vil like. Bruk litt tid på å finne en skreddersydd gave som passer perfekt.

Hva er gode julegaveideer til noen som er langt borte?

Selv om julen tradisjonelt sett er en høytid vi tilbringer sammen med dem vi er glad i, er det ikke alltid mulig å gjøre det. Avstand bør imidlertid ikke være en grunn til å slutte å gi gaver! Enten du er på utkikk etter en hemmelig nissegave til en morsom gaveutveksling på avstand, eller du handler til et familiemedlem, lar YourSurprise deg sende gaven direkte til mottakerens adresse.Alle typer gaver kan sendes til mottakeren, fra små gaver som en morsom, personlig termokopp eller et fotoalbum til større gaver som en XXL-bamse eller en XXL-sjokoladeplate. Tenk deg overraskelsen hos mottakeren når han eller hun åpner døren til den omtenksomme gaven din! Glem ikke å legge ved et personlig kort, slik at mottakeren vet at gaven er fra deg.

Send julegave på avstand

Dessverre er det ikke alltid mulig å tilbringe denne vakre tiden med venner og familie. Vi har alle minst en venn eller et familiemedlem som bor lenger unna og ikke får se dem så ofte. Julen er tiden for å overraske noen spesielle med en langdistansegave. Du kan få gaven levert hvor som helst i verden! Vi sender våre gaver til alle verdenshjørner og vi garanterer at du kan gi et lite stykke lykke til de du elsker mest. Inne i boksen kan du legge til et gratis dedikasjonskort eller legge til en videomelding!

Hvordan lage din egen julegave

Vi i YourSurprise ønsker at julegaven din skal være unik, laget av deg spesielt for mottakeren. Det er veldig enkelt å lage en gave på nett! Du kan velge blant våre eksklusive juledesign og lage din egen personalisering med bilde, navn og/eller tekst. Du kan gjøre det met bare noen få klikk i vår online editor. Velg en gave, legg til personlig tilpasning, så øager vi gaven din med stor omsorg og oppmerksomhet!

Leter du etter flere tips til denne julen?

Hvis du fortsatt ikke har funnet det du leter etter og trenger flere tips, her er noen blogger som kan interessere deg:

I YourSurprise kan du tilpasse gavene til hvem du vil. Vi har julegaver til henne, julegaver til han, til barn og til babyer. Takker være vårt brede utvalg finner du den riktige gaven til alle!