Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lærere er svært viktige for oppveksten til barn og ungdom. Nå som skoleåret nærmer seg slutten, hvorfor ikke takke barnas lærere med en personlig gave, laget spesielt for dem?

63 gaver

Du har sett 48 av 63 gaver

Personlige takkegaver til lærere

Hvis du leter etter en kul gave til læreren din, trenger du ikke lenger å lete. Hos YourSurprise tilbyr vi morsomme og personlige gaver, det betyr at du kan legge til bilde, tekst og/eller navn slik at gaven din blir ekstra unik.

En gave fra hele klassen

Vi er sikre på at læreren din vil bli stolt og sette stor pris på å motta en gave fra hele klassen. Hvis du har et kult klassebilde, kan du laste det opp i vårt nettbaserte redigeringsprogram for å lage en kul gave fra hele klassen, på kort tid. Du kan velge et krus, en dekorativ flis til klasserommet eller en boks med deilig sjokolade, personlig tilpasset med bilde og en koselig melding.

Grunner til å takke læreren din

Det er ingen regel som tilsier at du må takke læreren din, men en liten gave kan bety alt for dem. Kanskje du i det store og hele har hatt et flott skoleår, læreren har hjulpet deg ekstra mye eller kanskje du slutter på skolen etter dette året. Dette er alle gode grunner til å la læreren din få vite hvor mye du setter pris på dem.

Populære gaver til lærere

Nå vet du at du ønsker å gi læreren din noe, men hva er en god gave? Her er en inspirasjonsliste over våre 10 mest populære gaver til lærere: * Hvis læreren din elsker en god kopp te, vil de bli svært glade over å motta et vakkert personlig krus eller en gravert tekopp. * Hvis læreren din er en sjokoholic, vil de elske en personlig sjokoladegaveeske, sjokoladetelegram, Milka-gaveeske eller Toblerone. Alle våre sjokoladegaver kan tilpasses personlig med bilde og/eller tekst. * Kanskje læreren din er tilhenger av å føre lister. I så fall vil de bli glade over å motta en helt egen personlig notisbok! Vi har forskjellige typer notisbøker tilgjengelig, de kan alle tilpasses personlig med tekst og/eller bilde. * En musematte med et bilde av læreren eller av klassen. * En dekorativ flis med et morsomt bilde og tekst, det er et perfekt tilskudd til klasserommet. * Hvis læreren din alltid har et glass vann på skrivebordet, setter de kanskje pris på en oppgradering i form av en egen, personlig vannflaske. * En annen flott gave er et personlig serveringsbrett på lærerrommet. Læreren din vil tenke på deg og klassen din hver gang han tar en kopp te!

Mange designer å velge mellom

I vårt nettbaserte redigeringsprogram kan du velge mellom forskjellige design med tekst, som f.eks: * Takk! * Superlærer * Du er tidenes beste lærer * Takk for et flott år

Vi har en veldig rask omsetning, det vil si at hvis du bestiller i dag, vil du motta gaven din ganske snart. Du kan også velge å få gaven din sendt direkte til lærerens adresse eller til skolen.