Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hvis du er på jakt etter en gave til ham, er YourSurprise her for å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til alle mennene i livet ditt. Enten det er til en fødselsdag, en romantisk anledning eller rett og slett en hyggelig overraskelse, tilbyr vi et bredt utvalg unike, originale og personlige gaver for ham.

192 gaver

Du har sett 48 av 192 gaver

En unik gave til ham

OK, vi er enige med deg, det er ikke alltid så lett å finne en fin gave til en mann. Noen ganger virker det som om menn enten ikke vet hva de ønsker seg eller ønsker seg store, dyre gaver, som for eksempel en Ferrari. Men hva kan du gjøre? Heldigvis har vi mange gode gaveideer som passer for både små og store budsjetter. Hvis du lager en helt unik og personlig gave som han garantert ikke har fra før, kan du ikke trå feil! En personlig gave er også en flott julegave til han!

En gave til kjæresten

Hvis dere feirer 6 måneder, ett år, to år eller enda lenger sammen, hvorfor ikke overraske ham med en fantastisk gave? Vi forstår det veldig godt hvis du ikke vet hva du skal gi ham. Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven. Du vil jo helst gi ham noe som han virkelig liker og som han faktisk vil bruke. Av en eller annen grunn ser det ut til at det finnes mange flere gavealternativer for kvinner enn for menn, som for eksempel blomster, smykker og sjokolade. Alle disse gavene viser at du bryr deg, og det gjør også koselige teddybjørner og morsomme nøkkelringer med bilde. Det kan være mye vanskeligere å finne en fantastisk gave til en mann! Heldigvis har vi noen gode idéer som kan hjelpe deg. Hva med et par personlige sokker med et stilig bilde? Eller personlige boxershorts med ditt eget design? Du kan bruke et bilde, navnene deres eller et bilde av hans største idol. Hvis du foretrekker å gi ham en søt liten gave, kan du lage en bamsenøkkelring med hans eller ditt navn på, eller kanskje en stilig nøkkelring i metall. Da vil han vil tenke på deg hver gang han finner frem nøklene. Hvis han liker å ta seg en kald øl innimellom, kan du gi ham et personlig gavesett med nederlandske, belgiske og tyske øltyper. Du kan til og med inkludere et personlig ølglass med navnet hans på.

En gave til bestevennen din

Det er en grunn til at bestevennen din er bestevennen din. Han er alltid der for deg, du kan ringe ham midt på natten og han vil alltid lytte til deg. Disse vennskapene er sjeldne og enormt verdifulle. Kanskje du har lyst til å takke ham for at han er han, eller gi ham en original gave til bursdagen hans. Hvorfor ikke gi ham noe han virkelig vil like? Ikke bare et hvilket som helst ølgavesett, men et ølgavesett med navnet hans og/eller et bilde på? Eller en vakker trekasse med yndlingsdrikken hans inni? Du kan legge til et bilde på lokket for å lage en helt personlig gave. Du kan velge mellom åtte forskjellige typer brennevin, så du finner helt sikker noe han vil like. Foretrekker han whisky? Da kan du bestille en flaske whisky, levert i en eske med trykk! Vi har til og med noen kule Peaky Blinders gavesett med rom, gin eller whisky og et personlig glass. Hvis du har lyst til å takke bestevennen din for alt han gjør for deg, kan du gi ham en velsmakende sjokoladegave. Send ham et sjokoladetelegram med en personlig hilsen. Hvis han er en ordentlig sjokoladeelsker kan du gå for en XXL Toblerone, som veier hele 4.5 kilo!!

