Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør kjærligheten til et unikt og varig minne med personlige smykker med bilde, navn og/eller tekst etter ønske. Graverte anheng, armbånd, mansjettknapper og mye mer.

23 gaver

Smykker inngravert med navn, dato eller bilde

Hvis du vil ha et navn inngravert på et smykke eller initialene dine på en signetring, kan du ordne dette raskt på nettet. Legg til tekst i redigeringsverktøyet. Det kan være et navn, dato eller annen tekst. Hvis du ønsker å få inngravert et bilde, er det også mulig!

Du kan velge mellom forskjellige smykketyper og farger, for eksempel sølv- eller gullfarget eller ekte sølv. Vi tilbyr ringer, anheng i forskjellige former og størrelser, halskjeder og armbånd.

Anheng inngravert med navn, tekst eller bilde

En av våre mest populære smykker er anhenget med navn eller initialer. Vi tilbyr sølv- og gullfargede anheng, samt anheng i ekte sølv. Anhengene er tilgjengelige i forskjellige fasonger, for eksempel hjerteformet, rundt eller firkantet. Vi tilbyr også halskjeder med en horisontal eller vertikal stang, som du kan inngravere med navn eller initialer.

Visste du at du til og med kan få et bilde inngravert på et anheng? Få et yndlingsbilde av babyen, barnet eller partneren din inngravert på et anheng. Vi bruker de nyeste teknikkene for å inngravere bildet ditt på anhenget med stor omsorg og presisjon. Den typen bilde som er best egnet for inngravering, er den som har en klar kontrast mellom motivet og bakgrunnen, og med lyskilden i front.

Signetring for menn og kvinner

Vi har vakre signetringer til både menn og kvinner i vårt utvalg, de kan inngraveres med de initialene du ønsker. Kvinner kan velge mellom følgende størrelser: 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5 og 18. Menn kan velge mellom følgende størrelser: 18,5, 19, 19,5, 20, 20,5 og 21. Signetringene er laget av 100 % sølv av høy kvalitet og har plass til opptil 3 inngraverte tegn.

Lærarmbånd med navn, tekst eller bilde

Hvis du liker kule og røffe smykker, vil du elske de inngraverte lærarmbåndene. De er tilgjengelige i sort, brun og rosa og kan inneholde opptil 25 tegn. Dette betyr at du kan legge til ett eller flere navn, hvis du ønsker det. Armbåndene er tilgjengelige i forskjellige håndleddstørrelser, det gjør dem egnet for ethvert håndledd.

I tillegg til de inngraverte lærarmbåndene, har vi lærarmbånd som du kan plassere bilder på: gliderarmbåndene. Disse er også tilgjengelige i svart, brun og rosa og inkluderer maksimalt 3 glidebrytere der du kan legge til bilder. Hvis du ønsker flere glidebrytere, kan du bestille disse separat.

Klikk på smykker

Har du sett Clicks-smykkene før? Knappene kan tilpasses med bilde og kan klikkes på et armbånd, ring, halskjede eller nøkkelring. Du kan velge 1, 2 eller 3 knapper og legge til et bilde på hver av dem. Knappene kan også bestilles separat.

Mansjettknapper med initialer eller bilde

For menn som liker å bruke mansjettknapper, tilbyr vi vakre, personlige mansjettknapper som kan inngraveres med initialene dine. Du kan velge mellom ovale eller firkantede mansjettknapper laget av anti-allergen rustfritt stål. Opptil 12 tegn kan inngraveres.

Hvis du foretrekker å legge til et bilde på mansjettknappene, tilbyr vi dette alternativet også. Du kan velge mellom runde, ovale eller rektangulære mansjettknapper. Bildet er trykt på mansjettknappene i fullverdige farger og har en unik 3D-finish.

Flere vakre tilbehør som vi kan inngravere med tekst eller bilde

I tillegg til alle varene nevnt ovenfor, tilbyr vi mange flere tilbehør som kan tilpasses, for eksempel:

 • penner
 • navnemerker eller hundemerker
 • nøkkelringer
 • visittkortholdere
 • lightere

Personlige smykker til menn

Vi har personlige smykker til enhver mann, alt fra stilige mansjettknapper med monogram og graverte skinnarmbånd til halskjeder og klokker.

