Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Bli klar for skolestart! Tilpass skole- eller kontorutstyr med et fint bilde og en tekst. En perfekt gaveidé til noen som akkurat har begynt i ny jobb eller skal tilbake på skolen.

235 gaver

Du har sett 48 av 235 gaver

De kuleste personlige skoleartiklene

Tilbake til skolen! Det er på tide med skolestart, du vil derfor helt sikkert ønske å vise frem noen morsomme nye skoleartikler som vil gjøre tiden i klasserommet litt morsommere. Hvor fantastisk ville det ikke være å ha yndlingsbildene dine på skoledagboken? Eller de fineste bildene fra sommerferien på den bærbare PC-en din?

Du kan enkelt designe de fineste skoleartiklene i det nettbaserte redigeringsverktøyet. Last opp yndlingsbildene dine og legg til navn eller tekst for å designe de kuleste gjenstandene til skolestart.

Design din egen skoledagbok

Leter du etter en unik skoledagbok? Design den selv og legg til dine egne bilder foran og bak. Du kan velge mellom en rekke design og trykk, som blomster, hjerter, tigre, ananas eller appelsiner. Legg til ditt eget bilde og navn, så har du en skoledagbok som alle vil misunne! Du kan velge mellom en stiv eller myk perm. Dagene i hver uke, som starter på mandag og slutter på søndag, er spredt utover to sider.

Mappe, notatbok og penal

Du kan også designe din egen mappe, notatbok og penal etter din egen smak. Du kan velge mellom en notatbok med design og bilder trykket på begge sider, eller en notatbok som bare har trykk på forsiden. Notatbøkene er i stiv eller myk perm og leveres i A5-format. Velg mellom en rekke design som blomster, katter eller flamingo. Du kan også laste opp et bilde som du kan få trykket på din egen notatbok.

Tar du mange notater i løpet av timen eller forelesningene og vil gjøre det med stil? Da kan du designe din egen mappe. Du kan laste opp bilde og tekst, eller du kan velge mellom noen av våre morsomme design og trykk. Vi har design spesielt for lærere, mammaer og pappaer eller partnere, samt lekne design med kaktus eller tekster med Donuts. Hvis du ønsker å kunne ta med deg yndlingsbildene dine, kan du også lage en mappe med en egen fotocollage. Fotomappen leveres med en A4-notatblokk som lett kan byttes ut når den går tom. Er du en stor fan av penaler? Design et penal etter din smak. Vi kan også trykke et bilde eller melding på penalet. Hvis du ikke føler deg kreativ, kan du velge mellom vårt utvalg av morsomme mønstre og trykk. Slik kan du personlig tilpasse ditt eget penal i metall. Hvis du virkelig vil imponere, kan du inngravere en penn med tekst eller navn!

Lunsjbokser, flasker og vannflasker

Når det er pause passer det fint med lunsj, det blir ekstra stas med en egen lunsjboks, snack-boks eller drikkeflaske. I vårt sortiment finner du rosa, blå og grønne lunsjbokser som kan du legge navnet ditt til. Veldig praktisk hvis du har to jenter som begge vil ha den rosa lunsjboksen (eller de blå eller grønne!). Du vil umiddelbart vite hvilken lunsjboks som tilhører hvem. Drikkekopper kommer i forskjellige farger, former og størrelser. Vi tilbyr vår standard skoleflaske i blått, grønt eller rosa, de kan personlig tilpasses med eget bilde. For de små er det et søte tutekopper med isolerende aluminium som holder drikken kjølig. En egen termos! Du kan velge mellom design med rosa eller blå ører. Du kan til og med få trykt et bilde på siden. Hvis du foretrekker en unik bambusvannflaske eller til og med en metallvannflaske, har du kommet til rett sted!

Personlig tilpassede ryggsekker

Endelig er en kul ryggsekk som du må ha til skolestart! For småbarn og førskolebarn har vi en fin liten rosa ryggsekk med navnet deres på. Selvfølgelig kan du også legge til et bilde. Vi har også fine gymposer med søte trykk til de små. Du kan også legge til et navn på disse posene slik at alle vet hvem som eier dem!

Enten du skal på universitetet eller leter etter en ryggsekk til barna dine, hos YourSurprise har vi den perfekte personlige ryggsekken for deg. Hver ryggsekk er laget med kjærlighet av oss for deg, i henhold til dine behov og ønsker for tilpasning. På siden vår kan du finne et utvalg av ulike modeller:

  • Ryggsekk for barn med navn: tilgjengelig i fire farger, polstret og med forskjellige rom. En superkomfortabel ryggsekk å tilpasse med design og navn!

  • Personlig ryggsekk i skinn: Denne stilige ryggsekken er tilgjengelig i to størrelser, og kan tilpasses med et navn, lasergravert på øko-læret.

  • Treningsvesker: Velg din favoritttreningsveske i form av et dyr, perfekt for førskole eller personlig med et bilde.

Personlig tilbehør til kontoret

Etter ferien er det på tide å gå tilbake til kontoret. Lindre smerten ved å reise hjem med personlig kontorrekvisita og gjør jobben morsom! Du kan starte fra datamaskinens arbeidsstasjon med en personlig musematte. Velg favorittbildet ditt slik at du kan vente på det neste med mer trygghet. For et mer elegant resultat kan du velge en musematte i skinn, gravert med navnet ditt. Beskytt den bærbare datamaskinen med et nytt laptop-omslag, i skinn med navnet ditt eller i stoff tilpasset ditt navn. For å ta notater kan du ikke gå glipp av personlige penner med navnet ditt, så ingen vil stjele dem igjen! Til slutt, ikke glem din personlige dagbok for 2022/2023, slik at du aldri går glipp av en viktig avtale.