Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Bli klar for skolestart! Tilpass skole- eller kontorutstyr med et fint bilde og en tekst. En perfekt gaveidé til noen som akkurat har begynt i ny jobb eller skal tilbake på skolen.

224 gaver

Du har sett 48 av 224 gaver

De kuleste personlige skoleartiklene

Tilbake til skolen! Det er på tide med skolestart, du vil derfor helt sikkert ønske å vise frem noen morsomme nye skoleartikler som vil gjøre tiden i klasserommet litt morsommere. Hvor fantastisk ville det ikke være å ha yndlingsbildene dine på skoledagboken? Eller de fineste bildene fra sommerferien på den bærbare PC-en din?

Du kan enkelt designe de fineste skoleartiklene i det nettbaserte redigeringsverktøyet. Last opp yndlingsbildene dine og legg til navn eller tekst for å designe de kuleste gjenstandene til skolestart.

Design din egen skoledagbok

Leter du etter en unik skoledagbok? Design den selv og legg til dine egne bilder foran og bak. Du kan velge mellom en rekke design og trykk, som blomster, hjerter, tigre, ananas eller appelsiner. Legg til ditt eget bilde og navn, så har du en skoledagbok som alle vil misunne! Du kan velge mellom en stiv eller myk perm. Dagene i hver uke, som starter på mandag og slutter på søndag, er spredt utover to sider.

Mappe, notatbok og penal

Du kan også designe din egen mappe, notatbok og penal etter din egen smak. Du kan velge mellom en notatbok med design og bilder trykket på begge sider, eller en notatbok som bare har trykk på forsiden. Notatbøkene er i stiv eller myk perm og leveres i A5-format. Velg mellom en rekke design som blomster, katter eller flamingo. Du kan også laste opp et bilde som du kan få trykket på din egen notatbok.

Tar du mange notater i løpet av timen eller forelesningene og vil gjøre det med stil? Da kan du designe din egen mappe. Du kan laste opp bilde og tekst, eller du kan velge mellom noen av våre morsomme design og trykk. Vi har design spesielt for lærere, mammaer og pappaer eller partnere, samt lekne design med kaktus eller tekster med Donuts. Hvis du ønsker å kunne ta med deg yndlingsbildene dine, kan du også lage en mappe med en egen fotocollage. Fotomappen leveres med en A4-notatblokk som lett kan byttes ut når den går tom. Er du en stor fan av penaler? Design et penal etter din smak. Vi kan også trykke et bilde eller melding på penalet. Hvis du ikke føler deg kreativ, kan du velge mellom vårt utvalg av morsomme mønstre og trykk. Slik kan du personlig tilpasse ditt eget penal i metall. Hvis du virkelig vil imponere, kan du inngravere en penn med tekst eller navn!

Lunsjbokser, flasker og vannflasker

Når det er pause passer det fint med lunsj, det blir ekstra stas med en egen lunsjboks, snack-boks eller drikkeflaske. I vårt sortiment finner du rosa, blå og grønne lunsjbokser som kan du legge navnet ditt til. Veldig praktisk hvis du har to jenter som begge vil ha den rosa lunsjboksen (eller de blå eller grønne!). Du vil umiddelbart vite hvilken lunsjboks som tilhører hvem. Drikkekopper kommer i forskjellige farger, former og størrelser. Vi tilbyr vår standard skoleflaske i blått, grønt eller rosa, de kan personlig tilpasses med eget bilde. For de små er det et søte tutekopper med isolerende aluminium som holder drikken kjølig. En egen termos! Du kan velge mellom design med rosa eller blå ører. Du kan til og med få trykt et bilde på siden. Hvis du foretrekker en unik bambusvannflaske eller til og med en metallvannflaske, har du kommet til rett sted!

Personlig tilpassede ryggsekker

Endelig er en kul ryggsekk som du må ha til skolestart! For småbarn og førskolebarn har vi en fin liten rosa ryggsekk med navnet deres på. Selvfølgelig kan du også legge til et bilde. Vi har også fine gymposer med søte trykk til de små. Du kan også legge til et navn på disse posene slik at alle vet hvem som eier dem!

Enten du skal på universitetet eller leter etter en ryggsekk til barna dine, hos YourSurprise har vi den perfekte personlige ryggsekken for deg. Hver ryggsekk er laget med kjærlighet av oss for deg, i henhold til dine behov og ønsker for tilpasning. På siden vår kan du finne et utvalg av ulike modeller:

 • Ryggsekk for barn med navn: tilgjengelig i fire farger, polstret og med forskjellige rom. En superkomfortabel ryggsekk å tilpasse med design og navn!
 • Personlig ryggsekk i skinn: Denne stilige ryggsekken er tilgjengelig i to størrelser, og kan tilpasses med et navn, lasergravert på øko-læret.
 • Treningsvesker: Velg din favoritttreningsveske i form av et dyr, perfekt for førskole eller personlig med et bilde.

