Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Et kosedyr er alltid en like populær gave både blant barn og voksne. Gjør gaven personlig med foto, navn eller design etter ønske for å lage den perfekte, personlige kosegaven. Oppdag vårt store utvalg myke leker for enhver anledning og mottaker, fra koseleker for babyer til XXL teddybjørner.

35 gaver

Koseleker med navn eller bilde

Vi forbinder ofte kosedyr med en gave til de minste, men de kan faktisk være en veldig kjærkommen gave til enhver anledning. Enten du vil gi noen en romantisk oppmerksomhet eller la en venn vite at du bryr deg om dem, kanskje i en vanskelig periode, er det ingen bedre måte å gjøre det på enn med et personlig kosedyr! Et mykt leketøy er en søt og original måte å formidle et budskap til din kjære på. Den unike egenskapen til et personlig tilpasset mykt leketøy er at du kan sette et lite ekstra preg på det ved å legge til et unikt bilde, navn eller tekst. Vil du overraske noen med et søtt koseleketøy? Hos YourSurprise har vi et stort utvalg av kosedyr som kan tilpasses med navn eller bilde. Vi trykker navn eller bilde på t-skjorten til leken. Vi har små kosedyr på nøkkelringer, litt større leker og til og med en jumbobamse!

Hvilke tilpasningsmuligheter finnes for kosedyr?

Å lage en personlig mykt kosedyr er en unik måte å uttrykke kjærlighet på med en gave som er skreddersydd til mottakeren. Du kan gjøre kosedyret ditt unikt og spesielt ved å velge mellom flere, kreative og ubegrensede alternativer. Kosedyrene kan tilpasses med:

 • Bamser med bilde: Lag et personlig kosedyr med et bilde som står deg nær, eller lag en fotocollage med uforglemmelige minner. Bildet trykkes på en T-skjorte som kosedyret har på seg.
 • Bamser med navn: Det personlige kosedyret ditt kan berikes med ett eller flere navn, som broderes eller trykkes avhengig av hvilket kosedyr du velger.
 • Et trykt ansikt: Visste du at du kan få ansiktet ditt eller ansiktet til en du er glad i trykt direkte på et kosedyr? En skikkelig morsom gave som får noen til å le!

Kan jeg personliggjøre kosedyrene med et navn eller en spesiell beskjed?

Selvsagt! Noen av kosedyrene våre kan tilpasses med en tekst innenfor en gitt grense. Hvis du ønsker en lengre tekst, anbefaler vi at du velger et trykk. Du kan velge design og skape et personlig kosedyr med det budskapet du ønsker. Kanskje en vakker kjærlighetserklæring, en sang eller et dikt som knytter deg til gavemottakeren?

Hvordan lager du en bamse med navn?

Det er enklere enn du kanskje tror å lage en bamse. Først må du velge hvilken modell du foretrekker. Hvem skal du gi gaven til? Happy Horse- og Trixie-serien vår passer spesielt godt til babyer og barn. Bamsene våre er derimot også populære blant voksne.

Når du har valgt bamsen din, er det på tide å gjøre den personlig! Klikk på "start customizing" og legg til design, bilde og/eller tekst avhengig av hvilket kosedyr du har valgt. Til slutt velger du en leveringsadresse (du kan også velge å sende den som en overraskelse hjem til mottakeren), og hvis du ønsker det, kan du legge til et gratis kort.

Hvilke kosedyr er tilgjengelige som personlig kosedyr?

Teddybjørner er de ultimate kosedyrene når du tenker på dem! Men med YourSurprise kan du også lage dine egne personlige bamser med andre dyr, og hver av disse myke og vennlige bamsene er en søt gave som mottakeren aldri vil skille seg av med igjen.

