Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter den perfekte gaven å plassere logoen din på? Du er på rett sted, siden YourSurprise tilbyr et stort utvalg logogaver! Fra vannflasker til serveringsfat og fra vesker til krus; vi har alt!

112 gaver

Du har sett 48 av 112 gaver

Å bestemme seg for å lage en gave til noen er allerede et uttrykk for hengivenhet i seg selv. Å bestemme seg for å tilpasse produktet ytterligere betyr imidlertid å ligge ett skritt foran. Personalisering øker mangfoldet i gaven, og derfor også dens eksklusivitet.

Blant våre tilpasningsalternativer har vi bestemt oss for å gi mye plass til tilpasning av forskjellige gaver med logo. Å bruke en logo bidrar faktisk til å skille deg fra andre selskaper, institusjoner, organisasjoner og grupper. Her er du, blant listen over gaveideer til dine kolleger, venner eller familie, kan du legge til tilpasning av originale dingser og tilbehør med logo!

Finn den mest unike gaven til din bedrift og overrask kunder og ansatte nå.

De beste logo-gavene til bedriften din

Hos YourSurprise tilbyr vi deg et stort utvalg av tilpassbare gaver. Nedenfor finner du en liste over våre bestselgende logo-gadgets, som du kan imponere dine kjære ved enhver anledning. La deg inspirere!

Gjør logoen eller favorittsymbolet ditt synlig ved å velge å trykke det på et av de mange krusene som er tilgjengelige. Enten det er på kontoret eller hjemme, kan du overraske en varm drikke-elsker med et krus med en spesiell logo som vil følge dem på alle deres pauser.

For hvert måltid i løpet av dagen er det også en drikke som følger med det. Hvorfor ikke helle den i et spesielt glass med en logo trykt på? Du kan også tenke på å lage logobriller til en viktig firmamiddag eller et møte med andre idrettsutøvere i idrettsgruppen din. Det vil ikke bare være en vakker og meningsfull gave, men også en nyttig gave å ta med hjem.

En av de mest solgte varene i nyere tid er definitivt vannflasken. Også i dette tilfellet representerer det et veldig nyttig produkt, spesielt for idrettsutøvere, reisende og mer. Våre vannflasker kan tilpasses med forskjellige design, inkludert en logo. Du kan tenke på å gi en vannflaske med logo til treneren din, læreren din eller arbeidskollegene og klassevennene dine: mulighetene er (nesten) uendelige! Det som er sikkert er at det blir et unikt stykke!

Nøkkelringen er en original og nyttig gadget som du kan gjøre enda mer spesiell ved å tilpasse den med en logo. Vi i YourSurprise tenkte at du kunne lage personlige nøkkelringer til alle dine ansatte. Eller du kan skrive ut et meningsfylt symbol og gi nøkkelringen med logo til dine romkamerater eller familie.

Klær med logo: legg til merkevarelogoen din på klærne dine!

Du vet, mote og klær er en måte å uttrykke vår personlighet, våre ideer eller til og med vårt humør på. Av denne grunn har vi også en samling klesplagg for deg som kan tilpasses med merkevaren din. Ved å gi bort klær med logo kan du markedsføre bedriften eller organisasjonen din ved å lansere et viktig og spesifikt budskap. Hos YourSurprise gir vi for eksempel bort vakre gensere og gensere til alle våre ansatte, og dette er definitivt en måte å få alle til å føle seg stolte av teamet!

Blant de mange gadgetene vi tilbyr, er hatten med logo absolutt blant de mest trendy. Du kan fullføre alle antrekkene dine med et tilbehør som gjør forskjellen og skiller deg ut fra de andre. Bare legg til logoen opprettet av deg i redigeringsdelen, og det er det!

Noen av de mest elskede plaggene for å holde seg komfortable, spesielt om vinteren, er definitivt gensere. Hvem sa at selv sweatshirts ikke kan bli et originalt og stilig plagg? En genser med logo kan faktisk være en fantastisk idé å gi til alle familiemedlemmer, eller til et team.

Å tilpasse t-skjorter er en av de hyppigste, men også de kuleste tingene! Enten det er trykt på forsiden eller baksiden, kan du være trygg på at folk vil legge merke til originaliteten til logoen din. En gaveidé kan være å lage en original og fin logo som representerer en vits du har med vennene dine og deretter få den trykt på en skjorte. Forestill deg reaksjonen!

Å skrive ut en logo på kontorutstyr er absolutt en av de beste ideene der ute for å tilpasse og gi et snev mer til kontoret eller skrivebordet ditt. Å tilby små gaver med logo til dine ansatte og kolleger er absolutt en fin idé for å muntre dem opp og få dem til å føle seg som en del av oppdraget!

En original idé for en bedriftsgadget er å overraske venner og kolleger med en musematte med logo! En liten gest, men som absolutt gir en umiddelbar ekstra touch til alle skrivebord.

For å bedre håndtere travle dager er det ofte behov for en notatbok der du kan skrive ned alle tingene som må gjøres. Siden du ikke vil miste den av syne og forveksle den med andre, hva med å lage en dagbok med en personlig logo? Gi dagboken med logo til din super travle partner eller venn som har det vanskelig.

For å gjøre en gave spesiell og vinne noens hjerte, trenger du mye autentisitet! Med YourSurprise har du muligheten til å skrive ut et meningsfylt eller til og med morsomt symbol for å lage en unik logo-gadget, som bare disse menneskene vil ha!

For den søte tannen og sjokoladeelskere er det den ekstraordinære muligheten til å lage sjokolade med logo! Overrask kollegene dine på firmafesten med sjokolade med firmalogoen!

For elskere av godteri og søtsaker, med YourSurprise kan du overraske klassen eller sportsgruppen din med en virkelig original og autentisk gave som godteri med logo! Tenk deg hvor overrasket de vil bli over å se en logo trykt på de deilige søtsakene!

Et skjærebrett er et nyttig objekt og brukes av mange også som dekorasjon for kjøkkenet og til bordet. Hvorfor ikke lage et spesielt skjærebrett med logo? Du kan gi det som en gave til en viktig familiebegivenhet eller til noen som nettopp har kjøpt et hus!

La oss være ærlige, det kan aldri være nok kosedyr! Hos YourSurprise har vi et spesielt utvalg av tilpassbare kosedyr med logo. Du kan lage din egen logo plysj, og du kan bruke den som en firmamaskot eller maskot for teamet.