Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Nattverd er et viktig steg i livet for den enkelte. Feir denne viktige hendelsen med en personlig nattverdsgave. Bli inspirert av en rekke idéer til planleggingen og til selve konfirmasjonsgaven.

123 gaver

Du har sett 48 av 123 gaver

Konfirmasjonsgaver

Det første konformasjonen er en veldig spesiell begivenhet for et barn. Det første konfirmasjonen skjer kun en gang i livet, noe som gjør det veldig spennende. Etter den hellige begivenheten i kirken, er dagen fylt av familie og venner. Gutten eller jenta vil motta gaver for å markere denne spesielle dagen. Du vil gjerne overraske dem med noe unikt som er et varig minne om denne spesielle dagen.

Lag ditt eget sertifikat

Fordi den første konfirmasjonen er en spesiell dag, vil du gi noen et varig minne. Lag ditt eget sertifikat som markerer denne spesielle begivenheten! Ta et vakkert bilde av gutten/jenta på denne spesielle dagen og få det trykket på sertifikatet. Du kan skrive din egen tekst og barnets navnet for å gjøre det virkelig unikt og personlig. Finn et vakkert sted for dette spesielle sertifikatet enten på barnerommet eller i stuen.

Graverte armbånd

Jenter har vanligvis på seg hvit kjole i sin første konfirmasjon. Et unikt sølvsmykke vil gjøre henne enda vakrere! Få jentas navn inngravert på et sølvarmbånd. De graverte armbåndene er laget av sølv av høy kvalitet og kan brukes hver dag. Armbåndet vil være et varig minne om den spesielle dagen.

Fotofliser

Et bilde av barnet på dagen for den første konformasjonen blir alltid verdsatt av hele familien. Et slikt bilde fortjener en spesiell plass i hjemmet ditt. Trykk konfirmasjonsbilde og -dato på en keramikkflis. Denne tradisjonelle gaven kan barnet ha som minne om den spesielle dagen. En fotoflise er også en vakker gave til barnets faddere.

Fotolys

Et bilde på et stearinlys er den perfekte minnegave. Trykk et bilde av barnet og datoen på et stearinlys for å gjøre det til en personlig gave. Du kan også velge et duftlys i forskjellige farger. Du kan velge mellom tre forskjellige dufter, så det finnes alltid en du liker! Du kan legge til et gratis lite gratulasjonskort til fotolysene. Hvis du ikke kan delta på festen, kan du sende gaven til en den adresse du ønsker.