Hva er favorittdyret ditt? Finn ut hvilke dyr vi har i sortimentet vårt:

 • Bamser med navn eller bilder: Våre Benjamin- og Billy-bamser passer alle budsjetter, samtidig som de byr på litt luksus. Vår bamse med navn, som er litt større, er designet for viktige anledninger som krever det lille ekstra. Denne bamsen kan nemlig personliggjøres med to navn. For de som ønsker en gave som virkelig vekker oppsikt, finnes det også bamser i XL- og XXL-størrelse. Du vil garantert gjøre et stort inntrykk med disse gigantiske bamsene!
 • Kaniner: Vår søte, personlige kanin har på seg en T-skjorte med din personlige tekst. Du kan også velge Happy Horse-kaninen vår, som fås i to farger (hvit eller grå) og tre størrelser (eller i en miniversjon for de minste). Også merket Trixie, med sine søte, fargerike dyr, har laget en kaninversjon med personlig navn. Og sist, men ikke minst, den morsomste kaninen: et kosedyr med ansiktet ditt trykt på! Latter er garantert.
 • Rev, løve eller dinosaur: Sammen med kaninen utgjør de den fargerike Trixie-kolleksjonen. Disse personlige kosedyrene er myke, søte og perfekte for barn. Du kan legge til barnets navn eller et bilde, så tilpasser vi kosedyret personlig.

Typer av leker med navn og bilde

Vi har en rekke søte smådyr i utvalget vårt:

 • en giraff
 • en liten bjørn
 • en stor bjørn
 • en ekstra stor bjørn
 • en gigantisk bamse
 • en løve

Du kan faktisk finne nesten hele dyreriket i vårt utvalg av koseleker!

Nydelig gave til kjæresten din!

Kvinner elsker spesielt å motta et kosedyr i gave. Leter du etter en søt gave til kjæresten din når dere feirer 6 måneder, et år eller flere år sammen? Da kan du gi henne et bedårende leketøy med et bilde av dere sammen. Vil du gi noe lite? Da har vi søte koseleker på nøkkelringer som kan tilpasses med navnet hennes.

Bamse med navn, som bursdagsgave

En bjørn med navn på føttene, er en skikkelig søt barselsgave. Vi broderer babyens navn på bjørnens føtter. Du kan ha noe ulikt brodert på hver fot, for eksempel navn, fødselsdato eller for tvillinger: begge navnene!

Gigantbamse og megabamse

Vil du virkelig overvelde noen med en gave? Så gi dem en mega- eller gigantisk bamse. Megabjørnen er ikke mindre enn 60 cm høy sittende og 96 cm stående. Hvis du virkelig vil, kan du gi en gigantisk bamse som ikke er mindre enn 135 cm høy, som gave. Begge bamsene er kledd i en t-skjorte du kan tilpasse med navn eller bilde.

Gi et personlig tilpasset mykt leketøy i forbindelse med en fødsel

Kjenner du noen som nylig har ønsket en liten gutt eller jente velkommen til verden? Det er så mange gaveideer du kan velge mellom til nyfødte, men hvorfor ikke velge et mykt kosedyr? Ta en titt på vårt utvalg av Happy Horse kosedyr: Kosedyr med sutteklut til nyfødte babyer som de kan leke og kose med eller en søt kanin, tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Den største kaninen er 98 cm høy og blir et unikt møbel på barnerommet. Disse myke lekene er også CE-merket og er derfor helt egnet for babyer.

Hvorfor gi et kosedyr?

Et mykt kosedyr er en uventet gave som vil slå an hos alle som mottar den.

Det er en gave som egner seg til enhver anledning og som kan få mottakeren til å trekke på smilebåndet.

Her er noen flotte anledninger der du kan gi bort et kosedyr:

 • Valentinsdag er den perfekte tiden for å gi et personlig kosedyr: du kan velge det beste bildet med kjæresten din og forevige det for alltid på t-skjorten til kosedyret. Du kan også velge en søt bamse og sette navnene deres direkte på kosedyret.
 • God bedring: Kjenner du noen som ikke har det så bra eller har nettopp blitt skrevet ut fra sykehuset? Overrask dem med en unik gave som vil hjelpe dem til å føle seg bedre, umiddelbart
 • Besteforeldredagen: Besteforeldre er de perfekte mottakerne av et mykt kosedyr! Du kan velge det vakreste bildet av dere sammen og udødeliggjøre det på en bamse. Da vil de ha deg nær til enhver tid.
 • Fødsel: Et mykt kosedyr er også en fin velkomstgave til en nyfødt baby. Bestevennen din har nylig født, og du vil gi henne et veldig mykt kosedyr? Du kan skrive inn babyens navn direkte på kosedyret!

Det er mange anledninger til å gi en personlig dukke i gave, bare velg den rette dukken og send den perfekte gaven sammen med en koseleke.

Lovpålagte krav

Alle koseleker oppfyller de juridiskekravene som barneleker er underlagt og er derfor helt trygge.