Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Damene i livet ditt fortjener en meget spesiell gave. Oppdag alle våre gaver for henne, helt originale og perfekte for enhver anledning. Enten du vil overraske søsteren din eller er på jakt etter en gave til  din, er YourSurprise her for å hjelpe deg. Vi har også fantastiske gaver til mamma, svigermor, kollegene og mange flere.

245 gaver

Du har sett 48 av 245 gaver

Gave til henne

Hvis du vil gi henne beskjed om hvor mye hun betyr for deg, takk henne for alt hun gjør for deg, at du er veldig glad i henne eller fremdeles er gal av henne, de beste gavene er selvfølgelig de som er tilpasset. Legg til navnet hennes og et nydelig bilde!

Gave til kjæresten din

Hvis du skal feire jubileum og er på jakt etter en flott gave til kjæresten, har vi deg dekket. Du kan ikke gå galt med en gjennomtenkt gave som har tatt en viss innsats for å skape. Hva med en nøkkelring med et kosete leketøy med navnet hennes? Hvis du vil gå større, kan du ta en kosete leketøy i full størrelse! De har på seg en t-skjorte som kan tilpasses med det bildet du ønsker. Hvis hun ikke er i kosete leker, kan du gå på en kul personlig krus eller vanlig nøkkelring med et bilde av dere to!

Gave til din kone eller partner

Leter du etter å la kona eller partneren din vite at du elsker henne og ønsker å tilbringe resten av dagene med henne? Flott! Men hvilken gave kan formidle dette? Vi har mange ideer. De fleste kvinner vil elske et krus med et bilde eller fotokollasje av favorittbildene dine. En annen idé vil være et sett med graverte vinglass med navnene dine. Hvis hun har en søt tann, vil hun garantert elske litt deilig personlig sjokolade eller sjokolade med navnet hennes og et bilde!

Gave til din beste venn

Din beste venn er alltid der for deg, tilbyr alltid en skulder å gråte på og har de beste rådene i enhver situasjon. En venn som det er verdt millioner, så ikke glem å gi henne beskjed om at du tenker på henne og at du verdsetter vennskapet ditt. Hvorfor ikke overraske henne med et vakkert gravert vinglass eller teglass, gravert med navnet hennes. Hvis du liker å dele en velsmakende godbit, kan du ta et gravert treserveringsfat!

De 5 beste gavene til henne

Det er mange valg! Vi har laget en topp 5 av de mest populære gavene til henne til deg, i tilfelle du ønsker litt mer inspirasjon:

  • Deilig sjokolade
  • Et personlig krus med ditt favorittbilde
  • Et personlig puslespill
  • Inngraverte vinglass
  • Personlig koseleke

Orginale unike gaver for kvinner

Hvis du ser etter en gave til en spesiell person, som en venn, kjæreste eller din mor, kan det være vanskelig å finne en gave som er original i tillegg til å være noe som mottakeren blir glad for å få. Vi tilbyr det unike her hos YourSurprise! Vi er alltid på utkikk etter gaver som kan overraske og overraske din venn, kjæreste eller andre kvinner i livet ditt. Men hva er egentlig en orginal gave? Vi tror det finnes en perfekt gave for alle, til og med til de som har det aller meste. Det handler ikke så mye om hvor praktisk gaven er, men at det er noe unikt du kan gi. Du kan gjøre dette ved å personlig tilpasse gaven til personen du ønsker å overraske og som kommer rett fra hjertet. Hvis du vil imponere henne, bruk ditt favorittbilde av dere to sammen og lag noe helt spesielt.

Gaver til søsteren din

Hvis du er så heldig at du har en søster, kjenner du henne sikkert bedre enn de fleste. Uansett om dere er biologiske søsken eller om hun er en annen type søster, er en søster en som alltid finnes i familien. Krangler, latter, ferier og anledninger er alle ting som har skapt det sterke båndet mellom deg og søsteren din. Hva kan man gi til en søster som har alt? Hvis de har en søt tann, kan du alltids overraske de med en kjempesjokolade eller en flaske vin som dere kan dele på en kveld. Du kan også legge ved et søtt bursdagskort med en betenksom personlig beskjed.

Gaver til svigermor

Vi kjenner alle til fordommene mot svigermødre, men heldigvis passer det ikke alltid. Enten du liker det eller ikke, er din svigermor en del av livet ditt. Hun er den som oppdro din utkårede og er en konstant tilstedeværelse i din bedre halvdels liv. Det er definitivt anledninger der hun kommer til å sette pris på en gave: Bursdagen hennes, et jubileum eller kanskje morsdagen hvis du virkelig vil imponere henne! Det kan være vanskelig å finne en gave, men det er et par ting du kan gjøre for å gjøre det enklere. Når du skal finne en gave til svigermor, er det først viktig å tenke på hvilken person hun er. Kanskje hun er en god kokk og elsker å være i kjøkkenet? I så fall kan et forkle med et bilde av barnebarna hennes eller et elegant sett med kniver være den rette gaven. For svigermødre som liker å tilbringe tid hjemme med familien, velg noe som kan gi noe ekstra til hjemmet hennes, for eksempel et lerret eller en klokke med et bilde av familien.

