Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leter du etter vakre, personlige smykker? Gå for et personlig halssmykke med navnet du velger. Lag det perfekte minnet!

11 gaver

Personlige anheng

Vil du overraske noen med en gave som varer over tid? Da er et personlig anheng det du leter etter. Et anheng er en original gave, som kan få personen som skal motta den til å forstå hvor viktig den er for deg. Den kan graveres med en spesiell melding, mottakerens navn eller til og med et bilde.

Det skjer absolutt ikke hver dag å få en gave av denne typen!

Et personlig kjede for enhver anledning

Et personlig halskjede er den typen gave som virkelig passer til enhver anledning. Du kan for eksempel få din spesielle person til å oppdage det for en romantisk ferie, for eksempel Valentinsdagen eller til bryllupsdagen din. Kanskje du kan ha en spesiell setning som binder deg inngravert på anhenget, et sitat eller et stykke av en sang. Hvis derimot den mellom deg og din kjærlighet er en følelse som ble født nylig, men som snart ble romantisk, kan du erklære kjærligheten din på en spesiell måte, ved å gravere et "Jeg elsker deg" på anhenget.

Et personlig anheng er også en unik gave til andre anledninger, som bursdag, eksamen eller nattverd.

Alle anheng gravert

Hvis du vil overraske noen med en personlig juvel, kan du velge den som passer best for dine behov fra forskjellige anheng. Sjekk ut noen av våre favoritter nå!

  • Hjerteformet anheng: dette smykket er spesielt egnet for en romantisk partner, men det kan også gis som gave til ens mor eller en venn. Du kan velge mellom gull eller sølv og gravere det med mottakerens navn.

  • Anheng med bilde: å personliggjøre et smykke med et bilde gjør det til en allsidig og samtidig original gave. Du kan gi den til bestemoren din med et bilde av barnebarna, til en venn med bilder fra de siste feriene dine, eller du kan til og med lage et selv med et øyeblikksbilde av ditt elskede kjæledyr!

  • Personlig militær hundemerke: hvis et enkelt ord ikke er nok for deg og du vil ha mer plass til å erklære din kjærlighet eller hengivenhet, så er et militært hundemerke det du trenger. På denne måten vil den som mottar det alltid ha ditt spesielle budskap med seg!

  • Anheng med navn: for de som ønsker et anheng med navnet sitt eller navnet til en kjær påtrykt, tilbyr vi muligheten til å gravere et navn på anhenget. Du kan finne et bredt utvalg av størrelser, fra hjerteformet sølv- eller gullbelagt til firkantet eller plakett-anheng. Du kan også tilpasse anhenget med initialene dine!

Personlig halskjede for menn og kvinner

Våre personlige halskjeder passer for alle. Våre kunder foretrekker vanligvis et militært hundemerke til kjæresten eller mannen og et navnekjede til kona eller partneren, men du kan velge det halskjedet som passer best for mottakeren.

Hvordan lage et personlig anheng?

Det er veldig enkelt å lage et personlig anheng online!

Velg modellen og fargen du foretrekker, gå inn i redaktøren vår og legg til din personlige tilpasning (bilde, navn eller tekst).

Vi lasergraverer din personalisering på kjedet og sender det til en adresse du ønsker