Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Er du på utkikk etter t-skjorter med ditt eget bilde, navn eller design? Personlige t-skjorter er fantastiske gaver til mange ulike anledninger, både til hverdag og fest. Du kan designe en t-skjorte til absolutt alle. Vi har t-skjorter for menn, kvinner, barn og babyer, og alle er skreddersydde med det personlige designet du ønsker.  

138 gaver

Du har sett 48 av 138 gaver

Personlige t-skjorter

Hvis du leter etter en morsom gave eller trenger t-skjorter til et arrangement, utdrikningslag, turnering, jobb eller helg med venner, kan du finne det her. Hos YourSurprise tilbyr vi t-skjorter til menn, kvinner, barn og babyer i mange størrelser og farger. Det er ingen minstebestilling, slik at du kan bestille bare én t-skjorte hvis du vil det. Du kan velge mellom standarddesign eller -tekst som: ‘queen’, ‘keep calm it’s your birthday’, ‘big sister’ eller ‘big brother’ eller designe din egen t-skjorte med ditt eget bilde eller tekst.

T-skjorter med foto og/eller navn

Vårt online redigeringsprogram lar deg personlig tilpasse alle t-skjortertene våre på kort tid. Du kan få trykt navnet eller teksten du ønsker, eller du kan få trykt ditt favorittfoto i høy kvalitet og i alle farger. Hvis du vil bruke mer enn ett bilde, kan du lage en morsom collage. Vask t-skjorten på vrangen på maks 40 grader for å bevare trykket.

T-skjorter til utdrikningslag

Hvis du planlegger et utdrinkningslag og trenger t-skjorter for hele gruppen, er dette noe vi kan bidra med! Vi kan lage dine t-skjorter i forskjellige farger og med forskjellig print. Du kan laste opp et bilde som vi kan trykke på t-skjortene, eller legge til din egen tekst. Hvis du ikke er helt sikker på dine egne designer, velger du en av våre standard designer.

T-skjorter til sportsarrangement

Mange idrettslag bestiller t-skjorter til et spesifikt arrangement, for eksempel en hockeyturnering eller en fotballkamp. T-skjortene blir brukt under arrangementet, men også til etterfesten og tiden opp til spillet. Hvis du skal ha på deg den samme skjorten en stund, bør den være god! Få teamnavnet trykt på t-skjorten, eller legg til navnet på hvert lagmedlem til sin egen t-skjorte. Hvis du vil ta den helt ut, kan du til og med legge til et morsomt bilde på baksiden. Du kommer definitivt til å skille deg ut på etterfesten!

T-skjorter med logo for bedriftsarrangement

Hvis du ønsker at alle dine ansatte skal representere ditt selskap på et bedriftsarrangement eller en fest, kan vi hjelpe deg med dette. Du kan legge til firmalogoen foran eller bak på t-skjortene, eller begge deler. Eller kanskje du foretrekker å ha firmalogoen på baksiden, og den ansattes navn foran; det er opp til deg. Kundene våre forteller oss at disse t-skjortene eller genserne blir ekte samleobjekter blant teamene sine.

T-skjorter til barn og babyer

Vi tilbyr også t-skjorter for barn og babyer i morsomme farger som lyseblå, rosa, rød og gul, med morsomme designer som enhjørninger, hjerter, snakkebobler, is, stjerner, bjørner, flamingoer, hvaler og mange flere. Vi tilbyr også t-skjorter med morsomme tekster, for eksempel 'Keep calm it’s your birthday’, ‘Big brother’ og ‘Big sister’. De to siste er også en perfekt måte å fortelle verden at du er gravid! Det er også mange design der du kan legge til ditt eget bilde og/eller tekst for å lage en unik t-skjorte.

Personlige t-skjorter med ditt eget design

Er du på utkikk etter en original og helt unik gave? Få trykt en komfortabel t-skjorte med ditt eget design. T-skjortene våre er laget av bomull av høy kvalitet, har en behagelig rund hals og et utvalg av ulike farger, og kan tilpasses etter dine behov.

Vil du ha t-skjorter med trykk til utdrikningslaget, utdrikningslaget, turneringen, jobbutflukten, barnefesten, demonstrasjonen eller helgeturen med venner? Ikke noe problem!

Vi trykker dame-, herre-, barne- og baby-t-skjorter i ulike farger og størrelser, slik at du alltid kan finne det du trenger til enhver anledning.

Du kan bestille enkeltstående t-skjorter, dvs. fra 1 stk. og opp til så mange t-skjorter du ønsker. Ikke noe minimum, ikke noe maksimum, alt er opp til deg.

Vi trykker bildet ditt, et bilde, et navn, en logo og/eller et slagord, eller et av de kule designene våre som du finner i nettredaktøren vår.

Personlige t-skjorter med bilde

Få bildet ditt trykt på t-skjorten(e) i høy kvalitet og i full farge.

Hvis du har flere bilder du ønsker å bruke, kan du raskt og enkelt lage en collage av alle bildene. Vask t-skjorten ut og inn på maks. 30 °C for at trykket skal holde seg fint. Vil du velge et sentimentalt bilde, et morsomt bilde eller en kreativ collage? Det er helt opp til deg!

Kan jeg få t-skjortene mine trykt både foran og bak?

Du kan få dine personlige t-skjorter med trykk både foran og bak, eller du kan nøye deg med bare forsiden eller baksiden. Bare legg til design eller bilde(r), velg trykkplassering og fullfør bestillingen på kort tid.

Designe dine personlige t-skjorter: skap din egen personlige stil

Har du lyst til å sette et unikt preg på klærne dine? Design din egen t-skjorte og vis frem din personlige stil. Enten du er på utkikk etter en personlig gave eller ønsker å skape dine egne klær, er våre personlige t-skjorter perfekte for deg.

Med et bredt utvalg av farger, størrelser og designalternativer har du full frihet til å uttrykke din kreativitet. Legg til tekst, grafikk eller bilder for å skape et unikt plagg som passer akkurat deg. Våre materialer av høy kvalitet sørger for at t-skjorten ikke bare ser flott ut, men også er behagelig å ha på.

Personlige t-skjorter for bedrifter

Vil du gi alle dine ansatte samme t-skjorte til en firmatur eller fest?

Vi hjelper deg gjerne! Få t-skjortene dine trykt med logo, navn og/eller bilde slik at de passer til varemerket ditt.

Personlige t-skjorter for barn og babyer

Vi tilbyr også søte og behagelige t-skjorter til de minste i kule farger som beige, rosa og grønn.

Du kan få t-skjortene trykt med alle slags morsomme motiver, et navn eller en søt tekst. Du finner kule design med enhjørninger, hjerter, snakkebobler, ispinner, en stjerne, en bjørn, en flamingo, en hval og mye mer i nettredaktøren vår. Legg til bilde og/eller tekst for en perfekt personlig finish!

Personlige t-skjorter for kvinner: t-skjorter med smal passform

Vi tilbyr også slim fit t-skjorter for damer, som kan personaliseres og er tilgjengelige i størrelsene S til XXL.

Personlige sports t-skjorter: perfekt til treningsøkten

For å få sportst-skjorter med trykk av beste kvalitet trenger du et annet materiale enn bomull. Du trenger faktisk hurtigtørkende polyester for å sikre at svetten ikke blir hengende igjen.

Vi har en spesialseksjon med tilpassede sports t-skjorter, som passer perfekt hvis du skal delta i en (bedrifts-)turnering, et arrangement eller en løpekonkurranse.