Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Leder du efter en unik gave til venner? Du vil med garanti få dem til at smile med vores personlige gaver til venner. Tilføj en personlig besked, et foto eller deres navn for at give din gave et ekstra særligt præg. Opdag alle de bedste gaver til venner nu!

165 gaver

Du har sett 48 av 165 gaver

Gaver til venner

Venner er blant de viktigste menneskene i livet ditt. De er alltid der for deg, de støtter deg og står ved din side i gode og dårlige tider. Enten bestevennen din feirer bursdag eller en vennegjeng feirer en annen viktig milepæl eller anledning, har du kommet til rett sted når det gjelder å finne flotte gaver.

Vi har en rekke gaveideer og tips til venner som vil falle i smak og sette et stort smil på mottakerens ansikt.

Unike gaveideer til venner

Du vil at gaven din til en venn skal være virkelig spesiell og unik, noe som ikke bare passer mottakeren, men som også er en meningsfull vennskapsgave. Det finnes mange gaveideer som kan passe deg, men hvorfor ikke gå for en personlig gave til vennen eller vennene dine, slik at du kan lage en ekstra spesiell, unik gave som passer perfekt til mottakeren og anledningen?

 • Til venninnen som elsker å trene, kanskje en morsom T-skjorte med et bilde av den gangen hun sovnet på en tur.
 • Til vennen som alltid lager mat, kan du velge et kjøkkenutstyr, f.eks. et forkle eller stekeovnshansker med navn.
 • For venner som liker å feire, kan du lage personlige glass eller en personlig cocktailshaker som de kan bruke på festene sine.
 • Enhver teknologikyndig venn vil elske vår personlige laptopveske eller store musematte, kanskje med et bilde av vennegjengen hennes.
 • Venninnen som alltid har en godteripakke i ryggsekken, kan få en personlig godteripakke eller en virkelig velsmakende sjokoladegave.

Gaver til bestevennen: de beste ideene

Bestevenner er de som har en spesiell plass i hjertet ditt og i livet ditt. Leter du etter en gave til en bestevenn eller en gave til den mest spesielle vennen?

Legg ned litt ekstra innsats og tenk på alle detaljene. Du kan for eksempel pakke inn gaven med et personlig gavekort og legge ved et gratulasjonskort med en melding (eller videomelding) som du har skrevet.

Populære gaveideer til bestevennen inkluderer:

 • Et sett for å lage ditt eget håndverksøl hjemme
 • En teeske i tre med krus
 • En vinboks med snacks og personlig skjærebrett
 • Et badehåndkle med et personlig bilde trykt på det
 • En skjønnhetsveske i lær med navn

Gaver til venner som har alt

Venner som allerede har alt, er vanskelig å tilfredsstille utseendemessig. Kanskje de har råd til litt mer luksus enn den gjennomsnittlige personen og ser alltid ut til å ikke trenge noe.

I dette tilfellet kan du velge en tanke med sentimental verdi. Hvis du har litt tid på hendene, kan du søke etter alle bildene fra fortiden din og samle dem i et fotoalbum. Nå og da er det hyggelig å gå tilbake og se på alle de lykkelige øyeblikkene sammen. En annen populær fotogave er et sett med paneler å henge på veggen.

Bursdagsgave til venner for å få dem til å føle seg spesielle

Har du fått i oppgave å finne en bursdagsgave til en bestevenn? Ta en titt på noen av ideene våre og lag en unik og personlig bursdagsgave til en venn:

 1. Tenk på interessene hans: en gave til en venn bør gjenspeile hva han liker å gjøre. Er vennen din en ivrig sportsmann? Eller elsker vennen din å sitte på sofaen og se på TV-serier? Velg en personlig vannflaske eller et mykt teppe med motiv på.
 2. Gi en opplevelse: i stedet for bare en gave, hvorfor ikke skjemme bort en spesiell person med en dedikert dag? For eksempel en dag på spa sammen med et badehåndkle med trykk eller en middag du har laget, med forretter servert på et personlig skjærebrett.
 3. Lag et unikt minne: Hvorfor ikke forevige et av de beste minnene dine i en gave? Det er mange alternativer å velge mellom, for eksempel en bursdagsballong, et personlig krus eller et fotolærred.

Betydningsfulle vennskapsgaver

En meningsfull vennskapsgave er en gave som kommer fra hjertet, noe som fremhever det spesielle båndet mellom dere to. Tenk på et morsomt bilde fra et minne dere har delt sammen, eller den sangen dere hører på om og om igjen og som har blitt vennskapets hymne.

Du kan innlemme dette i en unik gave til en venn.

Meningsfulle vennskapsgaver er de som viser vennen din hvor mye du setter pris på dem og deres unike egenskaper. Vurder en personlig gave, for eksempel et skreddersydd smykke eller et fotoalbum fylt med minner fra tiden sammen. Denne typen gaver viser at du har lagt ned tanke og krefter i å velge noe spesielt bare for dem.

Små gaver til venner

En liten gave til en venn kan være en fin måte å vise din takknemlighet for dem uten å sprenge banken. Det finnes mange gaver med lavere budsjett, gaver som kan gis til en anledning som du føler krever en liten oppmerksomhet, eller rett og slett små gaver for å vise at du er der for dem. Noen ideer? Et inngravert vinglass med vennens navn, en nøkkelring med et bilde av dere sammen, en musematte med ditt design, en hjerteformet sjokoladeeske og mye, mye mer!

Ikke undervurder kraften i en håndskrevet lapp eller et kort heller. Å ta seg tid til å skrive en oppriktig melding til vennen din kan i seg selv være en meningsfull og verdsatt gave. Hvis du føler deg kreativ, kan du til og med skrive et dikt eller en sang!

Julegaver til venner

Leter du etter en julegave til en venn? Det finnes mange gaver med juletema å velge mellom for å gjøre julen spesiell for alle vennene dine. Fra juletrepynt til snøkuler med ditt eget bilde, det finnes mange forskjellige alternativer for en magisk jul. Bla gjennom alle våre beste julegaver og finn den perfekte gaven til vennene dine!

Original gave til venners bryllup

For en original bryllupsgave til venner, bør du vurdere å lage en personlig bryllupsplakat. Denne gaven vil ikke bare fortsette å minne dem om deres spesielle dag, men vil også være en varig påminnelse om deres kjærlighet til hverandre og de spesielle menneskene som er en del av livene deres. Det er også mange andre fotogaver å velge mellom, for eksempel trykte trepaneler eller lerretbilder. Et annet unikt alternativ er å gi et sett med personlige vinglass. Legg til parets navn og bryllupsdatoen for å gjøre det ekstra spesielt. Denne gaven er ikke bare praktisk, men også et flott minne. Kombiner med en flaske vin eller musserende for å fullføre gaven din! YourSurprise er definitivt stedet å finne den perfekte bryllupsgaven til en bestevenn.

Bla gjennom alle gaver til ham og alle gaver til henne for enda mer flott gaveinspirasjon.