En gave til mannen eller partneren din

Siden det er så viktig for deg at han er lykkelig, kan det være veldig vanskelig å finne en gave til partneren din. Men det trenger ikke å være så vanskelig som du tror. Det er enkelt og omtenksomt å lage en helt spesiell, personlig gave med bilde og/eller tekst. Hos YourSurprise har vi mange flotte gaver som du kan gjøre mer personlige. Hva med et fint krus, et lerret eller en veggklokke? En stilig personlig kopp med et bilde av dere to vil helt sikkert bli hans nye favorittkopp. Særlig hvis du fyller den med favoritteen hans eller kaffe om morgenen. Vår magiske kopp er en annen super gaveidé. Den er svart i utgangspunktet, men viser gradvis frem det personlige designet ettersom den blir fylt med varm drikke. En skikkelig overraskelse! Hvis kjæresten din er glad i søtsaker, vil han elske et Milka-hjerte med navnet hans og et bilde på. Hvis han liker å lage mat eller å grille når det er fint vær, anbefaler vi et skinnforkle med navnet hans inngravert. Hvis du leter etter en gave med et sentimentalt preg, kan du lage et personlig fotoalbum med bilder av alle eventyrene dere har hatt og se frem til å skape nye minner i fremtiden.

Gave til en venn eller kollega

Leter du etter en liten gave du kan overraske eller takke en venn eller kollega med? Det trenger jo ikke å være en stor eller dyr gave. For mange mennesker er det virkelig tanken som teller. Våre personlige sjokoladegaver er perfekte for slike anledninger og kan tilpasses slik at de er perfekte for mottakeren. Hvis du vil overraske eller spøke med en kollega, kan du gi bort kule skjorter med trykk av en personlig tekst og/eller bilde.

Gaver til pappa

Kanskje du har lyst til å takke faren din for alt han gjør for deg. Hjalp han til med å pusse opp huset ditt? Hentet han deg fra trening eller skolen hver dag? Brukte han timer på å hjelpe deg med lekser? Vi har massevis av morsomme gaver til pappaer, med design som passer spesielt for dem!

Gaver til menn i alle aldre

Vi vet at noen leter etter gaver til menn i spesifikke aldre, så derfor har vi laget en liste med idéer som passer til ulike aldersgrupper for å gjøre det lettere å finne noe som passer. Faren her er at det er fort gjort å lande på stereotyper, noe mange menn ikke er så begeistret for. Men vi har fortsatt lyst til å hjelpe deg, så vi gjør det likevel. Mennene i ditt liv passer ikke inn i båser, men du kan kanskje få noen idéer som tar deg i riktig retning.

Gaver til menn under 20

Menn i denne aldersgruppen kan få kule gaver som de kan bruke i sitt første hjem eller når de drar avgårde for å studere. Et inngravert glass med navnet deres på, et sett med inngraverte vannglass eller en stor kaffekopp som kan romme kaffe nok til en hel dag. En annen morsom idé er et personlig sokkepar med et ordentlig pinlig bilde av ham på.

Gaver til menn under 30

Overrask en mann i denne aldersgruppen med et nydelig ølgavesett fullt av velsmakende øl. Hvis han liker å grille kan du gi ham et par grillhansker i lær eller et inngravert lærforkle. Hvis han snart skal bli pappa har vi massevis av gaver du kan gratulere ham med, som for eksempel en babybody med "verdens beste pappa" påskrevet eller en stilig tallerken som sier "pappa er min helt".

Gaver til menn mellom 30 og 40

En god flaske vin passer for mange menn i denne aldersgruppen. Du kan gjøre flasken personlig med en spesiell etikett eller en vinkasse i tre. Hvis mottakeren er vinkjenner, kan du gå for et vingavesett. Eller du kan velge en god flaske whisky, som vi også kan gjøre mer personlig for deg. Hvis ingen av disse alternativene passer, kan du gi ham et nydelig lerret som kan bli et blikkfang hjemme hos ham. Overrask de som liker å lage mat med et inngravert lærforkle som de kan bruke når de slenger sammen noe godt.

Gaver til menn mellom 40 og 50

Vin eller whisky er flotte alternativer for denne aldersgruppen, og du kan gjøre gaven personlig med navnet deres eller med et stilig bilde som gjør den helt unik. Du kan for eksempel velge inngraverte vin-, øl- eller whiskyglass. Hvis han liker en utfordring kan du gå for et ølbryggingssett.

