Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lærere er svært viktige for oppveksten til barn og ungdom. Nå som skoleåret nærmer seg slutten, hvorfor ikke takke barnas lærere med en personlig gave, laget spesielt for dem?

170 gaver

Du har sett 48 av 170 gaver

Gave til lærer : En grunn til å takke læreren din

Lærere spiller en avgjørende rolle i utformingen av livene våre, og det finnes utallige grunner til å uttrykke takknemlighet for deres innsats. Her er noen viktige grunner til å vurdere å gi en takkegave:

 • Hardt arbeid og engasjement: Lærere bruker mange timer på å forberede undervisning, rette oppgaver og gi personlig veiledning for å sikre at elevene lykkes.
 • Påvirkning på personlig vekst: En dyktig lærer formidler ikke bare kunnskap, men bidrar også til personlig vekst og hjelper elevene med å bygge opp selvtillit, motstandsdyktighet og selvinnsikt.
 • Varig positiv innflytelse: Den visdom og oppmuntring som inspirerende lærere deler med elevene, blir ofte værende lenge etter at de har forlatt klasserommet, og påvirker deres fremtidige valg og prestasjoner.

Av alle disse grunnene, og mange flere, er det å gi en gave til en lærer en fin gest som vil gjøre inntrykk på mottakeren og skape et varig minne! Det finnes alltid en grunn til å overraske favorittlæreren din, enten det er bursdag, avskjedsgave eller pensjonsgave.

Skoleavslutningsgaver til lærere

Når skoleåret nærmer seg slutten, er det en fin anledning til å vise at du setter pris på lærerne dine med gjennomtenkte gaver. Alt fra personlige gaver til nyttig utstyr til klasserommet - disse takknemlighetsgavene vil etterlate et varig inntrykk og få læreren til å føle seg verdsatt. Ideer til gaver til lærere:

 • En eske med sjokolade med en takkehilsen
 • Et laptophylster med lærerens navn på
 • Et te-glass med inngravering
 • En personlig notatbok
 • En personlig klokke

Hva skal man kjøpe til en lærer som avslutningsgave?

Forskjellige lærere har forskjellige behov. For lærere i barnehagen eller barneskolen kan en avslappende gave være en god idé, siden de alltid er på farten og må forholde seg til barnas behov og personligheter. Et Love, beauty and Planet-sett, et sett med såper eller en teeske med et utvalg av teer.

Lærere på videregående skoler eller universiteter tilbringer mye tid bak et skrivebord. Overrask dem med en gravert penn med navnet deres, et personlig laptophylster eller et kaffekrus.

De beste gavene til en mannlig lærer

Når vi tar farvel med vår kjære lærer, er det viktig å finne den perfekte gaven for å hedre hans innsats og engasjement. Personlig brevpapir, en stilig og personlig matboks eller til og med en personlig musematte for å minne ham på de varige inntrykkene han har gjort på elevenes liv.

Gaver til en kvinnelig lærer

Tiden er inne for å ta farvel med din kjære lærer. Sommeren nærmer seg endelig, men du ønsker å ta ordentlig farvel.

Noen gaveideer til en kvinnelig lærer: et termokrus, en sjokoladeeske, en vannflaske med hennes navn eller et te-glass med inngravering.

For å oppsummere: Det kan være både morsomt og givende å finne den perfekte gaven til en lærer. Med litt kreativitet og omtanke kan du vise at du setter pris på lærerens innsats og engasjement. Utforsk den fantastiske verdenen av lærergaver, og gjør et varig inntrykk på lærerne som har gjort en forskjell i livet ditt.

Personlige takkegaver til lærere

Hvis du leter etter en kul gave til læreren din, trenger du ikke lenger å lete. Hos YourSurprise tilbyr vi morsomme og personlige gaver, det betyr at du kan legge til bilde, tekst og/eller navn slik at gaven din blir ekstra unik.

En gave fra hele klassen

Vi er sikre på at læreren din vil bli stolt og sette stor pris på å motta en gave fra hele klassen. Hvis du har et kult klassebilde, kan du laste det opp i vårt nettbaserte redigeringsprogram for å lage en kul gave fra hele klassen, på kort tid. Du kan velge et krus, en dekorativ flis til klasserommet eller en boks med deilig sjokolade, personlig tilpasset med bilde og en koselig melding.

Grunner til å takke læreren din

Det er ingen regel som tilsier at du må takke læreren din, men en liten gave kan bety alt for dem. Kanskje du i det store og hele har hatt et flott skoleår, læreren har hjulpet deg ekstra mye eller kanskje du slutter på skolen etter dette året. Dette er alle gode grunner til å la læreren din få vite hvor mye du setter pris på dem.

Populære gaver til lærere

Nå vet du at du ønsker å gi læreren din noe, men hva er en god gave? Her er en inspirasjonsliste over våre 10 mest populære gaver til lærere:

 • Hvis læreren din elsker en god kopp te, vil de bli svært glade over å motta et vakkert personlig krus eller en gravert tekopp.
 • Hvis læreren din er en sjokoholic, vil de elske en personlig sjokoladegaveeske, sjokoladetelegram, Milka-gaveeske eller Toblerone. Alle våre sjokoladegaver kan tilpasses personlig med bilde og/eller tekst.
 • Kanskje læreren din er tilhenger av å føre lister. I så fall vil de bli glade over å motta en helt egen personlig notisbok! Vi har forskjellige typer notisbøker tilgjengelig, de kan alle tilpasses personlig med tekst og/eller bilde.
 • En musematte med et bilde av læreren eller av klassen.
 • En dekorativ flis med et morsomt bilde og tekst, det er et perfekt tilskudd til klasserommet.
 • Hvis læreren din alltid har et glass vann på skrivebordet, setter de kanskje pris på en oppgradering i form av en egen, personlig vannflaske.
 • En annen flott gave er et personlig serveringsbrett på lærerrommet. Læreren din vil tenke på deg og klassen din hver gang han tar en kopp te!

Mange designer å velge mellom

I vårt nettbaserte redigeringsprogram kan du velge mellom forskjellige design med tekst, som f.eks:

 • Takk!
 • Superlærer
 • Du er tidenes beste lærer
 • Takk for et flott år

Vi har en veldig rask omsetning, det vil si at hvis du bestiller i dag, vil du motta gaven din ganske snart. Du kan også velge å få gaven din sendt direkte til lærerens adresse eller til skolen.