Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

117 gaver

Du har sett 48 av 117 gaver

De beste personlige kjøkkengavene

Hvis du ønsker å overraske den du er glad i som elsker å tilbringe tid på kjøkkenet med en kul, personlig gave, er du på rett sted. Vi har det beste tilbehøret til enhver ambisiøs kokk!

Tilpass gavene dine

Det beste med gavene våre er at du kan tilpasse alle sammen. Det betyr at du kan legge til navn, bilde, tekst og / eller logo etter eget valg slik at du lager en virkelig unik gave. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken gave du skal gi, kan vi inspirere deg.

Skjærebrett og kniver

Alle kokker trenger et godt skjærebrett og knivsett. Lag ditt helt eget glasskjærebrett ved å legge til det bildet du ønsker, eller plasser en personlig melding inngravert på en knivblokk. Knivblokken inkluderer et 9-delers knivsett. Skjærebrettene i tre kan brukes til å skjære brød, som serveringsbrett eller pizzabrett. Vi inngraverer med laser det designet du velger for å gjøre det virkelig unikt. En vakker gave, og kan også brukes som et ost- eller spekematbrett.

Krus og glass

Beskjed til alle te- og kaffeelskere! Overrask en du er glad i med et eget teglass eller -krus. Teglassene kan inngraveres med tekst og et av de vakre designene våre. Ettersom den personlige tilpasningen er inngravert, kan det ikke falme. Vi tilbyr et stort utvalg av krus i forskjellige typer og farger. For eksempel har vi vårt magiske krus, med svart pels som forsvinner når en varm drikke helles i. Hvis du liker det rustikke, klassiske utseendet, er emaljekrusene våre perfekte. Disse søte krusene har en emaljefinish og kan trykkes med tekst og / eller bilde.

Kokkelue, forkle og grytevotter

En ekte kokk trenger det perfekte utseendet! Tilpass en kokkelue eller forkle som de kan ha på seg mens de kokkelerer de mest utsøkte rettene. Et forkle er en av de mest praktiske kjøkkengaver til både store og små. Hvis du har en liten pode som liker å hjelpe deg på kjøkkenet, kan du jo bare kjøpe et matchende forkle! Hvis du leter etter et virkelig spesielt forkle, er skinnforkleene våre perfekte. Disse forklærne kan inngraveres med navn eller tekst. Hvis du foretrekker å tilpasse et forkle med bilde, kan du velge fra stoffforklærne våre.

Gode grytevotter er et must-have på kjøkkenet. Du kan ha et par grytevotter i lær, inngravert med navn eller tekst, eller du kan velge et par grytevotter i tekstil og legge til bilde og / eller tekst. Våre grytevotter i lær er også perfekte som grillvotter.

Spiseunderlag, tallerkener og bestikk

Dekk bordet med personlig tilbehør. Legg til bilde og / eller tekst på spiseunderlag slik at bordet blir fullkomment.

Hvis du vil overraske den lille poden, kan du gi dem en helt egen, personlig tellerken med bilde og / eller tekst. Måltidene blir morsommere enn noen gang!

Vi tilbyr også et vakkert Miffy bestikksett til de små, som kan inngraveres med navn. En praktisk gave de vil glede seg over lenge.

Duker og servietter

Hvis du elsker å dekke bordet på en kul, kreativ måte, kan du legge på en personlig duk og servietter. Duken er laget av høykvalitets polyester og bomull, det gjør den enkel å rengjøre og den kan brukes om igjen. Bare legg til det bildet du ønsker, eller lag en collage hvis du har mer enn ett bilde du vil bruke.

Våre bomullsservietter kan også personlig tilpasses med bilde(r). De er laget av bomull av høy kvalitet og kan vaskes i maskin. Et vakkert tilskudd til julemiddagsbordet, eller til enhver annen festlig anledning.

Mer flott kjøkkenutstyr

Det er mange andre morsomme tilbehør du kan tilpasse og gi som gave. Hva med en personlig såpedispenser for en morsom vri på håndvasken, vakre inngraverte glassunderlag i skinn med navn eller tekst, eller glassunderlag med yndlingsbilde(ne)?

Hvis du leter etter en nydelig gave til bestemor eller bestefar, er kakeboksen en god idé. Du kan legge til et morsomt bilde av barnebarna for å lage en virkelig personlig gave.