Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

En kokk og hans forkle er som hånd i hanske! Ikke bare beskytter det mot uønskede flekker på klærne, men det er også detaljen som som skiller ut en virkelig mesterkokk! Gi hobbykokken et personlig forkle med bilde og/eller tekst.

21 gaver

Trykk et forkle

Leter du etter en gave til noen som liker å være på kjøkkenet og elsker å lage mat? Da kan du gi dem et morsomt forkle med navn eller bilde! Hos YourSurprise finner du en rekke forklær: til barn og forklær i tekstil eller skinn. Bare design et forkle i det nettbaserte redigeringsverktøyet. Her kan du laste opp et bilde og legge til tekst.

Hvordan lage et personlig forkle?

Det har aldri vært enklere å lage ditt eget kjøkkenforkle! Du kan personalisere det på forskjellige måter etter dine behov. Er du på utkikk etter et forkle med en spesiell gravering? Eller kanskje du vil velge et morsomt bilde som får mottakeren til å le?

Slik kan du "skreddersy" forklærne dine:

  • Personlig forkle med foto: Velg ditt favorittbilde, så trykker vi det med stor omsorg og i høy kvalitet på tøyforkleet. Du kan velge mellom et rikt utvalg av farger og mønstre.
  • Personlig forkle med navn og/eller en skrevet tekst: legg til navnet på kokken eller en bestemt tekst for personen som skal få forkleet. Du kan også legge til et navn i kombinasjon med et av designforslagene.

Hvis du er på utkikk etter et spesiallaget skinnforkle, kan du legge til navn og design, så lasergraverer vi det direkte på forkleet.

La fantasien løpe løpsk og lag morsomme personlige forklær, med et bilde fra et engangskamera, en morsom tekst til sjefskokken på kjøkkenet eller den spesielle setningen som reflekterer mottakeren av gaven. Du kan også lage et søtt forkle til deg selv eller noen i familien din.

De beste personlige forklærne

Hos YourSurprise kan du finne det beste forkleet til enhver person som elsker å lage mat eller grille. Enten du er på utkikk etter et juleforkle for å overraske noen med en original gave under treet eller om du tenker på mannen din som er så glad i å lage mat, kan du finne et stort utvalg forklær for alle og enhver og alle slags anledninger.

  • Barneforklær: for små kokker som skal vokse opp og vil eksperimentere på kjøkkenet. Kan fås i den klassiske versjonen eller med Miffy kanin.
  • Personliggjort sett med foreldre-barn-forkle: slik kan de små hjelpe pappa og mamma på kjøkkenet.
  • Spesiallagede tøyforklær for voksne: i versjoner dedikert til en spesiell anledning eller i den klassiske utgaven. Ditt eget trykk på forkleet!
  • Skinnforkle med gravering: kan fås i brunt eller svart skinn eller en versjon i resirkulert skinn. Kan personliggjøres med et design og/eller navn.

Rimelige, spesialtilpassede kjøkkenforklær

Vil du lage forkle med en tekst eller et bilde, men du har et lavt budsjett? Hos YourSurprise kan du velge fra et utvalg forklær for alle lommebøker!

Gå for et tøystoff og en mer beskjeden, men likefullt spesiell gave til en som ønsker å bli kokk eller til en venn som alltid lager de herligste retter.

Med dette rimelige, personlige forkleet går du heller ikke på akkord med kvaliteten, men skaper en varig gave som garantert vil gjøre noen glade.

Et forkle til mamma

Vil du lage et personlig forkle til mammaen din? Mye moro! ~ Vi har forklær i med en rekke trykk og i forskjellige farger. Velg tekster som 'Beste mamma', 'Jeg er en supermamma', 'Jeg elsker mamma' og til og med 'til den beste bestemoren' i redigeringsverktøyet vårt. Du kan også laste opp ditt eget bilde eller til og med lage en collage fra flere bilder som trykkes på forkleet. Forkleene har trykk av høy kvalitet, det vil si at de også ser bra ut. Morsdagsforkle er tilgjengelig i fargene grå og hvit.

