Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Vil du overraske en kollega med en særlig gave? Uanset om du er på jagt efter en afskedsgave eller en takkegave, kan du her hos YourSurprise finde et bredt udvalg af personlige gaver til kolleger. Gør gaven til din kollega ekstra speciel ved at tilføje en personlig besked eller et foto.

121 gaver

Du har sett 48 av 121 gaver

Overrask din(e) kollega(er) med en unik gave til kollega

Kollegaer er blant dem du tilbringer mest tid med i hverdagen. På godt og vondt må man holde sammen og navigere gjennom utfordringene på jobben. Men hvis du er heldig, knytter dere også varige bånd som du vil sette pris på i mange, mange år. Det er derfor du på et tidspunkt kanskje bør se etter en gave å overraske kollegaen din med. En gave til en kollega som feirer bursdag? Eller kanskje tidspunktet er kommet for at kollegaen din og bedriften skiller lag, slik at du har behov for en avskjedsgave fra kollegene? Vi har et utvalg av gaveideer til kollegaer for å hjelpe deg med å finne den beste kollegagaven for enhver anledning.

En avskjedsgave til en kollega

Det er alltid trist når en god kollega forlater virksomheten, men du vet også at din gode kollega sannsynligvis er på vei mot en bedre mulighet eller en livsendring. Så spennende! En avskjedsgave til en kollega er en fin måte å vise hvor mye personen betyr for deg og hvor mye du kommer til å savne ham eller henne. Men det er også et ønske for den nye reisen.

Hvis dere tilbringer år og lange arbeidstimer sammen, har du sannsynligvis avskjedsgaven allerede i tankene, men hvis dette ikke er tilfelle, hvorfor spør du ikke familien eller vennene? De kan hjelpe deg med å finne den beste gaven til en kollega der ute!

Noen av de mest verdsatte gavene til kolleger er de som henter frem de beste minnene fra bedriften. For eksempel kan du lage en musematte eller et laptop-etui med bilde av alle kollegene, en liten gave som vil kunne bli et minne på den nye jobben. Eller du kan lage en kurv og fylle den med små gaver, hver av dem valgt ut av en av kollegene.

Hvor mye bør jeg bruke på gaver til arbeidskolleger?

Når du kjøper en gave til en kollega er det ingen faste regler for hvor mye du skal bruke. Det avhenger absolutt av flere faktorer, som anledningen, forholdet du har til kollegaen din og også budsjettet til deltakerne.

Det er åpenbart ingen som forventer at du skal bruke en formue, spesielt siden det ofte kan være at du må kjøpe en gave til en kollega. Ofte bestemmer du deg for å gå sammen med resten av kollegene. Selv med bare noen få euro på hver kan det resultere i en meningsfull gave til kollegaen. Skal du organisere en gave til en kollega, kan du også samle inn summen ved å be alle om å gi en frivillig sum, på denne måten vil alle delta med det beløpet de anser som passende. Gavens suksess er selvfølgelig ikke knyttet til hvor mye dere vil bruke på den, men til tanken bak.

Gaver på budsjett som kollegaen din vil elske

Det er mange gaveideer til kollegaer selv på et stramt budsjett. Har du klart å regne ut budsjettet, men vet ikke hvilken gave som passer til beløpet? Vi har samlet noen gaveideer til kolleger under 250kr:

  • Et krus med et morsomt bilde og en spesiell hilsen
  • En flaske vin med en personlig etikett
  • En eske med herlige sjokolader
  • En gaveeske med godter
  • Et personlig kort med hilsen i tre

Takkegave til en kollega

Kolleger er mennesker som hjelper deg gjennom tøffe tider på jobben og som du kan le med. Kanskje hjalp de deg med å levere en vanskelig oppgave, eller kanskje var de bare der når du trengte dem aller mest. Hvis du vil takke dem og du leter etter en liten takkegave for å si hvor mye du setter pris på dem, hvorfor lager du ikke en personlig gave? Det kan være noe lite: et kort med en takkemelding; en eske med sjokolade; et duftlys...

Gaver til kollegaer som elsker å reise

Gleder kollegaen din alltid seg til ferien og til å legge ut på den neste store oppdagelsesreisen verden rundt? Da er en temagave akkurat det han trenger for å bygge oppunder eventyrlysten!

Til kolleger som elsker å reise kan du vurdere å gi en reisedagbok de kan fylle med alle ferieminnene. Alternativt kan du lage en personlig bagasjeetikett slik at kollegaen din aldri mister kofferten på flyplassen igjen, eller en vannflaske, perfekt for å holde seg hydrert på reisen.

Hvis du har et større budsjett, kan du velge en personlig koffert med et unikt design.

Gaver for matelskende kolleger

Hvem elsker ikke mat? Er kollegaen din den søteste personen du kjenner? Jakten på en kollegagave er over! Vi i YourSurprise har et bredt utvalg av smakfulle gaver: fra sjokolade til sukkertøy for søtmomser; til salte snacks og drinker; her er det noe for enhver smak!

Du kan også velge en pakke med drinker, snacks og en unik personlig gave, for en virkelig komplett gave. For kollegaen som elsker sjokolade, hvorfor ikke velge en gigantisk sjokoladeplate? På den måten kan han aldri få nok!

En gave til en kollega som har fått en baby

En babys ankomst er alltid en herlig nyhet! Det vil ofte skje at en kollega på et eller annet tidspunkt forlater jobben midlertidig for å ønske et nytt liv velkommen. For å feire den glade nyheten er det alltid en god ide å gi en gave til kollegaen som skal ut i barsel- eller pappapermisjon.

Du kan kjøpe en gave til den nye babyen som er på vei eller en gave til den kommende moren eller faren.

Alternativt kan du velge å kombinere begge deler. En veldig populær gave er den personlige gavekurven med gaver både til babyen og de kommende foreldrene. Noen ideer? En personlig babybody med barnets navn, babytilbehør som håndklær og smokker; men også en flaske vin og sjokolade til foreldrene og alt annet de måtte trenge for å "overleve" spenningen og stresset som følger med en ny baby som er på vei!

Julegaver til kollegaerJulen er endelig tiden for å slappe av og tilbringe tid hjemme med familien (hvis jobben tillater det).

Det er også tiden for julebord på kontoret eller middag ute med kolleger for å utveksle juleønsker før ferien. Å gi en gave er ikke obligatorisk i denne situasjonen, men hvis du har knyttet et spesielt bånd til noen av kollegene dine, kan det være fint å gi dem et lite tegn på takknemlighet. Sjekk ut alle våre julegaver og finn den beste julegaven til en kollega!