Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hver gave har en unik personlig tilpasning

Sendes direkte til mottakeren

Vi sender til hele verden

Virkelig overraske kundene dine?

Vil du belønne kundene dine for deres lojalitet? Gjorde du en feil og vil du fortelle kundene dine at du er lei deg på en morsom måte? Vi tilbyr de kuleste gavene og den enkleste måten å bestille dem på!

Det er mulig! Hvordan?

Kunder kan logge på YourSurprise nettstedet med sin unike kode og bestille med en gang. Vet du allerede hvem du vil overraske med en personlig gave? Gi oss navnene i et Excel-ark, så tar vi hånd om resten!

Gaver til kontoret

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?

Hva våre kunder sier

Hvis du vil bli inspirert og aldri gå glipp av viktige øyeblikk.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt.

Vi hjelper deg med å finne den perfekte gaven!

Vil du legge inn en stor bestilling, sende gavene direkte hjem til dem du prøver å overraske eller trenger du bare noen gode råd? Ta kontakt med våre eksperter fra bedriftsavdelingen, som gjerne hjelper deg med å finne den perfekte gaven

+31 111 700 212
Våre gavespesialister

Firmagaver med navn eller logo

Hvis du leter etter forretnings-, årsslutt- eller unike ansattegaver, er YourSurprise stedet å være! Du kan få en hvilken som helst av gavene våre tilpasset med logo, navn og/eller tekst etter eget valg for å lage en unik gave på kort tid og etterlate et varig inntrykk. En personlig vare er en original måte å overraske noen og etterlate et positivt inntrykk på alle som mottar det. Det er så mange grunner til å lage en personlig firmagave. Det kan være en mulighet til å takke dine ansatte, leverandører og kolleger for årene sammen og fremtidige, men også en måte å annonsere for din bedrift eller rett og slett gjøre din mer unik.

Originale firmagaver til virksomheter

Ansiktet til bedriften din er en gave, derfor ønsker du å overraske kundene og partnerne dine med noe som også representerer merkevaren din. Med YouSurprise kan du lage en originale gave til bedriften din. Vi tilbyr ikke bare et utvalg av de vanlige gavene du finner overalt, i vårt varierte utvalg finner du alt fra sjokolade, drikkevarer, kjøkkentilbehør til kontorrekvisita og mye mer. Alle våre gaver kan bli personlig tilpasset med logo, navn, bilde og/eller tekst. Her er noen ideer til de mest unike og originale bedriftsgavene:

 • En gigantisk sjokoladeplate med din logo: velg blant verdens favorittmerker
 • En musematte som kan tilpasses: velg mellom forskjellige størrelser og den som er best for dine behov
 • En boks med godteri med din logo
 • En matboks med din logo eller tekst inngravert
 • En personlig tilpasset håndbagasje for når du er på reisefot slik at du markedsfører merkevaren din


Dette er bare litt av det unike gaveutvalget for bedriftslogo som du finner hos YourSurprise. Derfor skal du velge en unik bedriftsgave. Hvis du tar velger en bedriftsgave vil mottakerne av gaven din, enten de er ansatte, partnere eller kunder, sette enda mer pris på gesten din. De vil huske at du anstrenger deg og de vil bli overrasket over hvor original du er!

Firmagaver med firmalogoen din

Hos YourSurprise spesialiserer vi oss på å tilpasse gavene våre. Dette betyr at du kan legge til logoen din til våre gaver og gadgets. Du kan bruke logoen din til reklamemateriell til arrangementer eller kampanjer, men du kan også lage unike gaver til ansatte eller lage tilbehør til bruk i din bedrift. Du kan kjøpe våre logogaver til din bedrift direkte på siden eller kontakte en av våre samarbeidspartnere for å motta et skreddersydd tilbud.

Gaver til å åpne nye bedrifter og nye ansatte

Velkommen dine nye medarbeidere rett med litt logotilbehør for hverdagen. Noen idé? Et krus med navnet, en notatbok for å skrive ned alle ideene, en vannflaske for å holde seg hydrert og et laptopdeksel for å beskytte den mot riper og fall.