Originale gaver til ham

Leter du etter en original gave til kjæresten eller bestevennen din? Her er noen av våre beste forslag som passer for deg! Fra gavepakker til gaver på budsjett, her kan du finne den beste gaven til kvinnen i ditt liv.

Gavepakker for kvinner

En gave som alltid blir satt pris på er en gavepakke til en kvinne, for den kan du sette den sammen etter hennes ønsker og legge omtanken for henne i en nydelig eske med en allsidig og innholdsrik gave. Det finnes ulike gavepakker å velge mellom, og YourSurprise tilbyr deg flere! For eksempel et Dove-gavesett for en deilig velværestund eller et sett med produkter fra The Gift-Label med en intens duft. For dem med sans for god smak kan en aperitiff-pakke med snacks og skjærebrett eller en pakke med vin og glass være midt i blinken. Mulighetene er virkelig uendelige! Gjør gavene i esken eller gavepakken personlige og lag din personlige gavepakke nå med en gang.

Luksuriøse kvinnegaver

I år har du bestemt deg for å gå for en luksuriøs gave og kjøpe noe gedigent til kjæresten din? Vi har også et utvalg av luksusgaver. Oppdag våre beste forslag:

• En gigantisk bjørn: 135 cm med kosete, myk og personliggjort mega-bjørn

• En pakke med ditt favorittmerke champagne i en personlige eske eller med personlige glass

• Personlig koffert med bilde. Fås i forskjellige størrelser basert på dine behov

• En flaske whisky, i en gravert boks med navn eller tekst

Rimelige gaver til henne

Noen ganger kan du være på jakt etter en gave som ikke er for alt for stor til henne, mer et "takk for at du er her" eller "takk for at du hjalp meg i en vanskelig tid". Kanskje du vil takke naboen som har hjulpet deg eller si farvel til en kollega som skal flytte til en annen by. Ved slike anledninger er du sannsynligvis på utkikk etter en liten gave til henne for at hun fortsatt skal føle seg verdsatt, men samtidig overrasket fordi du tenkte på henne.

Men hva er de beste smågavene til en kvinne?

Vi har samlet noen budsjett-gaveideer til henne som kan passe for enhver budsjett

Gave til henne for 200kr

Hvem sa at du må bruke tusenvis av kroner på en gave til vennen din? Du går kanskje gjennom en vanskelig tid, eller du vil bare ha en liten ting å takke en kollega med. Heldigvis har vi også et bredt utvalg av gaver som koster mindre enn 10€.

Her er noen eksempler:

• Et krus med bilde eller tekst: tilgjengelig i forskjellige farger og typer

• Et glass: gravert med navn eller tekst, for eksempel vinglass, cocktailglass, shotglass og vannglass

• Et trekort: for å gratulere eller ønske noen til lykke med dagen. Med bilde eller tekst trykket på treverket

• Et videokort: send meldingen din på et morsomt video QR-kodekort!

Gave til henne for 250kr

Er budsjettet for gaven din på maksimalt 250kr? Ingen grunn til bekymring, hos YourSurprise har vi et godt utvalg av gaver for alle lommebøker! Trenger du noen ideer? Her er favorittene våre:

• Personlige nøkkelringer: med bilde eller tekst, tilgjengelig i lær, metall eller plast

• Snøkule med et bilde: en morsom og romantisk gave til kjæresten din

• Personlig dekorflis: du kan henge den på veggen og vise frem et bilde på en ny måte

• Personlig sjokolade: en boks Milka-sjokolade eller et telegram med herlige sjokoladebokstaver

For ytterligere inspirasjon, ta en titt på julegaver til henne!

Spre litt lykke

Hos YourSurprise tilbyr vi over 1500 gode gaver som en del av sortimentet vårt, fra store gaver til mindre, som hver for seg er en perfekt overraskelse. Alle gaver kan personlig tilpasses med det bildet og/eller teksten du velger, på kort tid i redaktøren.

Vi vet at alle elsker å motta gaver, men enda mer når de blir personlig tilpasset. Å gi noen en gave kan være veldig spesielt, da det viser at noen tenker på deg og bryr seg om deg. Når gaven er gitt, blir mottakeren påminnet om dette hver gang de ser den personaliserte gaven! Målet vårt er å gjøre folk glade: spre litt lykke. Må vi gjøre dette med deg?