Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Oppdag de perfekte graviditetsgavene for å feire og skjemme bort vordende mødre. Alt fra gjennomtenkte barselsgaver til søtt babytilbehør - finn den perfekte, personlige graviditetsgaven som gjør denne spesielle reisen enda mer minneverdig.

129 gaver

Du har sett 48 av 129 gaver

Graviditetsgaver: gaver til vordende mødre

Selv om graviditeten er fylt med glede og forventninger, kan den til tider være ganske overveldende og fysisk utfordrende. Så hva med å lage en graviditetsgave som kan hjelpe henne med å slappe av og trøste henne på denne reisen? Graviditetsgaver er selvsagt ikke obligatoriske, men det kan være en fin måte å gratulere en venninne på veien mot å bli mamma. Med alt fra gavesett til babyklær finnes det noe for ethvert behov, både for mor og baby. Hvis en venninne, et familiemedlem eller en kollega nettopp har annonsert graviditeten, kan du ta en titt på vårt utvalg av gaver for å overraske henne i dette spesielle øyeblikket!

Hva skal man gi under svangerskapet?

Når noen man er glad i venter barn, er det ingenting som er så spennende som å hjelpe dem med å forberede seg på den lille nykommeren. Noen velger å fokusere på en gjennomtenkt barselsgave, for å hjelpe den nybakte moren med å skaffe alt hun trenger: klær, leker og tilbehør... Andre foretrekker å skjemme bort den nybakte moren eller de kommende foreldrene og gi henne litt ekstra oppmerksomhet i denne tiden.

Graviditetsgaver som hjelper deg med å forberede deg på babyens ankomst

Graviditetsgaver er gjennomtenkte gaver som ikke bare feirer denne milepælen, men som også gjør forventningene til babyens ankomst enda mer spesielle. Men hva er de beste graviditetsgavene til en baby?

 • Babyklær: Gi henne et sett med sparkedrakter, matchende lue og smekke, alt sammen personlig tilpasset med babyens fremtidige initialer eller navn for å ønske babyen velkommen med stil.
 • Babytilbehør: Fra badekåper til broderte håndklær, smokkeklemmer eller personlig bestikk - det finnes et kreativt og unikt tilbehør til enhver baby.
 • Babyleker: En leke er den perfekte gaven til babyen, spesielt hvis den er personlig! Tenk på en søt og myk plysjleke, en treleketøy til når barnet blir litt større, eller til og med en personlig oppbevaringspose.
 • Dekorasjoner til barnerommet: Du kan gjøre den kommende babyen enda mer spesiell ved å gi en unik romdekorasjon som en skreddersydd veggkunst eller et personlig navneskilt til barnerommet, noe som skaper stemning og glede på det kommende barnerommet.

Graviditetsgaver til nybakte mødre

Når du skal finne en graviditetsgave til en nybakt mor, bør du begynne med å tenke på hennes unike behov og preferanser i denne viktige perioden av livet. Trenger hun ekstra komfort? Eller kanskje hjelp til å organisere det viktigste til den lille?

Du kan velge en graviditetsgratulasjonsgave som hjelper henne med å slappe av og ta en stund for seg selv. Den ideelle gaven kan for eksempel være et velværesett med kremer og lotion. Andre flotte graviditetsgaver til en nybakt mamma er et utvalg av te med et gravert krus, en bukett tørkede blomster med et personlig kort eller den alltid populære sjokoladeesken med en vri: en hjertelig gratulasjonshilsen!

Hvordan kan jeg tilpasse en gave til en gravid kvinne?

Ved å personalisere en gave til en gravid kvinne viser du at du har lagt ekstra omtanke og omhu i utvelgelsesprosessen. Du kan tilpasse en graviditetsgave med:

 • Babyens navn eller initialer: for eksempel på en sparkedrakt, en smokk eller et kosedyr.
 • Et bilde: med et spesielt minne å ta vare på eller med et søtt motiv som kan plasseres på en babygave eller en gave til babyen.
 • En melding: for eksempel med en gratulasjonshilsen til graviditeten.

Hva er det beste gavesettet til gravide?

Leter du etter en original og eviggrønn gave til gravide til en baby shower eller bare for å gratulere henne? Et populært alternativ er graviditetsgavesett med et utvalg av små gaver som er skreddersydd for mottakeren. Velværepakker med et utvalg av skjønnhets- og badeprodukter blir alltid satt pris på. Andre flotte gavesett til gravide er matrelaterte: en eske med sjokolade, te eller snacks. Alkohol er selvfølgelig et stort NEI!

Hva bør man tenke på når man kjøper en graviditetsgave?

Ofte kan det være enkelt å velge en gave til en gravid kvinne, men det er likevel noen faktorer som er gode å ta i betraktning. Ta en titt på forslagene våre:

 1. Tenk på hvor i svangerskapet den vordende moren befinner seg. Hvis hun for eksempel er i en tidlig fase av svangerskapet, vil hun kanskje sette pris på gaver som trøster og støtter henne under svangerskapskvalme eller tretthet. Er det derimot bare et par uker til terminen, kan det være mer passende med gaver som fokuserer på forberedelsene til babyens ankomst, for eksempel ting til barnerommet eller babyutstyr.
 2. Ta hensyn til den vordende mors personlige preferanser og livsstil. Å forstå den vordende mors interesser og livsstil kan hjelpe deg med å velge en gave som hun virkelig vil sette pris på.
 3. Tenk på sikkerheten. Det er viktig å velge gaver som er trygge for både den vordende moren og babyen. Ta hensyn til allergier eller spesielle overfølsomheter, spesielt når du handler matvarer eller hudpleieprodukter.
 4. Velg riktig budsjett. Husk at det er tanken og innsatsen bak gaven som virkelig betyr noe, så selv små, oppriktige gester kan gjøre stor inntrykk. Hvis du har et stramt budsjett, kan du vurdere et omtenksomt kort eller et lite minne.