Forretningsgavesett

Vil du overraske noen med en unik gavepakke? Vi kan lage skreddersydde forretningsgavepakker for deg for enhver anledning og behov. For eksempel pakker med flasker vin, champagne eller brennevin eller ølsmakingssett. Oppdag alle våre gaveesker til bedrifter og be vårt team om et tilbud for å motta det beste tilbudet. Vi hjelper deg å tilpasse gaveesker med logo, navn og/eller melding.Er du i ferd med å åpne virksomheten din og ønsker å markedsføre den på en unik måte? Hos YourSurprise tilbyr vi også muligheten til å lage gadgets og tilbehør for promotering av nye selskaper. Din logo er trykt, gravert eller brodert på kvalitetsgaver. Du kan også gi gaver til å åpne en ny bedrift, til noen som har bestemt seg for å begi seg ut på et nytt eventyr eller for å finne ansatte og forretningspartnere.

Din logo på produkter: kontortilbehør

En personlig gave er ikke bare reservert for noen spesielle anledninger, men den kan også bli en måte å personliggjøre kontoret på og samtidig få de ansatte til å smile. Dine ansatte kan bare føle seg bortskjemt når de ser den personlige gaven de kan bruke hver dag. Du kan for eksempel overraske dem med en tilpasset musematte eller et laptopdeksel med firmalogoen og navnet på hver av de ansatte. Prøv også å gjøre kontoret ditt mer bærekraftig! Mellom plasten på engangsflasker og -kopper er det lett å produsere mer søppel enn det som trengs på et kontor. Å bestemme seg for å endre vanene dine kan være en fin måte å beskytte miljøet på og også spare på lang sikt. Å skape et miljøvennlig miljø vil skape bevissthet blant de ansatte og tillate dem å være mer oppmerksomme i hverdagen.

Personlig tilpassede julegaver

Ansatte, lojale kunder og forretningspartnere ser frem til denne årlige takknemlighetsvisningen hvert år: Julegaven. Dessverre er de fleste av disse veldig upersonlige, noe som betyr at mottakeren sannsynligvis vil glemme alt om det neste dag. Endre ting og gå for en virkelig original julegave med et personlig preg.
Et personlig preg vil gi enhver julegave, årsavslutning eller andre forretningsgaver det spesielle, unike noe. Hvorfor ikke ha et luksuriøst vingavesett eller deilig Toblerone tilpasset med navn, logo og/eller budskap etter eget valg?

Hos YourSurprise tilbyr vi ulike alternativer for å gjøre hver gave virkelig personlig. Ta en titt på utvalget vårt for inspirasjon!

Viktige øyeblikk

Legg til disse viktige bedriftsgaveøyeblikkene i planleggeren din:
 • Påske: 1. april
 • Gå tilbake til kontoret 1 september
 • World Teacher Day 5. oktober
 • Firma Julegaver
 • Administrative fagfolks dag 15. april
 • Den internasjonale sykepleierdagen 12. mai

Unike firmagaver

Å motta gaver er alltid gøy, men enda bedre når gaven er virkelig original og laget spesielt for mottakeren. Enten det er en arbeidsjubileumsgave til en mangeårig ansatt, en takkegave til en lojal kunde eller en bedrifts julegave, er det mange grunner til å overraske noen med en unik gave. Hvis du leter etter den perfekte originale gaven, har vi over 2000 gaver å velge mellom, noe som betyr at det virkelig er noe for enhver smak. Vi tilbyr originale firmagaver som vil vise din takknemlighet og styrke forholdet ditt til mottakeren.

Bedriftsmarkedsføring og reklamegaver

Hvis du ser etter gode markedsførings- og promoteringsalternativer, vil vi gjerne hjelpe deg. Vi kan fortelle deg alt om en kjede med optikere som ga bort et gratis par personlig tilpassede flipflops med hvert par solbriller, eller et fransk escape room som har kunder en sjokolade puslespill som en firmagave for det nye året.

Hvis du ønsker å høre alt om mulighetene vi kan tilby din bedrift, ta gjerne kontakt. Vi vil overraske alle med en personlig, unik Bedriftsgaver .

Firmagaver til forskjellige anledninger

Vi forstår at du kanskje er på utkikk etter en gave til forskjellige anledninger, og vi sørger for at du finner som målrettet dekker dine behov. Til ulike anledninger dekker vi balnt annet disse behovene:

Hvis du ikke finner gaveanledningen på listen, behøver du ikke å bekymre deg, vi dekker mange flere anledninger!