5 originale gaver til ham

Er du på jakt etter en original gave til en mann? Det er ikke alltid lett å finne den beste gaveideen til mannen, vennen eller kjæresten din, men vi har listet opp noen av de mest originale mannegavene i katalogen vår. Kan du finne den beste gaven og gjøre en du er glad i virkelig lykkelig?

• Kjempesjokoladeplate: du kan velge blant våre favorittmerker, Milka, Toblerone og Côte d'Or. Den perfekte gaven til den ultimate sjokoladeelsker.

• Et grillsett: for mannen som elsker å være vert for en flott grillfest i sommermånedene eller kanskje året rundt!

• En lighter: gravert med navnet til mottakeren på, en fancy gave

• Et ølbryggingssett: så mottakeren kan lage sitt eget øl

• Et par boksere med bilde: for å overraske ham med en festlig gave

Små gaver til ham

Er du på utkikk etter en gave som er original, men ikke for mye over budsjett? Hos YourSurprise ønsker vi at alle skal finne den perfekte gaven, derfor har vi også et utvalg av små gaver til ham som du kan velge mellom. Ikke glem at du kan personliggjøre gavene dine etter dine ønsker!

Du kan filtrere gavene innenfor ditt budsjett i søkefeltet eller ta en titt på forslagene våre nedenfor.

Gaver til ham 200kr

• En nøkkelring med gravert navn eller trykt bilde

• Et glass med et navn eller et gravert design: velg fra et bredt utvalg glass

• En ølflaskeåpner eller en vinopptrekker med navnet inngravert

• Et slips med et påtrykt bilde blir en festlig gave

• En Toblerone sjokoladeplate med navnet på mottakeren

Gaver til ham 250kr

• En matboks med navn gravert på lokket

• En lommelerke for å ta med favorittdrinken, personliggjort med navn

• Et par morsomme sokker med navn eller bilde

• Et puslespill med bilde

• En flaske vin med en trykt etikett

Har du allerede funnet den lille gaven din til ham?

Luksusgaver til ham - tips

Noen ganger er du ute etter en luksusgave som viser hvor mye du bryr deg om ham.

Hos YourSurprise kan du finne luksusgaven med en spesiell touch; personaliseringen gjør den mer unik. Ta en titt på våre mest luksuriøse gaver:

• En flaske champagne av beste merke: kan fås i XL-størrelse eller i vanlig størrelse, i et personlig etui med gravering eller trykk.

• En personlig treklokke: med navnet på mottakeren inngravert

• En flaske med ditt favoritt-whiskymerke: kan fås i et fancy etui med et glass

• Et lærforkle: til din favorittkokk, med navnet inngravert på læret

• Personlig håndbagasje med foto eller eget design

En spesiell gave til ham

Leter du etter en spesiell gave til en venn, en kollega eller din kjære mann? Kanskje du vil gi en liten ting eller kanskje du vil symbolisere noe med gavene dine, et symbol på vennskapet, kjærligheten eller respekten for denne personen.

Et forslag på lavbudsjett er å gi en personlig eske med sjokolade eller et personlig glass. På et middels budsjett kan du gå for en flaske vin med personlig etikett eller en pakke med spesielle øltyper. Noen forslag på et høyere budsjett er: en trekasse med en flaske champagne; et etui med en flaske brennevin eller en treklokke med gravering.

Gaver til bestefar

Hvis du skal fortelle faren din at han skal bli bestefar, eller er ute etter en gave til en mann som allerede er det, kan du gi ham en gave med bilde av barnebarna. Hva med en lekker kakeboks fylt med hjemmelagde kjeks? Og hvis du skal fortelle ham at han skal bli bestefar, kan du sende ham et sjokoladetelegram.

Gaver til menn som elsker å lage mat

Mange kvinner er på jakt etter gaver til kule menn, og vi kan tilby massevis av gode alternativer fra utvalget vårt. Hva med et stilig grillforkle i lær med navnet hans inngravert? Eller inngraverte grillhansker i lær som holder hendene hans trygge når han forbereder et festmåltid?

