Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Et kosedyr er alltid en like populær gave både blant barn og voksne. Gjør gaven personlig med foto, navn eller design etter ønske for å lage den perfekte, personlige kosegaven. Oppdag vårt store utvalg myke leker for enhver anledning og mottaker, fra koseleker for babyer til XXL teddybjørner.

22 gaver

Koseleker med navn eller bilde

Vi forbinder ofte kosedyr med en gave til de minste, men de kan faktisk være en veldig kjærkommen gave til enhver anledning. Enten du vil gi noen en romantisk oppmerksomhet eller la en venn vite at du bryr deg om dem, kanskje i en vanskelig periode, er det ingen bedre måte å gjøre det på enn med et personlig kosedyr! Et mykt leketøy er en søt og original måte å formidle et budskap til din kjære på. Den unike egenskapen til et personlig tilpasset mykt leketøy er at du kan sette et lite ekstra preg på det ved å legge til et unikt bilde, navn eller tekst. Vil du overraske noen med et søtt koseleketøy? Hos YourSurprise har vi et stort utvalg av kosedyr som kan tilpasses med navn eller bilde. Vi trykker navn eller bilde på t-skjorten til leken. Vi har små kosedyr på nøkkelringer, litt større leker og til og med en jumbobamse!

Typer av leker med navn og bilde

Vi har en rekke søte smådyr i utvalget vårt:

  • en giraff
  • en liten bjørn
  • en stor bjørn
  • en ekstra stor bjørn
  • en gigantisk bamse
  • en løve

Du kan faktisk finne nesten hele dyreriket i vårt utvalg av koseleker!

Nydelig gave til kjæresten din!

Kvinner elsker spesielt å motta et kosedyr i gave. Leter du etter en søt gave til kjæresten din når dere feirer 6 måneder, et år eller flere år sammen? Da kan du gi henne et bedårende leketøy med et bilde av dere sammen. Vil du gi noe lite? Da har vi søte koseleker på nøkkelringer som kan tilpasses med navnet hennes.

Bamse med navn, som bursdagsgave

En bjørn med navn på føttene, er en skikkelig søt barselsgave. Vi broderer babyens navn på bjørnens føtter. Du kan ha noe ulikt brodert på hver fot, for eksempel navn, fødselsdato eller for tvillinger: begge navnene!

Gigantbamse og megabamse

Vil du virkelig overvelde noen med en gave? Så gi dem en mega- eller gigantisk bamse. Megabjørnen er ikke mindre enn 60 cm høy sittende og 96 cm stående. Hvis du virkelig vil, kan du gi en gigantisk bamse som ikke er mindre enn 135 cm høy, som gave. Begge bamsene er kledd i en t-skjorte du kan tilpasse med navn eller bilde.

Gi et personlig tilpasset mykt leketøy i forbindelse med en fødsel

Kjenner du noen som nylig har ønsket en liten gutt eller jente velkommen til verden? Det er så mange gaveideer du kan velge mellom til nyfødte, men hvorfor ikke velge et mykt kosedyr? Ta en titt på vårt utvalg av Happy Horse kosedyr: Kosedyr med sutteklut til nyfødte babyer som de kan leke og kose med eller en søt kanin, tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Den største kaninen er 98 cm høy og blir et unikt møbel på barnerommet. Disse myke lekene er også CE-merket og er derfor helt egnet for babyer.

Hvorfor gi et kosedyr?

Et mykt kosedyr er en uventet gave som vil slå an hos alle som mottar den.

Det er en gave som egner seg til enhver anledning og som kan få mottakeren til å trekke på smilebåndet.

Her er noen flotte anledninger der du kan gi bort et kosedyr:

  • Valentinsdag er den perfekte tiden for å gi et personlig kosedyr: du kan velge det beste bildet med kjæresten din og forevige det for alltid på t-skjorten til kosedyret. Du kan også velge en søt bamse og sette navnene deres direkte på kosedyret.
  • God bedring: Kjenner du noen som ikke har det så bra eller har nettopp blitt skrevet ut fra sykehuset? Overrask dem med en unik gave som vil hjelpe dem til å føle seg bedre, umiddelbart
  • Besteforeldredagen: Besteforeldre er de perfekte mottakerne av et mykt kosedyr! Du kan velge det vakreste bildet av dere sammen og udødeliggjøre det på en bamse. Da vil de ha deg nær til enhver tid.
  • Fødsel: Et mykt kosedyr er også en fin velkomstgave til en nyfødt baby. Bestevennen din har nylig født, og du vil gi henne et veldig mykt kosedyr? Du kan skrive inn babyens navn direkte på kosedyret!

Det er mange anledninger til å gi en personlig dukke i gave, bare velg den rette dukken og send den perfekte gaven sammen med en koseleke.

Lovpålagte krav

Alle koseleker oppfyller de juridiskekravene som barneleker er underlagt og er derfor helt trygge.