Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Det er veldig spennende å få nøklene til et nytt hus. Overrask noen som akkurat har flyttet inn i et nytt hus med en innflyttingsgave.

135 gaver

Du har sett 48 av 135 gaver

Innflyttingsgave

Å motta nøklene til et nytt hjem er en unik og følelsesladet opplevelse som markerer noe viktig i livet. Disse nøklene er ofte et resultat av en lang og utfordrende boligjakt. Kjenner du noen som nylig har skaffet seg et nytt hjem? Da er du sikkert på utkikk etter en passende innflyttingsgave for anledningen. Gaveekspertene våre har plukket ut en rekke personlige ideer som passer perfekt til venner, par eller til den ene spesielle du ønsker å glede.

Står du for en innflyttingsfest?

Selv om det ikke er et krav, er det ofte en fin gest å holde en innflyttingsfest for å feire at du har skaffet deg et nytt bosted. Hva er vel bedre enn å samle dem du er glad i til en intim sammenkomsts med et enkelt måltid eller kanskje en livlig fest? Inviter venner, familie, nye naboer og de som har deltatt i denne prosessen med deg.

Du kan sette sammen et deilig koldtbord med smakfulle forretter. Eller kanskje et hjemmelaget måltid som vil gjøre denne spennende begivenheten enda mer minneverdig.

Hva er en passende innflyttingsgave?

Det er alltid spennende å gi en gave som får et nytt hjem til å føles enda mer spesielt. Men det kan være lurt å unngå gaver som er for særegne, siden mottakeren kanskje har en helt annen smak enn deg. I stedet kan du vurdere å kjøpe noen minneverdige detaljer som mottakeren vil glede seg over og huske.

Vi er eksperter på å finne de perfekte innflyttingsgavene. Ikke bare får våre gaver folk til å smile, de tilfører også noe som kan være til hjelp i det nye hjemmet. Sjekk ut disse fine ideene:

 • Kjøkkenutstyr: Kjøp et stilig og praktisk kjøkkensett. For eksempel gravert trebestikk, et tilpasset skjærebrett eller et knivsett.
 • Badeprodukter: Velg såper, dusjgeler, sjampo og badebomber. I tillegg kan du gjøre pakken personlig med en flott hilsen.
 • Tørkede blomster: En klassisk gave som alltid blir satt pris på. De er vakre, holder lenge og kan brukes som dekorasjon i alle rom.
 • Drikkevarer: Du kan gi bort en god rødvin eller en musserende hvitvin. Et personlig gavesett med forskjellige ølsorter er også en god idé.
 • Duftlys: De er et perfekt element i ethvert hjem, og gir hjemmet et avslappende preg. Og det beste er at du kan tilpasse lyset med noen hyggelige ord for det nye hjemmet.
 • Gavesett: Med et utvalg av unike gaver, for eksempel en vinflaske med vinglass, snacks og kjøkkenutstyr. Disse spesialtilpassede settene er en flott måte å si "velkommen til ditt nye hjem" på.

Innflyttingsgave til et ungt par

Å starte et liv sammen i et nytt hjem er en uforglemmelig opplevelse for et ungt par, særlig hvis det er første gang de bor sammen. Derfor kan en innflyttingsgave par som er designet for å utfylle det nye kjærlighetsboet, bli satt stor pris på. Her er noen forslag:

 • Vinkasse i tre med vinglass gravert med initialer eller navn.
 • Glassbrikker med bilder eller tekst.
 • Personlig Celebrations-blanding med noe morsomt påskrevet.

Til matlagingsentusiasten

En gave til matlagingsentusiastens nye hjem bør være relatert til matlaging eller servering. Det kan være fine graverte skjærebrett, personlige skinnforklær, serveringsbrett med bilder eller graverte salt- og peppersett i tre.

Festglade mennesker

Cocktailglass med eget navn eller din helt egen cocktailpakke er fantastiske gaver som ikke bare er stilige, men også superfunksjonelle. For de som virkelig elsker å feste, hva med et kult grillsett eller noen stilige, personlige glassholdere? De er det perfekte tilbehøret til enhver sammenkomst.

For de som setter pris på eleganse

En flaske champagne eller god vin sammen med et inngravert gavesett i tre er en flott gave. Mottakerens navn eller et budskap til anledningen kan graveres inn. Du kan også velge et sett med flaske og vinglass. I tillegg kan du velge en gravert korketrekker eller en vinkjøler i stål.

Til helten med hjemmekontor

Gi hjemmekontorhelten en gave som ikke bare lyser opp arbeidsplassen, men også gjør arbeidsdagen litt mer behagelig og inspirerende. Et duftlys skaper en avslappende atmosfære, et personlig termokrus holder kaffen varm, en vannflaske med navnet deres på eller en stilig notisbok til viktige notater.

Disse små gestene viser ikke bare at du setter pris på dem, men bidrar også til å gjøre arbeidsdagen deres litt lysere og mer produktiv

Praktisk innflyttingsgave

Når du skal velge innflyttingsgave, er det viktig å velge noe nyttig. Du kan spørre mottakerne om de trenger noe til huset eller om de har en ønskeliste. Alternativt kan du gi dem penger som du presenterer på en elegant måte sammen med en personlig gave eller et gratulasjonskort med en hjertevarm hilsen.

Innflyttingsgave som gir et sterkt inntrykk

Noen gaver etterlater et varig inntrykk. Hvis du vil gjøre et varig inntrykk med en gave til et nytt hjem, kan du vurdere en individuell nøkkelring eller fotogave. En nøkkelring kan tilpasses med en hilsen eller et bilde, og et personalisert lerret, et fototapet eller en kalender er også flotte alternativer.

Innflyttingsgave til en kvinne

Det er et stort øyeblikk når søsteren din, som du deler mange minner med, eller en kollega som har blitt en nær venn, nylig har flyttet inn i et nytt hjem. Å markere dette med noe personlig er en fin måte å støtte opp på. Så hvorfor ikke gjøre denne overgangen enda mer minneverdig med en vakker innflyttingsgave som både er praktisk og meningsfull? La oss hjelpe deg med å finne en perfekt innflyttingsgave venninne, som vil berike hennes nye hjem og minne henne om denne tiden i livet hennes.

 • Vinglass med navnet hennes inngravert.
 • Flaske med favorittginen hennes.
 • Fleeceteppe med bilde på.
 • Dørmatte med en personlig tekst er en morsom innflyttingsgave.
 • Elegant lampe med inngravering.
 • Gigantisk sjokoladeplate.
 • Et stort, individuelt tilpasset håndkle.

Innflyttingsgave til en mann

Er du på jakt etter den perfekte måten å overraske din venn på? Kanskje du ønsker å glede med en minneverdig innflyttingsgave mann? Å finne noe som virkelig fanger essensen av hans nye hjem og passer til hans stil kan virke som en utfordrende oppgave. Men fortvil ikke! Vi har samlet noen gjennomtenkte forslag som vil bidra til å gjøre hans innflytting til en enda mer spesiell anledning. Fra praktiske artikler til stilige dekorasjoner, her er noen ideer som vil gjøre anledningen virkelig minneverdig for din kjære venn:

 • Cocktailshaker til den festglade.
 • Whiskyflaske til whiskyelskeren.
 • Plakat av favorittlaget til den sportsinteresserte.
 • Bordskånere i skinn til å dele med gjestene.
 • Gravert skjærebrett i tre til kokken i huset.
 • En eske sjokolade til den søtsugne.