Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

På utkikk etter en firmagave som er perfekt for sommeren? YourSurprise tilbyr et bredt utvalg av perfekte reklamegaver som du kan sette logoen din på! Fra badehåndklær og vesker til graverte glass eller totevesker med logo; sjekk ut alle våre personlige sommerfirmagaver!

145 gaver

Du har sett 48 av 145 gaver

Sommer bedriftsgaver

Før du vet ordet av det, er sommeren her igjen! Benytt denne anledningen til å vise takknemlighet for dine ansatte og kunder med noen kule sommerbedriftsgaver. Fra strandvesker til solhatter, disse gavene viser ikke bare din takknemlighet, men gir også praktiske ting for den varme sesongen.

I tillegg til å være funksjonelle, tjener sommer bedriftsgaver også som en form for reklame for bedriften din. Tilpassede gaver med din bedriftslogo og branding fungerer som en konstant påminnelse om virksomheten din for dem som mottar dem.

Når du velger sommer firmagaver, bør du vurdere interessene til dine ansatte og kunder. For eksempel, hvis målgruppen din elsker stranden, vil en strandhåndkle eller et par flip flops med logoen din være et flott alternativ.

Hvorfor gi sommer firmagaver til kunder og ansatte?

Sommerbedriftsgaver kan være en effektiv måte å bygge sterkere relasjoner med dine ansatte og kunder på. Ved å gi gaver som er både nyttige og personlige, kan du vise at du bryr deg om velvære til de du gjør forretninger med. Dette kan føre til økt lojalitet, bedre moral og bedre forretningsforhold generelt.

Videre er sommergaver en flott mulighet til å feire sesongen. Fra selskapspikniker til strandturer finnes det mange måter å nyte sommersesongen sammen med dine ansatte og kunder. Ved å inkorporere sommerbedriftsgaver i feiringene dine kan du skape varige minner og styrke relasjoner på en unik og hyggelig måte.

Her er noen av våre beste alternativer:

  • Grillsett med logo og tekst
  • Håndbagasje med ditt eget logo og personalisering
  • Vannflaske med logoen din
  • Glass og kjøkkenutstyr
  • Strandhåndkle med logo

Ikke la denne sommeren passere uten å vise takknemlighet overfor dine ansatte og kunder. Kontakt oss i dag for å finne den perfekte gaven for din bedrift.