Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Den perfekte gaven til alle godtemonser: deilige, personlige sukkertøy! Se det brede utvalget av søtsaker, med eller uten personlig tilpasning, perfekt for bursdager og andre spesielle anledninger.

13 gaver

Personlige søtsaker og godterier for deling

Hvis du er på jakt etter en gave til en ekte godtegris, trenger du ikke lete lenger! Disse gavene er også perfekte som takkegaver eller godteposer.

Søtsaker for deling

Hvis du er på jakt etter et originalt godteri som du vil dele med klassen din, klubben eller kollegaene dine i bursdagen din eller ved en annen spesiell anledning, kan du gå for Chupa Chups-tårnet. Tårnet inneholder 200 slikkepinner med forskjellige smaker, og du kan legge til den designen du ønsker på toppen av tårnet.

Godtepose eller godterigaver: Personaliserte Mentos

Hvis du trenger godteposer som du skal dele ut i bryllup, dåp eller et arrangement, er våre personlige pakker med Mentos-tyggegummi et flott alternativ. Du kan tilpasse pakkene med bilde, logo og/eller tekst etter eget valg, og oppnå den perfekte godteposen på null komma niks. Mentos-pakker er tilgjengelige i både store og små formater.

Godtepose eller godterigaver: Personaliserte Chupa Chups-tårn

Chupa Chups-tårnet av slikkepinner er et ekte blikkfang ved enhver begivenhet. Du kan legge til en logo eller et bilde, øverst i tårnet. Med 200 slikkpinner inkludert, er det mye å gå på.

Godtepose eller godterigaver: Personaliserte krukker med søtsaker

En annen morsom godterigave til et bedriftsarrangement er søtsaker i en glasskrukke. Disse er tilgjengelige i sett på 10 og kan tilpasses med logoen din.

Søtsaker i en krukke er også fantastiske godterigaver for bryllupsgjester!

Godtepose eller godterigaver: Personaliserte peppermyntebokser

Disse er perfekte godterigaver eller til godteposen: en peppermynteboks med et bilde du selv har valgt. Disse er tilgjengelige i sett på 10 og kan tilpasses med logoen din.

Boks med søtsaker

Hvis du er på jakt etter morsomme gaver eller vil utmerke deg i et bedriftsarrangement, kan du gå for våre godteribokser. Hver boks er fylt med deilige søtsaker og kan personaliseres. Last opp bilde og tekst, så personaliserer vi boksen for deg. Velg blant forskjellige søtsaker, for eksempel forskjellige lakris, assortert lakris, påskeegg, søte hjerter, peppermynter og vingummier.

Mentos XXL

Hvis du vil overraske noen som elsker peppermynte, er vår XXL Mentos-gave perfekt! Den inkluderer hele 21 ruller med peppermynte-Mentos, og den store utvendige rullen kan personaliseres med mottakerens navn og foto.