Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hva våre kunder sier

Review quotes

Veldig flotte produkt og kjapp levering

Heidi på 17-05-22

10 fra 10
Review quotes

Har ikke noe å klage på. Relativ rask levering. Virker som bra produkt. Prisen er grei. Nettsiden har..

Reidar på 17-05-22

8 fra 10
Review quotes

Jeg bestilte disse som en artig bryllupsgave. Brudeparet synes de var kjempefine😊

Linn Anett på 14-05-22

10 fra 10
9.8

1065 anmeldelser

Se alle

Julegaver

Originale julegaver personlig tilpasset med navn eller bilde

Dette er den mest fantastiske tiden på året! Julesanger spiller på radioen, festlig dekorerte juletrær er i hver stue, og du planlegger en stor julemiddag og feiring med dine nærmeste. Hvem elsker ikke denne koselige tiden på året?

Julegaver til alle

Jul betyr å finne de perfekte julegavene til dine kjære. Dette er en årlig utfordring, men vi er opptatt av å hjelpe deg med å finne virkelig personlige, unike gaver til hvert familiemedlem og venner. Ingen gaver er like, ettersom du kan tilpasse hver gave med dine spesifikke valg av bilde og/eller tekst. Uansett om du leter etter en gave til ham, henne, de små eller kjæledyret, har vi det du trenger.

Jul på avstand

Vi vet at ikke alle får se hverandre i julen, så for å gjøre det lettere for deg å vise at du bryr deg, selv på lang avstand, sender vi dine gaver rett hjem til mottakeren. Gaven blir sendt i en fin eske, klar til å bli plassert under juletreet helt til den åpnes.

Førjulsmoro

Å komme i julestemning mens du forbereder huset ditt, gaver og julemiddag, vil forlenge den gode stemningen i lang tid fremover. Forestill deg at du dekorerer julebordet på forhånd: vakre inngraverte glass, trykte servietter og personlige bordbrikker til hver gjest, alt plassert på en personlig duk, denne julemiddagen vil bli ekstra unik. Unn deg et personlig skinnforkle og føl deg som en mesterkokk mens du pisker opp de klassiske julerettene.

Personlig krus

Når været ute er skremmende kaldt, trenger du noe for å varme deg på innsiden. Hvorfor ikke glede deg over en varm yndlingsdrikke i ditt eget personlig krus? Hvis alle på julebordet har med sitt eget krus med navn eller bilde, er det ingen som drikker av feil krus. Tilsett litt ekstra magi til drinken med det magiske kruset! Dette kruset virker som et enkelt svart krus ved første øyekast, men vil vise din personlige tilpasning når heller i varm drikke.

Fortsetter alle med vin til middagen? Få alle til å føle seg unike med et eget personlig vinglass, inngravert med navn og et unik juledesign. Dette er julegaver som kan brukes år etter år.

Personlig lys

Vi vet alle at det blir mørkt tidlig rundt juletider. En fantastisk, enkel måte å skape en koselig atmosfære på, er med stearinlys. Har du organisert en stor familiemiddag? Legg til stearinlys med bilder eller navn på hvert familiemedlem. Ser du frem til en romantisk middag med levende lys for to? Dekorer stearinlysene med bilder av dere begge på første date, bryllup eller den fantastiske ferien. Personlige lys er en perfekte måte å vise alle at du har bidratt med litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet. Du kan til og med vise dine ansatte eller forretningspartnere at du tenker på dem, ved å trykke bedriftslogoen din på lyset. Med forskjellige størrelser å velge mellom, er det et perfekt lys for å lysne opp noen mørke vinterdager.

Personlige kuler

Personlig tilpass et sett med kuler med bilde og/eller tekst, slik at du setter et perfekt og personlig preg på juletreet! Vi tilbyr inngraverte glasskuler, eller gjennomsiktige plastkuler der du kan plassere et design på innsiden. De gjennomsiktige kulene er tilgjengelige i sett med 2, 4 og 8 kuler, slik at du til og med kan dele dem med andre. Det er også en flott måte å feire babyens første jul på.

Personlig snøkule

Det er ikke noe som får en i mer julestemning enn en snødekt snøkule! En klassisk gave, som alle husker fra sine yngre år. Vi tilbyr snøkuler fylt med snø, glitter eller hjerter, slik at du kan lage den perfekte snøkulen til alle. Legg til bilde og la mottakeren riste seg til stor fornøyelse! Disse er også fantastiske som borddekorasjon.

Personlig kalender

Julen betyr at et nytt år er på vei! Det vil si at det ikke finnes en mer praktisk gave enn en personlig kalender i A3- eller A4-format. Legg til et bilde for hver måned i året og sett ditt eget preg på hver side!

Personlig julegenser

Hvis noen du kjenner fremdeles ikke eier en stygg julegenser, kan du ta dem med på moroa og lag en til dem! Last opp et bilde og mottakerens navn for å lage en julegenser på kort tid.

Sokker, sjokolade, vin eller øl

Hvis du heller vil holde deg til tradisjonelle gaver, men ønsker å sette et personlig preg på gaven, har vi det du trenger! Vi har flere forskjellige typer sjokoladegaver tilgjengelig for å tilfredsstille sjokoholikere. For vinkjennere har vi deilige flasker vin med en personlig etikett, i en personlig treeske eller personlige glass. De samme gavene er tilgjengelige i ølversjoner for de som foretrekker en hyggelig kald øl. For de som etterspør sokker hvert år, har vi personlige sokker der du kan legge til bilde, og gi denne vanligvis kjedelige gaven en spennende vri.

Send et personlig julekort

Er du en av personene som holder deg til tradisjonene og sender dine kjære et julekort hvert år? Hvorfor ikke sette et personlig preg i år og få laget dine egne julekort? Lag dem på kort tid, og overrask familie, venner og kolleger.