Våre mest populære smykker for menn er:

 • Armbånd i lær: tilgjengelige i ulike stiler og to farger; brunt og svart.
 • Metall- armbånd med inngravert navn
 • Halskjeder: menn foretrekker vanligvis dog tags, der du kan legge til tekst, dato og/eller navn
 • Hva med et sett med graverte mansjettknapper så han skiller seg ut i mylderet av dresser? Å gjøre dem personlige med initialene dine eller en spesiell dato gjør dem til et elegant alternativ for brudgommer, forlovere eller helt enkelt en meningsfull gave.
 • En klokke i tre med navn, en dato eller en spesiell beskjed inngravert bakpå

Personlige smykker til kvinner

Når du velger personlige smykker til kvinner handler det om å gjenspeile deres utsøkte ynde, styrke og karakter. De mest populære personlige smykkene til kvinner er:

 • Graverte anheng som du kan få med hjerteform, firkantede eller runde, eller med navneplate
 • Armbånd med navn eller initialer er tilgjengelige i sølv, metall eller skinn

Hvordan gjør jeg smykket personlig?

Hvis du lurer på hvordan du kan gjøre et smykke personlig, har vi ulike måter du kan gjøre dette på:

 • Med et bilde: legg til et fotografi som virkelig fanger et ektefølt øyeblikk eller en spesiell person i livet ditt. Du kan få bildet gravert på et anheng hvis du ønsker en varig gave.
 • Med tekst: Dette kan være et meningsfullt sitat, en merkedato, eller kanskje teksten til en favorittsang.
 • Med et navn: Enten det er ditt navn, navnet til en du er glad i eller kanskje navnet til et kjæledyr. Et navn, uansett om det er gravert på et armbånd eller et smykke, kan gjøre et smykke helt unikt.

Hvilke typer smykker kan personliggjøres?

Verdenen av personlige smykker byr på et utrolig utvalg alternativer. Det er en mengde valgmuligheter, fra halskjeder og anheng som kan smykkes med meningsfulle charms eller inskripsjoner til stilige mansjettknapper som tilfører noe unikt til et formelt antrekk.

De som foretrekker mer naturlig estetikk kan vurdere personlige klokker i tre. Disse ser bemerkelsesverdig bra ut, i tillegg til at de byr på muligheten til å tillegge en bit av naturen en personlig beskjed eller et design som betyr noe for deg.

Personlige skinnarmbånd byr på en robust sjarm som gjør seg godt til en avslappet stil. Du kan få initialer, datoer eller en kort og meningsfull setning gravert inn i læret, og slik skape et smykke som inneholder mening kun for deg.

Metallarmbånd er konvensjonell, men like fullt klassiske, og kan skreddersys etter ditt ønske. Disse er vanligvis laget av slitesterke materialer som rustfritt stål eller sølv, og kan graveres eller designes med spesiallagd dekor som smykkestener eller en enestående finish.

Kort sagt, mulighetene er endeløse når det gjelder personlige smykker. Så hvorfor ikke gripe sjansen og skape noe som virkelig gjenspeiler deg eller de du er glad i?

Hvilket materiale kan man lage personlige smykker av?

Med YourSurprise kan du velge blant et utvalg ulike materialer. Hvert smykke er laget av materialer i høy kvalitet, for å fange hver enkelt persons individuelle stil og personlighet. Blant de mest populære alternativene finner du skinn, metall, sølv og smykker i tre, alle med sine utpregede fordeler.

Personlige smykker i skinn er et utmerket valg dersom du er på utkikk etter noe mer utradisjonelt, som et armbånd med navn

Metall er et godt valg dersom du ønsker et hint av evig styrke og varighet. Personlige smykker i metall inkluderer armbånd, anheng og mansjettknapper, som fungerer som perfekte lerret for personlige beskjeder eller unike symboler.

Personlige smykker i sølv er et klassisk valg, og du kan velge mellom armbånd og smykker.

Personlige smykker i tre byr imidlertid på en jordnær årgangsstil som andre materialer ikke kan måle seg med. Våre graverte klokker er laget av dette materialet.

Smykkesteiner er et annet populært valg, ikke minst blant menn. På våre utsmykkede armbånd kan du gravere et navn eller tekst.