Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Her på YourSurprise kan du gå på oppdagelsesferd i et bredt utvalg av gaveideer for enhver anledning og mottaker. Her finner du alt fra gjennomtenkte minnesmerker til praktiske gaver som sier noe uten å si noe.

542 gaver

Du har sett 48 av 542 gaver

Gaveideer for enhver anledning

Å gi og motta gaver er en universell måte å vise takknemlighet og kjærlighet på. Det er mer enn bare en utveksling av fysiske symboler. Med en gave kan du uttrykke din kjærlighet til noen, fortelle dem at du tenker på dem eller gratulere dem med en spesiell milepæl i livet.

En gave kan styrke båndet mellom dere og bidra til å kommunisere følelser eller budskap som ord kanskje ikke klarer å formidle.

Er du i tvil om hva du skal gi den du er glad i? Ingen grunn til å stresse! Vi har noen fantastiske gaveideer til deg!

Hva bør du tenke på når du ser etter gaveideer?

Når det gjelder å finne den perfekte gaven, handler det først og fremst om at du anstrenger deg. Tommelfingerregelen er at gaven skal gjenspeile mottakerens interesser, behov og personlighet. Her er noen viktige punkter å ta hensyn til:

 • Interesser: Sett deg inn i mottakerens hobbyer eller lidenskaper. Enten vedkommende er treningsentusiast, bokorm eller teknologinerd, finnes det alltid en perfekt gave der ute.
 • Behov: Noen ganger er de beste gavene de som dekker et behov. Tenk på hva mottakeren trenger i hverdagen.
 • Personlighet: Gaver som passer til mottakerens personlighet er alltid en hit. Er vedkommende innadvendt eller utadvendt? Elsker de eventyr eller foretrekker de komfort?
 • Anledning: Anledningen kan også være avgjørende for gavevalget. En bursdagsgave kan være mer personlig, mens en julegave kan være mer generisk.

Å gi gaver er ingen vitenskap, men disse tipsene kan hjelpe deg i jakten på den perfekte gaven. Husk at det er tanken som teller!

Hva er noen unike, rimelige gaveideer?

Nå som du har en bedre idé om hva du bør tenke på når du leter etter de beste gaveideene, er det neste du bør tenke på prisen. Det er viktig at gaven ikke ruinerer deg. Heldigvis finnes det mange alternativer for de som har et stramt budsjett:

 1. Et unikt plysjdyr med mottakerens ansikt som motiv
 2. Et termokrus til både varme og kalde drikker
 3. En deilig eske med sjokolade
 4. Et kort med en omtenksom hilsen
 5. Et inngravert glass til mottakerens favorittdrink
 6. Et skinnarmbånd med inngravert navn
 7. En personlig nøkkelring med navn eller bilde

Husk at det er tanken som teller, ikke prislappen. God fornøyelse med gaven! Hvis du vil ha flere gaveideer, kan du ta en titt på siden vår med små gaver.