Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Det har aldri vært morsommere å gå inn i komfort og stil! Oppdag en verden av personlige sokker og lag dine helt egne sokker med bilde eller navn.

6 gaver

Forestill deg å stikke føttene i et par sokker som forteller en historie, din historie. Personlige sokker gir hverdagsantrekket ditt et unikt preg, og forvandler et beskjedent tilbehør til et samtaleemne. Personlige sokker er også en morsom gave til venner og familiemedlemmer. Det finnes alltid en god grunn til å gi et par sokker i julegave eller bursdagsgave!

Dette er ikke bare vanlige sokker, de kan ha alt fra kjæledyret ditt til bedriftens logo. Sokker som viser personligheten din ved å vise navnet ditt, favorittbildet ditt eller et bilde som virkelig representerer deg eller mottakeren du har i tankene.

Skape tilpassede sokker: Tips og triks for den perfekte gaven

Sokkene er tilgjengelige i ulike størrelser (hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge, kan du sjekke gavespesifikasjonene) og med ulike personaliseringsmetoder.

Du kan lage:

  • Personlige fotosokker: Legg til favorittbildet ditt på sokkene og velg design. Hvis du ønsker å markedsføre bedriften din, kan du legge til en logo. Husk å velge et bilde av høy kvalitet for å sikre en gave av høy kvalitet. Bildet ditt blir beriket med et morsomt design, for eksempel hjerter, ølkrus, sushiruller, regnbuer, pizzastykker eller nisseluer.
  • Sokker med personlig tekst: Legg til et navn eller en kort tekst på sokkene. Teksten kan trykkes i den fargen du ønsker fra en bred palett av alternativer.

Personlige ansiktssokker

Hva er vel morsommere enn et par sokker med et ansikt? Det er enkelt å gjøre sokkene personlige! Du laster bare opp et bilde av ansiktet til mottakeren eller den du ønsker (det kan også være et bilde av en hund eller katt, for eksempel) i redigeringsprogrammet. Bildet trykkes i høy kvalitet over hele sokken.

Sokker med trykk fra 1 par

Våre sokker med trykk er tilgjengelige fra 1 par. Du trenger ikke å gjøre en stor bestilling for å kjøpe sokker med personlig trykk på nettet. Personaliseringen er inkludert i prisen! Ingen ekstra personaliseringsgebyrer i kassen.