Personlig tilbehør til kontoret

Etter ferien er det på tide å gå tilbake til kontoret. Lindre smerten ved å reise hjem med personlig kontorrekvisita og gjør jobben morsom! Du kan starte fra datamaskinens arbeidsstasjon med en personlig musematte. Velg favorittbildet ditt slik at du kan vente på det neste med mer trygghet. For et mer elegant resultat kan du velge en musematte i skinn, gravert med navnet ditt. Beskytt den bærbare datamaskinen med et nytt laptop-omslag, i skinn med navnet ditt eller i stoff tilpasset ditt navn. For å ta notater kan du ikke gå glipp av personlige penner med navnet ditt, så ingen vil stjele dem igjen! Til slutt, ikke glem din personlige dagbok for 2024/2025, slik at du aldri går glipp av en viktig avtale.

Skole- og skolestartartikler

Velkommen til vår egen side for personlig tilpasset utstyr til skole og skolestart! Det er den tiden på året igjen hvor vi bytter ut badehåndklærne med bøker og sandalene med skolesko. Vi vet hvor viktig det er å uttrykke sin personlighet og skille seg ut, og derfor tilbyr vi et utvalg av personlig tilpasset skolemateriell som gir en stilfull start på skoleåret.

Få barna til å glede seg til skolestart med personlige skolesaker med navn og/eller bilde

Hvorfor bør du velge personlig tilpassede skolesaker når det finnes så mye å velge mellom? Her er noen grunner:

 1. Personlig tilpasset skolemateriell kan bidra til at elevene føler seg mer knyttet til skolen og studiene. Ved å ha navn eller initialer på skolemateriellet er det mindre sannsynlig at de forlegger eller mister det, noe som kan føre til mindre stress og mer fokus på læring.
 2. Tilpassede skolesaker kan også hjelpe elevene til å uttrykke sin individualitet og kreativitet. De kan velge design, farger og skrifttyper som gjenspeiler deres personlighet og stil, noe som kan styrke selvtilliten og selvfølelsen.
 3. Personlig tilpasset skolemateriell kan også bidra til at elevene får en følelse av eierskap og ansvar. Når elevene har noe som bare er deres, er det større sannsynlighet for at de tar vare på det og holder orden på det. Dette kan føre til bedre studievaner og et mer produktivt læringsmiljø.
 4. Til slutt kan personlig tilpasset skolemateriell være en morsom og spennende måte å starte skoleåret på. Elevene kan glede seg til å velge og bruke de personlige tingene sine, noe som kan bidra til å lette overgangen til skolen og gjøre skoleåret til en morsommere opplevelse.

Personlige skrivesaker: Gjør en forskjell i klasserommet

Det finnes flere ulike typer skolemateriell med personlig navn som elevene kan velge mellom. Noen av dem er

 • Penalhus med navn og design
 • Tegnesett med bilde
 • Graverte penner
 • Ryggsekk for barn med søte dyr
 • Ryggsekk i PU-skinn med navn
 • Laptop-sleeve med bilde eller laptop-veske i lær med navn
 • Personlig treningsbag
 • Matbokser med navn
 • Og mange flere personlige skolesaker!

Innkjøp av skolemateriell til skolestart: Det viktigste for alle elever

Skolestart er tiden før skolestart, overgangen fra en avslappende sommerferie til et mer strukturert miljø for læring og utvikling. Det er også tiden for å gjøre seg klar og sørge for at alt skolemateriellet er på plass!

I vårt sortiment av skolestartartikler finner du utstyr for alle aldersgrupper. Fra søte ryggsekker med dyr til ryggsekker i PU-skinn for voksne og fra tegnesett til personlige pennalhus - det finnes noe for alle!

Tilbud og kampanjer i forbindelse med skolestart: Spar penger når du handler personlig tilpasset skolemateriell

Det er ikke noe å si på hvor spennende det er å komme tilbake til skolen med sekken full av splitter nytt, personlig tilpasset utstyr. De skreddersydde pennalene, de personlige notatbøkene og den unike vannflasken du har valgt ut - alt dette gjør skolestarten enda mer spennende. Men det som er enda mer spennende, er muligheten til å spare penger samtidig, takket være våre skolestarttilbud og kampanjer.

Våre skolestarttilbud er utviklet med tanke på foreldre og elever, og gir god valuta for pengene på et bredt utvalg av personlig tilpasset utstyr. Vi vet at hver krone teller, og med våre kampanjetilbud kan du skaffe deg alt du trenger uten å ruinere deg.