Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Finn den vakreste personlige julegaven til alle! 

153 gaver

Du har sett 48 av 153 gaver

Personlige julegaver

Hva er julen hvis ikke en tid for å møte dine kjære og vise dem hvor mye de betyr for deg? For mange er julen en tid hvor de er sammen med familien, sitter ved bordet og deler vakre familieøyeblikk. For alle er julen den rette tiden for å dele våre største gleder med dem vi elsker mest. Barn leker i stua mens foreldre er opptatt med forberedelser; alle hjelper på sin måte! Ingen kan glemme denne spesielle tiden. Men foruten familie, er det noe annet som ikke kan gå glipp av denne tiden av året...gaver selvfølgelig!

Originale tips til julen 2023!

Alle har store forventninger til julen og gavene de får, men på slutten av dagen er det viktigste intensjonen. I dette usikre året 2023 har julen en enda mer spesiell smak, og muligheten til å tilbringe høytiden med dine kjære er en gave i seg selv! Ikke alle har mulighet til å besøke venner og familie personlig, men er det fortsatt mulig å donere eksternt? Vil du sende en julegave på denne måten? Gi oss mottakerens adresse, legg til et gratis gratulasjonskort, så tar vi oss av resten! Og hva er vel bedre enn å gi noe virkelig originalt? For å glede mottakeren, her er noen tips som vil guide deg gjennom prosessen med å lage en virkelig original julegave:

  • Tenk over hva mottakeren betyr for deg. Enten det er din mor, din beste venn, din far, bestemor eller eldre bror, sørg for at gaven viser all din kjærlighet!
  • Hva gjør dem virkelig glade; Har dere en feller lidenskap? Eller et spesielt øyeblikk dere opplevde sammen? Det er folk som ikke klarer seg uten deilig sjokolade, eller andre som ikke kan slutte å snakke om vinnen...tenk på det så finner du garantert noe mottakeren elsker!
  • Hvordan kan jeg virkelig overraske dem? Uventede overraskelser er alltid det beste! Noen ganger er den største overraskelsen når vi innser at noen tok seg tid til å gi oss en virkelig spesiell gave.

Det er ikke not å bare brukke penger, du må ha den rette intensjonen! Hvis du klarte å svare på disse 3 spørsmålene, så er du på rett vei!

Hvordan lage en original julegave?

Hvis du leter etter en julegave til en mann eller en kvinne, har du kommet til rett sted! Nå som du har ideer om hvordan du finner en original gave, er det bare å velge og tilpasse den. Mange elsker vakker julepynt til hjemmet sitt, for eksempel vakre julekuler personliggjort med bilder eller en spesiell dedikasjon. Du kan også velge fra et bredt utvalg av kjøkkenprodukter som personlige tekopper, vin- og champagneglass, treplater, brett og forklær som kan tilpasses til julens stil. Det er også mange ideer til julegaver til de minste: tre- eller plysjleker, personlige frokostkrus, dagbøker eller bøker der de skal være hovedpersonen. Du kan også se vårt tilbud av barnejuleklær.

Romantiske julegaver

El fotoalbum med alle de vakreste bildene fra det siste året, en megabamse med favorittbildet ditt, et personlig puslespill, en champagneflaske med graverte glass for en juletoast, anheng med et bilde og en dedikasjon eller en nøkkelring med to halvdeler av et hjerte for å gi halvparten til din betydelige andre! Det er virkelig mange alternativer, og du må bare velge.

Billige julegaver

Leter du etter en julegave som ser bra ut, men som passer budsjetter ditt? Vi vet at du ikke trenger å gi en gave til alle medlemmene av familien din, men forestill deg smilet du ville fått hver og en av dem! I dette tilfellet kan du velge en gave til en lav pris, men med stor sentimental verdi. Et sett med personlige ølglass, eller en boks melkesjokolade med mottakerens navn, et krus med julemotiv, eller en vinflaske med en personlig trekasse, vil garantert glede hele familien!

Ideer til den perfekte julegaven

Oppriktige smil vil si mer enn noen "takk"! Å overraske den du elsker mest er en så sterk følelse at den gjør oss målløse; dette er sanne betydningen av å gi. Vel, det er ikke alltid så lett, det er derfor vi ønsker å hjelpe deg i din overraskelse; lag en gave som berører hjerter, en gave som er unik og virkelig overrasker! Så la oss se på noen ideer for den perfekte julegaven:

  • Ta tak i fotoalbumet eller smarttelefonen og begynn å bla gjennom favorittbildene dine. Delte opplevelser er det som forener oss, bilder er en måte å gjenoppleve minnene på dem.
  • Tenk på en spesiell setning, en setning som ble sagt på et bestemt tidspunkt, et sitat fra en sang eller bok. Hvem ønsker ikke å motta noe personlig med en virkelig original dedikasjon og et spesielt budskap? Det er ingenting bedre enn en melding gravert inn i minnet.
  • Skap den rette stemningen med et julekort, eller send en langdistansegave direkte til mottakeren, med en spesiell dedikasjon på!

Og det er mer! Mange liker å motta gaver til barna, hjemmet,...Hvis du ikke finner bildene eller dedikasjonen du synes er unike, ikke bekymre deg! Husk at intensjon er viktig.

Send julegave på avstand

Dessverre er det ikke alltid mulig å tilbringe denne vakre tiden med venner og familie. Vi har alle minst en venn eller et familiemedlem som bor lenger unna og ikke får se dem så ofte. Julen er tiden for å overraske noen spesielle med en langdistansegave. Du kan få gaven levert hvor som helst i verden! Vi sender våre gaver til alle verdenshjørner og vi garanterer at du kan gi et lite stykke lykke til de du elsker mest. Inne i boksen kan du legge til et gratis dedikasjonskort eller legge til en videomelding!

Hvordan lage din egen julegave

Vi i YourSurprise ønsker at julegaven din skal være unik, laget av deg spesielt for mottakeren. Det er veldig enkelt å lage en gave på nett! Du kan velge blant våre eksklusive juledesign og lage din egen personalisering med bilde, navn og/eller tekst. Du kan gjøre det met bare noen få klikk i vår online editor. Velg en gave, legg til personlig tilpasning, så øager vi gaven din med stor omsorg og oppmerksomhet!

Leter du etter flere tips til denne julen?

Hvis du fortsatt ikke har funnet det du leter etter og trenger flere tips, her er noen blogger som kan interessere deg:

I YourSurprise kan du tilpasse gavene til hvem du vil. Vi har julegaver til henne, til han, til barn og til babyer. Takker være vårt brede utvalg finner du den riktige gaven til alle!