• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Bestill dine personlige gaver før 17 desember for levering til jul!
Bestill dine personlige gaver før 17 desember for levering til jul!
Alle Kulinariske gaver gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 210 anmeldelser
Mari
på 04-12-19

"Super fornøyd med kvaliteten og leveringstiden holdte som avtalt!:D "

10 fra 10
Ann-Mari
på 03-12-19

"Ingenting "

10 fra 10
Celina J
på 03-12-19

"Pakken kom fort frem og var fornøyd med produktet! "

9 fra 10

Kjøkken gaver

Er middagsselskap alltid vert for de samme personene? Pisker de opp de mest fantastiske rettene? Er alt de lager så deilig du absolutt ikke kan si nei til en annen tallerken eller dessert? De fortjener en unik gave for å støtte sin favoritthobby eller jobb! Design dine egne autentiske kjøkkengaver som er super enkle på YourSurprise! Vi har avrundet de beste gaver for å gjøre hver (fremtidig) kokk veldig glad!

Personlig forkle

Du baker ikke informasjonskapsler, du lager små biter av himmelen! Hold antrekket rent i prosessen ved å ha på seg et forkle. Nei, ikke bare noen forkle fordi du ikke bare er kokk! Du trenger et personlig forkle som viser alle hvem den beste kokken i byen er! Med de mange fargerike og morsomme designene i redaktøren er du garantert å finne et forkle som perfekt beskriver hver kokk, fra mestere til katastrofer.

Er du mer av en BBQ kokk? Vi har et forkle spesielt designet for å støtte grillkokken i hans oppgaver. Denne spesielle grillforkleet kommer med verktøy! Nå må du bare finne ut hvem som skal gjøre oppvasken etterpå.

Graverte briller

Vin og spis i stil med graverte briller ! Grav vinglassene dine med navnene på vennene dine, slik at du alle har ditt eget vinglass. Champagne briller kan graveres som en bryllupsgave med navnene til bruden og brudgommen og den spesielle datoen.

Ølbriller med et navn og en morsom design er perfekte for bursdager. Lange drikkeglass med navn er en fin gave til en kollega eller forretningspartner. Ikke lag disse vakre gravert glassene bare for spesielle anledninger, fordi de fortjener å bli sett!

Frokostbrett

Frokostbrettet er perfekt for å ta med mor eller pappa frokost på mors dag og fars dag. De er også perfekte for når du vil ødelegge noen andre med frokost i sengen. Design skuffen med et vakkert bilde av dine kjære, kjæledyr eller landskap. Hvis du vil legge til en liten ekstra farge, kan du legge til et design fra redaktøren til det. Du trenger ikke å holde med frokost for å bruke skuffen, du kan også bruke den til å servere te i hagen eller til en drink og litt snacks på balkongen. Det er uendelige muligheter og moro med denne unike gaven!
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med