Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Takk dine forretningspartnere, ansatte og kunder med en fin bedriftsgave. Lag en personlig bedriftsgave med bilde, navn, tekst og/eller logo.

113 gaver

Du har sett 48 av 113 gaver

Bedriftsgaver

Å finne en gave til en forretningspartner, klient eller kollega er ikke alltid lett. På YourSurprise finner du alltid en passende gave. Bruk et bilde, en tekst eller en logo for å legge til et personlig preg på alle gaver. Alle gaver kan bestilles i større mengder også. Foruten å sende forretningsgaver til partnere og klienter, kan du ikke glemme ditt eget lag! Overrask resepsjonisten din på den nasjonale resepsjonisten dagen (2. onsdag i mai) med sjokolade eller en flaske vin. På Administrativ Dag (27. april) viser du din takknemlighet for administrasjonsteamet. Vi har avrundet noen av de beste firmagaver til deg.

  • Personlig krus: Når du vil overraske noen (eller et lag) som liker en kopp te eller kaffe, velg de personlige krusene ! Krusene kan tilpasses individuelt eller kan bestilles i store mengder i samme design. Legg til logoen til firmaet, navnet på avdelingen eller gjør det ekstra spesielt og lag et krus med alles navn. Du trenger ikke alltid å vente på en bursdag eller spesiell (internasjonal) nasjonal dag for å vise verdsetter for laget ditt. Denne gaven er perfekt for enhver anledning!
  • Personlig laptop ermet: Noen mennesker er veldig opptatt og de reiser mye for jobb og hopper fra møte til møte. De er alltid veldig godt forberedt og leverer kraftige taler og inspirerende presentasjoner. Dette ville ikke være mulig uten en bærbar datamaskin. Av denne grunn er det viktig å holde den bærbare datamaskinen godt beskyttet. Med en personlig laptop ermet kan du få det til å se ut som profesjonell eller personlig som du vil. Ha logoen og sloganet til selskapet trykt på den bærbare ermet eller et bilde av familien din. Nå trenger du ikke å bekymre deg for din bærbare lenger, du kan fokusere på å være fantastisk på det du gjør!
  • Whisky gave: Har du nettopp landet en stor avtale eller har du nådd et imponerende mål? Dette krever feiringer! Behandle din stjerne kollega (e) eller partner (e) med en whisky gave . Gjør denne gaven til noe personlig ved å designe den luksuriøse treboksen med eget bilde og tekst. Du kan også velge å bruke bedriftens logo eller slagord. I tillegg til å bruke denne deilige gaven for å feire dine prestasjoner, kan den også brukes når noen blir promotert eller skal nyte sin eller hennes pensjon.

Små bedriftsgaver til virksomheter

Leter du etter en rimelig bedriftsgave? Rimelig og liten er ikke ensbetydende med at den har mindre kvalitet eller verdi. Vi tilbyr gaver til bedrifter for små og store budsjetter, vi dekker dine og mottakerens behov. Du finner for eksempel et utvalg av små gaver som personlige penner, nøkkelringer, briller, bomullsposer, hatter osv ... Du kan kjøpe dem i bulk og få rabatt eller du kjøpe dem direkte på nettstedet vårt.

Teamet vårt er her for å hjelpe deg!

XL Bedriftsgaver

Hva med å overraske med en bedriftsgave i XL-størrelse? Vi vet at størrelsen ikke er alt, men det kan gjøre mottakeren ganske fornøyd! Vi har et utvalg av bedriftsgaver i XL- eller XXL-størrelser som vil overraske stort og skille seg ut.

Her er noen ideer:

  • XXL personlig tilpasser Toblerone-sjokolade: en gigantisk overraskelse på 4,5 kg!
  • Gigantisk bamse: tilgjengelig i 2 forskjellige store størrelser med en personlig t-skjorte der du kan legge til din logo
  • Et gigantisk XL-krus, til den som virkelig ikke kan leve uten kaffe
  • En Magnum-flaske champagne med personlige tilpasning
  • Et gigantisk tårn av Chupa Chups med din logo, som skiller seg ut på toppen

Se alle XL- og XXL-gavene våre.

Kampanjeartikler for en bedrift: fra 1 stk!

Bedriftsgaver er en fin måte å vise din takknemlighet til kunder, ansatte eller partnere på. Men det kan være en utfordring å finne den rette gaven, spesielt når du må kjøpe i bulk. Visste du at du kan kjøpe en kampanjeartikkel fra bare 1 stk?

Hos YourSurprise forstår vi at du kanskje ikke alltid trenger store mengder av produkter. Kanskje du bare vil takke en forretningspartner eller belønne en av dine ansatte for den flotte jobben de har gjort?

Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av bedriftsgaver som kan bestilles fra kun 1 stk. Enten du leter etter salgsfremmende produkter, bedriftsgaver eller personlig tilpassede gaver, har vi det du trenger. Du kan velge og tilpasse bedriftsgaven din direkte på nettstedet vårt.

Hvis du derimot trenger store mengder og ikke vil kaste bort for mye tid på å tilpasse hvert produkt, kan vi gjøre dette for deg! Fyll ut skjemaet for å kontakte teamet vårt via telefon eller e-post.