Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Nattverd er et viktig steg i livet for den enkelte. Feir denne viktige hendelsen med en personlig nattverdsgave. Bli inspirert av en rekke idéer til planleggingen og til selve konfirmasjonsgaven.

155 gaver

Du har sett 48 av 155 gaver

Konfirmasjonsgaver

Det første konformasjonen er en veldig spesiell begivenhet for et barn. Det første konfirmasjonen skjer kun en gang i livet, noe som gjør det veldig spennende. Etter den hellige begivenheten i kirken, er dagen fylt av familie og venner. Gutten eller jenta vil motta gaver for å markere denne spesielle dagen. Du vil gjerne overraske dem med noe unikt som er et varig minne om denne spesielle dagen.

Lag ditt eget sertifikat

Fordi den første konfirmasjonen er en spesiell dag, vil du gi noen et varig minne. Lag ditt eget sertifikat som markerer denne spesielle begivenheten! Ta et vakkert bilde av gutten/jenta på denne spesielle dagen og få det trykket på sertifikatet. Du kan skrive din egen tekst og barnets navnet for å gjøre det virkelig unikt og personlig. Finn et vakkert sted for dette spesielle sertifikatet enten på barnerommet eller i stuen.

Graverte armbånd

Jenter har vanligvis på seg hvit kjole i sin første konfirmasjon. Et unikt sølvsmykke vil gjøre henne enda vakrere! Få jentas navn inngravert på et sølvarmbånd. De graverte armbåndene er laget av sølv av høy kvalitet og kan brukes hver dag. Armbåndet vil være et varig minne om den spesielle dagen.

Fotofliser

Et bilde av barnet på dagen for den første konformasjonen blir alltid verdsatt av hele familien. Et slikt bilde fortjener en spesiell plass i hjemmet ditt. Trykk konfirmasjonsbilde og -dato på en keramikkflis. Denne tradisjonelle gaven kan barnet ha som minne om den spesielle dagen. En fotoflise er også en vakker gave til barnets faddere.

Fotolys

Et bilde på et stearinlys er den perfekte minnegave. Trykk et bilde av barnet og datoen på et stearinlys for å gjøre det til en personlig gave. Du kan også velge et duftlys i forskjellige farger. Du kan velge mellom tre forskjellige dufter, så det finnes alltid en du liker! Du kan legge til et gratis lite gratulasjonskort til fotolysene. Hvis du ikke kan delta på festen, kan du sende gaven til en den adresse du ønsker.

Personlige gaver til konfirmasjon: Minneverdige ting

Personlige konfirmasjonsgaver er en slående måte å sikre at anledningen blir spesielt minneverdig for barnet ditt. Disse gavene viser en anerkjennelse av deres åndelige vekst og betydningen av denne milepælen. Ved å legge til navnet deres, datoen for konfirmasjonen, et fotografi eller kanskje en personlig hilsen skaper du en virkelig unik gave til anledningen.

Hvilke flotte konfirmasjonsgaver finnes til gutter?

De fleste unge mennesker bruker mye tid på gaming og antakelig også på å spille e-sport! Andre unge liker å være sammen med venner eller å drive med idrett. En artig konfirmasjonsgave kan være et par personlige bildesokker eller en plakat til rommet deres med yndlingssitatet deres på.

Våre sjokoladeesker i størrelse XXL fra velkjente merker er også alltid populære! En gigantisk Toblerone, en XXL Milka, Twix eller XL Tony Chocolonely-gave er garantert å gjøre mottakeren veldig glad. Legg til en personlig hilsen, et bilde og navn på den enorme sjokoladeplaten for å gjøre gaven perfekt.

Hvilke flotte konfirmasjonsgaver finnes til jenter?

Konfirmasjonsgaver til jenter kan for eksempel være vakre graverte smykker eller noe kult til jenterommet. Våre personlige graverte lamper gjør alltid stor suksess. Eller hva med et personlig lerret, eller et enda mer unikt kunsttrykk?

En annen morsom gaveidé er en personlig kimono med navnet hennes bakpå, med matchende personlige tøfler. Denne gaven vil garantert imponere!

Gaver til konfirmasjonsgjestene

Det er svært viktig å uttrykke sin takknemlighet til gjestene som tar del i den betydelige åndelige anledningen. Gaver til konfirmasjonsgjestene er en perfekt måte å vise takknemlighet på, og med en liten gest takker du for at de kom.

En enkel, men omtenksom idé kan være å skape personlige og individuelt innpakkede sjokolader med for eksempel konfirmantens navn på. Andre flotte gaver er små krukker fylt med sjokolade og en personlig hilsen for å feire konfirmasjonen.

For et hint av eleganse kan du velge personlige penner med datoen inngravert.

Pengegaver til konfirmasjonen: Gi det et personlig touch

Det er egentlig ganske enkelt å gjøre penger til en kreativ, personlig gave. Pengegaver kan selvfølgelig bare legges sammen med et kort i en konvolutt, men det er mye morsommere å gi pengene på en mer personlig måte!

Hvis du liker å gjøre det enkelt kan du legge pengene i et kort, men sprite det opp litt ved å skape ditt eget personlige kort.

Vil du gjøre det enda mer interessant? Brett sedlene sammen og fest dem til en blomsterbukett, eller velg vår gave med tørkede blomster i høy kvalitet, og la oss gravere inn en tekst du velger. Kanskje navnet og datoen for konfirmasjonen?

En kul sparegris med ditt eget design er også en helt unik måte å gi pengegaver på, ikke minst til barn! Design sparebøssen selv og legg helt enkelt i det beløpet du ønsker å gi bort.