Gaver til menn som liker å ta seg en drink i ny og ne

Hvis mannen din liker å ta seg en drink av og til, kan du overraske ham med en flaske rød eller hvit vin. Lag en personlig etikett eller trekasse slik at gaven får en personlig touch. Våre whiskygaver er alltid populære, med personlige trekasser eller inngraverte glass.

Gaver til menn som liker øl

Hvis mannen som skal få gaven liker øl, kan du gi ham et ølbryggingssett med inngraverte ølglass eller et ølgavesett med nederlandske, belgiske eller tyske øltyper i en personlig boks. Kombiner denne gaven med nydelig inngraverte ølglass med hans navn.

Gaver til menn som elsker søtsaker

Hvis han er glad i søtsaker har vi den perfekte gaven: En 4,5 kilos Toblerone, med navnet hans på! La oss se hvor lenge den varer.

Gaver til aktive menn

Hvis han bruker mye tid på treningssenteret, er ofte ute og løper eller driver med lagidrett, kan du overraske ham med en personlig fotball, treningsskjorte eller vannflaske.

Typiske gaver til menn

Med andre ord, menn liker disse gavene:

  • Personlige sjokolader med bilde, navn og/eller tekst
  • En 4,5 kilo personlig Toblerone
  • Et inngravert lærforkle
  • Kule grillhansker i lær
  • Personlige sokker
  • Personlige boxershorts
  • En personlig vannflaske
  • En personlig treningsskjorte
  • En personlig kopp
  • En personlig fotball

De beste gavene for menn: trend 2023

Når du leter en gave til mannen, skal du først tenke på hvilket forhold dere har. Hvis du skal kjøpe en gave til en som har alt eller til noen som du ikke kjenner så godt, vil vi anbefale at du velger noe som stort sett alle liker som sjokolade eller et kult inngravert glass. Hvis du skal velge gave til kjæresten din eller en venn du har hatt i lang tid, har du absolutt flere muligheter, og kan gjøre gaven mye mer personlig og velge noe som virkelig passer til mottakeren. En annen ting du skal tenke på når du skal finne en gave til mannen, er anledningen og hvor mange penger du skal bruke. Du kommer sannsynligvis til å skulle bruke litt flere penger på en venn enn en kollega, men det betyr ikke at ikke begge gaver kan være unike! Vi bruker også å bruke flere penger ved spesielle anledninger som f.eks. Jul eller bursdager. I de seneste år har det vært en økende trend med kjøkkengaver for mannen, siden alle liker kjøkkengaver og de passer godt til forskjellige budsjetter. Dette året kommer også til å være et år der mat og drikke er helt på toppen! Øl, vin og sjokolade er de mest ettertraktede kategoriene, som også inkluderer tilbehør som f.eks. ølkrus eller vinåpnere.

Unike gaver for menn

Mange kvinner er på leting etter gaver for kule menn og vi har masse i utvalget vårt. Hva med et kult BBQ-forkle i skinn, gravert med navnet hans? Eller inngraverte grillhansker i skinn slik at han kan være helt trygg når han skal lage et festmåltid? Hvis mannen din liker en drink i ny og ne, kan du overraske ham med en flaske rødvin eller hvitvin. Du kan personlig tilpasse etiketten eller en vinkasse laget av tre for å skape den perfekte personlige touch. Våre whiskygaver er alltid en fin gave også. De kan fås med en personlig ingravert glass. Hvis mannen vi snakker om liker øl, kan du gi ham hans helt eget glass med et navn eller prøv en unik flaskeåpner Hvis han har en søt tann, så har vi den perfekte gaven: En 4.5 kilos Tobleronesjokolade, personlig tilpasset med navnet hans. La oss se hvor lang tid det tar. Hvis han tilbringer mye tid i treningssenteret, jogger, eller spiller en lagsport, kan du overraske ham med en personlig tilpasset fotball, sportsskjorte eller vannflaske.

Spre litt glede

Vi tror at gaver gjør folk glade. Ikke bare er det moro å motta gaver, men også å gi dem. Vis ham hvor mye han betyr for deg, eller takk ham for alt han gjør for deg. Vi er sikre på at du kan skape et varig minne med en vakker, personlig gave. Spre litt glede!