Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Den beste gaven består av vakre minner! Lag noe unikt med favorittbildene dine og overrask noen du er glad i med et personlig trykk.

281 gaver

Du har sett 48 av 281 gaver

Overrask noen med en fotogave

De beste gavene med ditt bilde!

Hvis du leter etter en morsom gave som du kan overraske noen med og ønsker at den skal være original, har vi det du trenger i form av en fotogave! Hos YourSurprise har vi mange forskjellige gaver som hver kan tilpasses med bilde (eller tekst), det gjør hver gave virkelig personlig.

5 populære fotogaver

Er du usikker på hvilken gave du vil gi? Ikke noe problem, vi er her for å gi litt inspirasjon:

 1. Fotokrus : dette er en veldig populær gave og kan inneholde ett eller flere bilder. Velg hvilken type krus du foretrekker, og last deretter opp bildet i redigeringsverktøyet. Du kan til og med legge til tekst hvis du vil!
 2. Foto-puslespill : Foto-puslespillet er mer populært enn noen gang. Legg til bildet ditt, så trykker vi det på et puslespill med 120, 250, 500 eller 1000 biter. Vi er sikre på at mottakeren vil ha mange timer med moro.
 3. Fotonøkkelring : den perfekte gaven hvis du bare leter etter noe lite å gi. Vi har flere forskjellige typer nøkkelringer i vårt utvalg.
 4. Foto-whisky, -vin, -champagne eller -brennevin : Hvis mottakeren nyter en drink nå og da, kan du personlig tilpasse deres favoritt med en etikett eller treeske med bilde. Vi har flere forskjellige typer whisky, vin, champagne og brennevin i vårt sortiment.
 5. Fotosjokolade og søtsaker : Hvis mottakeren liker søtsaker, kan du finne den perfekte gaven blant vårt utvalg av sjokolader (Milka, Toblerone, Tonys) eller søtsaker (Chupa chups, Mentos).

Disse gavene er til inspirasjon, men vi har mange, mange flere å tilby. Vi trykker bilder på klær, leker, gaver til barn, heldresser, lys, osv. Du ber om det, vi har det og kan gjøre det til en perfekt personlig gave!

Magien med personlige fotogaver

Har du noen gang lurt på hvordan du kan sette et personlig preg på gavene dine? Svaret er enkelt: fotogaver! Enten det dreier seg om et personlig fotokrus til en venn som elsker morgenkaffe, en personlig fotobok til en du er glad i, fylt med bilder fra felles opplevelser, eller et puslespill til et spesielt barn i livet ditt – mulighetene er uendelige. Hver gave forteller en historie og minner mottakeren om felles og lykkelige øyeblikk.

Har du noen tips til hvordan du lager den beste fotogaven?

Personlige fotogaver er en unik og sentimental måte å uttrykke kjærlighet, vennskap eller takknemlighet på. Men hvordan sørger du for at fotogaven skiller seg ut og overfører det tiltenkte budskapet på en effektiv måte? Tenk på følgende tips:

 • Velg et bilde av høy kvalitet: Kvaliteten på bildet har stor betydning for gavens endelige utseende. Et uskarpt eller pikselert bilde gir kanskje ikke den ønskede visuelle effekten. Sørg for å velge bilder med høy oppløsning for å få et mer raffinert og profesjonelt resultat.
 • Ta hensyn til mottakerens smak: Ha alltid mottakerens smak og preferanser i bakhodet når du lager en personlig fotogave. Bildet og objektet bør matche mottakerens stil og preferanser.
 • Velg riktig overflate: Ikke alle bilder gjør seg like godt på alle overflater. Et lerretstrykk kan passe godt til et liggende bilde, mens et krus kan være perfekt til et portrett. Tenk på formen og retningen på bildet ditt, og velg en overflate og gave som passer til det.

Slik bevarer du minnene dine med personlige fotogaver

Hender det at du ser på bildene dine og skulle ønske du kunne gjøre mer med dem enn bare å dele dem på sosiale medier eller oppbevare dem i et digitalt album? Personlige fotogaver er en utmerket måte å ta vare på gode minner på, men også å gi meningsfulle gaver til dem du er glad i. Det er en unik måte å gi gaver på som sikrer at hver eneste gave er gjennomtenkt, personlig og verdifull.

Hvordan kan du bevare minnene dine med fotogaver? Det er enklere enn du kanskje tror:

 1. Velg et bilde: Kanskje et bilde fra den siste ferien, et familieportrett eller et gammelt bilde fra barndommen.
 2. Bestem deg for gaven: Velg noe som betyr noe for mottakeren. Tenk på noe de kan bruke daglig eller som ligger nær deres interesser.
 3. Gjør den personlig: Når du har bestemt deg for type gave og valgt bilde, kan du sette et personlig preg på gaven. Det kan være lurt å legge til en hilsen, en dato eller et favorittsitat. Mulighetene er uendelige, og det er denne personlige tilpasningen som gjør disse gavene helt spesielle.
 4. Legg inn bestillingen: Når du har tilpasset fotogaven din til perfeksjon, kan du legge inn bestillingen. Velg ønsket adresse, og få den sendt med et gratis kort.

Så hvorfor ikke prøve fotogaver? Det er en morsom, kreativ og oppriktig måte å ta vare på minner på og overraske dem du er glad i med en helt unik gave.

Hvor mye koster det å lage en fotogave?

Har du noen gang lurt på hvor mye det koster å lage en personlig fotogave? Fotogaver passer for ethvert budsjett. Fra små til ekstra store gaver – det finnes noe for ethvert budsjett. Det er det magiske med fotogaver! Du kan trykke et bilde på et krus eller en nøkkelring for mindre budsjetter, eller gå for en flaske champagne eller en stor bamse.

Hvilke typer fotogave kan jeg lage?

Det finnes tradisjonelle fotogaver, men det finnes også uventede fotogaver! Visste du for eksempel at du kan trykke et bilde på sjokolade? Blant spesielle gaver finner du en kanin med personlig ansikt, fotolys, håndbagasje med trykk, boxershorts, ølpakker og mye mer!

Personlige gaver med egne bilder

En personlig gave er alltid en god idé, for enhver anledning. Vi har over 1500 gaver du kan tilpasse personlig. Utvalget vårt varierer, slik at du kan finne den perfekte, personlige gave til alle.

Personlige gaver til menn og kvinner

Ikke let etter gaver lenger, vi har bursdagsgave til bestevennen eller en "bare fordi" -gave! Vi har personlige gaver til menn og kvinner. Et eksempel på personlige gaver til menn er våre vakre skinngaver, for eksempel en kortholder av skinn og skinnforkle, gaver som sier noe. Til kvinner har vi forskjellige veggkunstgaver, for eksempel fotoklokker og fleecepledd med bilde.

Lag fotogave på nettet

Uansett hvilken gave du velger, kan du tilpasse den på nettet i vårt redigeringsverktøy. Bare last opp bildene dine og legg til tekst. Er du fornøyd med hvordan det ser ut? Da vil vi lage det for deg. Du kan legge til et gratis meldingskort i gaven når du legger inn bestillingen, slik at mottakeren får beskjed om hvem gaven er fra og du kan sende dem en søt melding.

Du trenger ikke en anledning

Du kan finne en gave til enhver anledning på YourSurprise, det er det ingen tvil om. Enten det er til morsdag, farsdag, valentinsdag, jul eller bursdag, så har vi det. Hvis du ikke kan levere gaven personlig, kan vi sende gaven rett til mottakerens adresse for deg. Ikke noe problem i det hele tatt!