Et forkle til bestemor

Vil du overraske verdens beste bestemor med en nydelig gave som takk for all den herlige maten hun lager? Eller fordi du alltid baker kaker sammen? Da kan du gi henne et personlig tilpasset forkle med bilde, navn og tekst! Et forkle med bilder av bestemor og barnebarna er alltid en slager! Spesielt hvis det også står 'til den beste bestemoren'!

Barneforkle med navn

Hvem er det som ikke elsker å bake småkaker, kaker eller bare hjelpe til på kjøkkenet? Vi kjenner mange barn som elsker å bake kaker sammen med mamma, pappa eller bestemor. Vi har mange flotte barneforkle i vårt sortiment, laget spesielt for små kjøkkenprinser og -prinsesser. Last opp et bilde, navn og velg en morsom tekst til forkleet, som f.eks. Star Chef ',' Chef 'or' Master Chef '. Barneforklærne er tilgjengelige i fargene rød, blå, svart og hvit.

Miffy -barneforkle

Miffy-forkleet fås i forskjellige farger og med ulike trykk. Du kan velge mellom Miffy med smekke, Miffy som spiser eller Miffy med alle vennene. For å gjøre forkleet ekstra morsomt for den lille mottakeren, kan du legge til navn med en kort tekst!

Et forkle for en tøffing: Grillforkle i skinn

For store, tøffe mesterkokker har vi vakre skinnforklær i utvalget vårt, de kan du trykke navn på. I tillegg til navnet, kan du velge mellom en rekke design og trykk. Finnes det noen ekte ‘BBQ king’ of ‘princess BBQ’? Vi trykker det på dette vakre skinnforkleet! Du kan enkelt tilpasse skinnforkleet i vårt nettbaserte redigeringsverktøy. Skinnforkleet har en justerbar nakkestropp og er farget med vegetabilsk brun farge og er av fullkornet bøffelskinn. Dette forkleet er en virkelig vinner hvis den tøffe mannen din liker å grille med venner!

Barneskinnforkle med navn

Det er enda morsommere å matche skinnforkleet med et barneskinnforkle. Slik bli far og den lille poden (eller mamma og poden) et unikt team. Barna kan ha det samme forkleet som mamma eller pappa. Du kan velge mellom tekster som f.eks. 'Little Chef', 'Grill King' or 'Grill Queen'. Vi er sikre på at de små vil elske å hjelpe til, spesielt hvis de har det samme forkleet som mamma eller pappa.

Hvilke materialer er personlige forklær laget av?

Når det gjelder hvilke materialer de personlige forklærne er laget av, kan du velge mellom en rekke ulike materialer basert på dine preferanser og behov. Hvis du er ute etter et forkle som du enkelt kan legge til bilder og tekst på, er 100 % bomull et utmerket, mykt underlag. Hvis du derimot er ute etter et mer elegant og slitesterkt materiale, er et forkle i fullnarvet bøffellær, vegetabilsk garvet for kvalitetens skyld, et utmerket alternativ. I dette tilfellet graveres den personlige teksten direkte på læret.

La oss ikke glemme det miljøbevisste alternativet. Det finnes også resirkulerte forklær som består av 90 % resirkulert lær kombinert med 10 % PU (polyuretan), noe som gir både stil og bærekraft.

Finnes de personlige forklærne i forskjellige størrelser?

Vårt utvalg av forklær leveres med justerbar stropp for å kunne tilpasses ulike størrelser. Stroppen kan enkelt justeres etter behov.

Kan jeg velge skrifttype og farge for personaliseringen?

Bomullsforklærne våre kan tilpasses med en annen skrifttype og farge, i tillegg til design, bilder og logoer. Du kan velge mellom 39 farger til teksten og 16 skrifttyper. Skinnforklærne våre kan ikke tilpasses med farget tekst, men du kan velge skrifttype fra en liste på 17!

Kan jeg legge til en logo eller et bilde på et personlig forkle?

Selvsagt! Våre bomullsforklær kan tilpasses med bedriftens logo, et bilde og/eller et design. Last det opp i vårt nettbaserte redigeringsprogram, så sørger vi for at det trykkes i full farge og HD-kvalitet.