• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Alle Kulinariske gaver gaver
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 98 anmeldelser
Karianne
på 23-05-19

"Kjempe fornøyd og perfekt produkt, og pris. Supert! "

10 fra 10
May- Brith..
på 12-05-19

"Billig og fine varer. Lett å få oversikt på bestillingene. Samt hurtig levering. Helt topp 😊 "

10 fra 10
Silje
på 11-05-19

"Dette er en super nettside! Da med tanke på utvalg, priser, kvalitet, levering osv. Veldig fornøyd. .."

9 fra 10

Kjøkken gaver

Er middagsselskap alltid vert for de samme personene? Pisker de opp de mest fantastiske rettene? Er alt de lager så deilig du absolutt ikke kan si nei til en annen tallerken eller dessert? De fortjener en unik gave for å støtte sin favoritthobby eller jobb! Design dine egne autentiske kjøkkengaver som er super enkle på YourSurprise! Vi har avrundet de beste gaver for å gjøre hver (fremtidig) kokk veldig glad!

Personlig forkle

Du baker ikke informasjonskapsler, du lager små biter av himmelen! Hold antrekket rent i prosessen ved å ha på seg et forkle. Nei, ikke bare noen forkle fordi du ikke bare er kokk! Du trenger et personlig forkle som viser alle hvem den beste kokken i byen er! Med de mange fargerike og morsomme designene i redaktøren er du garantert å finne et forkle som perfekt beskriver hver kokk, fra mestere til katastrofer.

Er du mer av en BBQ kokk? Vi har et forkle spesielt designet for å støtte grillkokken i hans oppgaver. Denne spesielle grillforkleet kommer med verktøy! Nå må du bare finne ut hvem som skal gjøre oppvasken etterpå.

Graverte briller

Vin og spis i stil med graverte briller ! Grav vinglassene dine med navnene på vennene dine, slik at du alle har ditt eget vinglass. Champagne briller kan graveres som en bryllupsgave med navnene til bruden og brudgommen og den spesielle datoen.

Ølbriller med et navn og en morsom design er perfekte for bursdager. Lange drikkeglass med navn er en fin gave til en kollega eller forretningspartner. Ikke lag disse vakre gravert glassene bare for spesielle anledninger, fordi de fortjener å bli sett!

Frokostbrett

Frokostbrettet er perfekt for å ta med mor eller pappa frokost på mors dag og fars dag. De er også perfekte for når du vil ødelegge noen andre med frokost i sengen. Design skuffen med et vakkert bilde av dine kjære, kjæledyr eller landskap. Hvis du vil legge til en liten ekstra farge, kan du legge til et design fra redaktøren til det. Du trenger ikke å holde med frokost for å bruke skuffen, du kan også bruke den til å servere te i hagen eller til en drink og litt snacks på balkongen. Det er uendelige muligheter og moro med denne unike gaven!
+ Les mer...

Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra 08:30 til 17:00 (Engelsk)


Ikke gå glipp av spennende tilbud, meld deg på nyhetsbrevet vårt nå!

Kundeservice
YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Nederland

Bedrift

Bedriftsgave med logo
Større antall
Kan tilpasses separat

Bedriftskontakt
Ring / E-post: 23 96 25 90

Kan jeg hjelpe deg?
1 med