Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Trykk dine kjæreste minner på et puslespill. Velg favorittbildene dine og lag et unikt, personlig puslespill.

13 gaver

Personlig puslespill med bilde

Et tilpasset puslespill er en original måte å trykke ditt eget bilde og vise det frem hjemme, i tillegg er det en morsom gave til hele familien. Det er veldig enkelt å tilpasse et puslespill! Du kan velge mellom ulike formater, for eksempel få brikker for nybegynnere og XXL-puslespill til dem som er fan av puslespill. Puslespillet kan tilpasses med et design som er tilgjengelig i redigeringsprogrammet vårt eller du kan designe det selv. Du kan legge til et bilde eller en collage, tekst og/eller navn.

Elsker du å legge puslespill, eller kjenner du noen som elsker det? Har du laget et personlig puslespill, med bilder eller til og med collage av bildene dine! Kjempegøy å unne seg, men også perfekt som gave. YourSurprise tilbyr puslespill med 30, 96, 250, 500, 1000 og 1500 biter.

Fotopuslespill med ditt eget bilde

Hvis du leter etter en original gave til venner, mamma, kona eller til og med deg selv, trenger du ikke å lete lenger, bestill et personlig puslespill med bilde og/eller tekst. Vi har flere forskjellige fotopuslespill tilgjengelig, hver med forskjellige antall brikker, så det finnes et for enhver smak. Flott som en unik gave til enhver anledning. Lag ditt design i redigeringsvertøyet vårt på kort tid, og YourSurprise trykker puslespillet ditt med omhu og presisjon for det beste resultatet.

Hvor mange biter?

Visste du at puslespill med 1000 biter passer til alderen 12 år og oppover? Det vil holde dem opptatt en stund, det er helt sikkert! Hvis du ønsker å gjøre puslespillet litt vanskeligere å legge, velger du et bilde med mange gjentatte farger eller mønstre.

1500 biter personlig tilpasset puslespill

Til de hardbarka puslespillelskerne er konkurransen åpen! Et personlig bildepuslespill på 1500 biter er en morsom utfordring til alle. Kanskje det ikke er helt enkelt å fullføre, men det er det fine med puslespill, eller? Innsatsen og engasjementet belønnes med den vakre personlige tilpasningen du har valgt, trykt på papp med en blank overflate. Da vil bildet ditt være godt synlig og effektivt lagt merke til.

Du kan gi puslespillet med bilde ved en spesiell anledning eller rett og slett som en dekorasjon til hjemmet.

Når du er ferdig kan du faktisk ramme det inn og henge det på veggen. Din innsats vil i det minste vises!

Personlig bildepuslespill i form av et hjerte

De mest romantiske, spesielt ved en spesiell anledning som Valentinsdagen eller et jubileum, vil helt sikkert elske det hjerteformede puslespillet. Enkel å fullføre, det er en ekte kjærlighetserklæring! Du kan tilpasse puslespillets hjerte med et bilde eller en kjærlighetserklæring.

Bestill et tilpasset puslespill på nettet

Det er enkelt å bestille det personlige bildepuslespillet ditt på nettet! Etter at du har valgt modell og laget det designet du liker i det nettbaserte redigeringsprogrammet, trenger du bare å fullføre bestillingen, deretter sender vi det for deg til en adresse du ønsker. Du kan også inkludere en gratis melding sammen med bestillingen din, med et budskap om kjærlighet til mottakeren.

Puslespill til en spesiell anledning

Til dem som ønsker å feire et viktig øyeblikk med et uforglemmelig minne, er puslespillet det riktige valget! Du kan fange favorittøyeblikket ditt og lage en unik gave. Til mamma og pappa har YourSurprise laget puslespill for morsdagen og farsdagen, med unike design spesialdesignet for disse spesielle anledningene. Velg mellom 500 eller 1000 biter og overrask den spesielle personen i livet ditt!

Hvor vanskelig er hvert puslespill?

Det er ingen tvil om at et puslespill med 23 biter legges relativt raskt. Jo flere biter, jo vanskeligere er det å fullføre puslespillet, ikke sant? Ve, ja og nei. Et puslespill med 500 biter med et vanskelig bilde kan være vanskeligere å legge enn et puslespill med 1000 biter med et enklere bilde. Vanskelighetsgraden er ikke bare avhengig av antall brikker, men også av det valgte bildet.

Hvor lang tid tar det å fullføre et puslespill med 1000 biter?

Hvor lang tid det vil ta å fullføre et puslespill med 1000 biter er litt vanskelig å svare på. En gruppe på 4 personer som konkurrerte i en konkurranse i 2017 brøt rekorden ved å fullføre på kun 1 time, 29 minutter og 30 sekunder!

Puslespillteknikker

Hvordan legger man mest effektivt et puslespill? Fullfør kantene først, eller sorterer brikkene etter farge. Du tenker kanskje at det ville være lettere å fullføre kantene først, men eksperter sier at det er bedre å sortere etter farge først. Dette lar deg slå to fluer i et smekk, fordi du finner kantene mens du legger det.