Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør kjærligheten til et unikt og varig minne med personlige smykker med bilde, navn og/eller tekst etter ønske. Graverte anheng, armbånd, mansjettknapper og mye mer.

22 gaver

Smykker inngravert med navn, dato eller bilde

Hvis du vil ha et navn inngravert på et smykke eller initialene dine på en signetring, kan du ordne dette raskt på nettet. Legg til tekst i redigeringsverktøyet. Det kan være et navn, dato eller annen tekst. Hvis du ønsker å få inngravert et bilde, er det også mulig!

Du kan velge mellom forskjellige smykketyper og farger, for eksempel sølv- eller gullfarget eller ekte sølv. Vi tilbyr ringer, anheng i forskjellige former og størrelser, halskjeder og armbånd.

Anheng inngravert med navn, tekst eller bilde

En av våre mest populære smykker er anhenget med navn eller initialer. Vi tilbyr sølv- og gullfargede anheng, samt anheng i ekte sølv. Anhengene er tilgjengelige i forskjellige fasonger, for eksempel hjerteformet, rundt eller firkantet. Vi tilbyr også halskjeder med en horisontal eller vertikal stang, som du kan inngravere med navn eller initialer.

Visste du at du til og med kan få et bilde inngravert på et anheng? Få et yndlingsbilde av babyen, barnet eller partneren din inngravert på et anheng. Vi bruker de nyeste teknikkene for å inngravere bildet ditt på anhenget med stor omsorg og presisjon. Den typen bilde som er best egnet for inngravering, er den som har en klar kontrast mellom motivet og bakgrunnen, og med lyskilden i front.

Signetring for menn og kvinner

Vi har vakre signetringer til både menn og kvinner i vårt utvalg, de kan inngraveres med de initialene du ønsker. Kvinner kan velge mellom følgende størrelser: 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5 og 18. Menn kan velge mellom følgende størrelser: 18,5, 19, 19,5, 20, 20,5 og 21. Signetringene er laget av 100 % sølv av høy kvalitet og har plass til opptil 3 inngraverte tegn.

Lærarmbånd med navn, tekst eller bilde

Hvis du liker kule og røffe smykker, vil du elske de inngraverte lærarmbåndene. De er tilgjengelige i sort, brun og rosa og kan inneholde opptil 25 tegn. Dette betyr at du kan legge til ett eller flere navn, hvis du ønsker det. Armbåndene er tilgjengelige i forskjellige håndleddstørrelser, det gjør dem egnet for ethvert håndledd.

I tillegg til de inngraverte lærarmbåndene, har vi lærarmbånd som du kan plassere bilder på: gliderarmbåndene. Disse er også tilgjengelige i svart, brun og rosa og inkluderer maksimalt 3 glidebrytere der du kan legge til bilder. Hvis du ønsker flere glidebrytere, kan du bestille disse separat.

Klikk på smykker

Har du sett Clicks-smykkene før? Knappene kan tilpasses med bilde og kan klikkes på et armbånd, ring, halskjede eller nøkkelring. Du kan velge 1, 2 eller 3 knapper og legge til et bilde på hver av dem. Knappene kan også bestilles separat.

Mansjettknapper med initialer eller bilde

For menn som liker å bruke mansjettknapper, tilbyr vi vakre, personlige mansjettknapper som kan inngraveres med initialene dine. Du kan velge mellom ovale eller firkantede mansjettknapper laget av anti-allergen rustfritt stål. Opptil 12 tegn kan inngraveres.

Hvis du foretrekker å legge til et bilde på mansjettknappene, tilbyr vi dette alternativet også. Du kan velge mellom runde, ovale eller rektangulære mansjettknapper. Bildet er trykt på mansjettknappene i fullverdige farger og har en unik 3D-finish.

Flere vakre tilbehør som vi kan inngravere med tekst eller bilde

I tillegg til alle varene nevnt ovenfor, tilbyr vi mange flere tilbehør som kan tilpasses, for eksempel: * penner * navnemerker eller hundemerker * nøkkelringer * visittkortholdere * lightere