Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Vil du overraske en grillentusiast med en flott gave til grillen? Lag en personlig grillgave for ham eller henne! Hva med et stilig skinnforkle med navn eller et praktisk sett med grillredskaper? Sjekk ut vårt brede utvalg av personlige BBQ-gaver og lag grillgaven din nå.

41 gaver

Tilbehør og gaver til grillfesten

Hvem elsker ikke å grille? Enten de griller kjøtt, fisk eller grønnsaker, blir grilltilbehør alltid verdsatt... det handler ikke bare om å spise, men også om å dele øyeblikk og minner med familie og venner! Den vakreste årstiden er sommeren, men enhver anledning er bra hvis det er litt sol! I tillegg til menneskene, grillen, mat og drikke, bør du ikke mangle det nødvendige utstyret for å lage deilig grillmat! Det du trenger er grilltilbehør som ikke bare er av utmerket kvalitet, men også spesialtilpasset!

Ideer til grillgaver

Kjenner du noen som elsker å grille? Eller er du selv en grillentusiast? Du kan gjøre entusiasmen for grilling enda større med spesialdesignede gaver, du kan skreddersy dem akkurat slik du ønsker! Det er ikke det hele, det kan også være en original gave! Ikke sikker på hva du skal gi? Hva med et lærforkle brodert med navn eller et grillsett, men også kjøkkenhansker i skinn er en perfekt gave... du må bare velge det du liker!

Personlige grillgaver

En grillgave blir en mer original gave hvis den også er personliggjort. La mottakeren få vite at du kjenner ham godt med en fullt og helt dedikert gave som viser ham at du husker hans lidenskap for grilling. Personaliseringen er avhengig av gaven. Velger du et ølkrus, en vinkjøler, en stålkorketrekker eller salt- og pepperkvernsettet, vil gaven din bli gravert med en laser av høy kvalitet; velger du forklærne, grillsettet, bordbrikken eller hanskene, blir gaven din brodert direkte i våre verksteder. Oppdag våre personlige grillgaver og tips på bloggen vår.

Tilbehør for grillfester og utemoro

Å ha en grillfest for å feire en anledning er et fantastisk alternativ hvis du ønsker å gjøre noe annet enn å arrangere et alminnelig innendørs party! I friluft blir alt mye mer interessant, spesielt på en vakker solskinnsdag. Å tilbringe en dag midt i naturen, i godt selskap og med god mat er fantastisk! Hvis du tenker på å arrangere en grillfest med tema, bør du absolutt se våre skreddersydde produkter og bruke dem til å gjøre arrangementet uforglemmelig!