Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter vakre, personlige smykker? Gå for et personlig halssmykke med navnet du velger. Lag det perfekte minnet!

8 gaver

Personlige halskjeder og anheng med navn, tekst og/eller bilde

Personlige halskjeder er ikke bare et flott tilbehør som gir antrekket et unikt preg. De er også en høyt verdsatt gave, og en god måte å vise mottaker hvor spesielle de er for deg.

Et personlig halskjede kan fortelle en historie og representere et spesielt bånd, vennskap eller kjærligheten. Det kan være en måte å minnes et spesielt øyeblikk, som et jubileum, en uteksaminering, eller en barnefødsel. Halskjeder er i tillegg gaver som varer, et håndfast og dyrebart tegn på de følelsene vi har for personen vi gir det til.

Design ditt eget personlige halskjede hos YourSurprise. Velg den metoden og det anhenget som du liker best. Du kan til og med få det sendt rett til mottakeren og legge ved et gratis kort.

Hvordan blir halskjedet personlig?

Våre halskjeder blir personlige gjennom gravering. Prosessen inkluderer å etse en melding, et navn, bilde, dato eller symbol til anhengets overflate. Graveringen gjennomføres med en presisjonslaser, slik at graveringen viser den personlige tilpasningen du har valgt for ditt egendesignede smykker.

Er det mulig å gjøre halskjedet personlig med et navn eller en hilsen?

Legg til et navn, tekst eller til og med et bilde på ditt halskjede hos YourSurprise! Du kan legge til din personlige tilpasning i vårt online redigeringsprogram. Vårt store utvalg av halskjeder gjør det mulig får deg å designe det perfekte halskjedet for enhver person du har i tankene.

Noen halskjeder gir deg muligheten å legge til et navn, tekst eller dato. Vi har også halskjeder med egendefinert ordlyd. Se på lengden på teksten for å finne ut hvilket halskjede som passer best for deg.

Personlige halskjeder: alle tilgjengelige design

Du kan velge ditt halskjede basert på form, farge eller type personlig tilpasning.

Våre personlige anheng er tilgjengelige i følgende design:

Hvilke farger er personlige halskjeder tilgjengelig i?

Våre personlige halskjeder er tilgjengelig i to farger: sølv og gull.

Hvilke materialer er personlige halskjeder laget av?

Materialene varierer noe avhengig av hvilken type du velger, men våre halskjeder er i hovedsak laget av stål. Sjekk spesifikasjonene for de individuelle modellene på produktsiden.

Er kjedet inkludert med halskjedet?

Noen av våre halskjeder er tilgjengelig med kjeder, andre er kun anheng. Dette gjør det mulig for deg å vudere om du trenger å kjøpe et kjede eller ikke.

Gi bort et personlig halskjede ved en spesiell anledning

Å gi bort et personlig halskjede kan være mer enn en hyggelig gest. Hver eneste spesielle anledning i en persons liv fortjener å bli feiret på en unik og uforglemmelig måte. Dette er det perfekte tidspunktet for å gi et personlig halskjede. Se for deg å gi et personlig halskjede gravert med et navn til bursdagen, eller et med en spesiell beskjed for jubileet. Eller kanskje et halskjede med barnets fødselsdag for en nybakt mor. Det fine ved å gi personlige kjeder i gave ligger i muligheten til å bevare et spesielt minne og få mottakeren til føle seg ekstra spesiell. Så uansett hvilken anledning du skal feire, vil et personlig halskjede uten tvil være en gave som blir tatt godt imot.