Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Personlig tilpasset undertøy med selvvalgt bilde og/eller tekst. Foretrekker du personlig tilpassede boksershorts, personlig tilpassede bildesokker eller begge deler?

15 gaver

Boksershorts med ditt eget bilde og tekst Ikke alle gaver trenger å være utfordrende, det finnes også gaver som er enkle og artige, men mest av alt fine å gi til mottageren! En personlig tilpasset produkt med ditt eget bilde, text og artige design er både en underholdende og original gaveide som ganske sikkert vil skille seg ut fra de ordinære gavene!

Ønsker du å overraske din partner eller venn med en virkelig unik gave designet bare for dem? Med YourSuprise kan du designe personlig tilpassede boksere eller sokker med ditt eget bilde og tekst, og gi en viktig person en gave som er både uforglemmelig og praktisk gave.

Boksere og sokker med ditt eget bilde, navn eller tekst er artige ideer til en bursdag, valentinsdag eller ungkarsfest, eller et flott tilskudd som kan livne opp din egen klesbutikk! Lag og bestill unikt undertøy raskt og lett - og overraske mottakeren med en gave som får dem til å smile!

Gjør boksershortsene unike med ditt eget bilde og tekst

Vet du kan du kan gjøre et vanlig, lite produkt til en helt unik og artig gave? Er du på jakt etter behagelig og velpassende undertøy til din mann, kjæreste eller en venn? Hva ville gjort dem gladere enn å ha veldig myke boksere med deres favorittbilde eller eget navn på?

Med YourSurprise kan du lage fine og myke boksershorts med bilde og tekst og boksere med ditt eget navn raskt og lett. Bare legg bildet og teksten du ønsker til vårt redigeringsverktøy på nettet og bestill - så lett er det! Vi har et utvalg boksere i ulike farger og størrelser, så du kan helt sikkert finne en størrelse som passer alle. Morsomme boksere med ditt eget bilde eller tekst er absolutt den perfekte gaveide å overraske noen med, samtidig som du lager lager et minneverdig morsomt øyeblikk med en spesiell gave. Personlig tilpassede mens boksere med ditt eget bilde eller tekst er laget av mykt stoff med en elastisk topp. Derfor passer de bra og er behagelige å bruke. Med denne spesielle gaven imponerer du absolutt mottakeren!

Sokker med ditt eget bilde eller navn og et fint design

Alle elsker fargerike og morsomme sokker. Så tenk deg hvor mye glede sokker med ditt eget bilde og fint design kan gi! Å lage og bestille sokker med ditt valg av bildetrykk har aldri vært enklere eller mer moro. Våre tilpassbare sokker er så vakre at du vil bestille dem både som gave og til deg selv!

Bilde av din partner, familiemedlem eller en venn trykket på sokkene - og tilogmed avsluttet med et artig design - vil nok gladelig overraske enhver. Bildesokker med et fargerikt design er en morsom gaveide til en viktig person på deres spesielle dag. De er også flotte som bedriftsgaver siden du kan også trykke din bedriftslogo på dem. Vi har også personlig tilpassede sokker etter navn i utvalget vårt.

Personlig tilpassede sokker med ditt eget bilde er en supergøy måte å trykke minnet av et hyggelig øyeblikk på en praktisk gave! Eller hvorfor ikke bestille et par sokker til deg selv med, for eksempel, et bilde av kjæledyret ditt? Tilpassbare sokker er tilgjengelige både for damer og menn. Hvem vil du overraske med et par med varme, personlig tilpassede sokker?

Lag ditt eget personlige undertøy: Personlige boxershorts og stringtruser

Har du noen gang vurdert å sette et personlig preg på undertøyet ditt? Med vårt utvalg av personlig undertøy er dette nå mulig. Tenk deg dette: et par boxershorts eller stringtruser med ditt eget unike design. Personlig undertøy er en morsom gave til jubileet, utdrikningslaget, bursdagen eller når som helst du vil gi noen en morsom gave!

Slik tilpasser du undertøyet ditt

I vårt utvalg av personlig undertøy finner du blant annet:

  • Personlige boxershorts: Dette er ikke vanlige boxershorts - de kan personaliseres med et bilde etter eget valg. Enten det er mottakerens ansikt eller et bilde av en intern vits, kan du få det trykt rett på boxershortsene.
  • Personlig g-streng: Vil du sette litt ekstra krydder på tilværelsen? Legg til et bilde og en tekst etter eget valg på våre personlige g-strenger. Gi uttrykk for deg selv på en intim og personlig måte.

Men hvordan fungerer det?

  1. Først velger du hvilken type undertøy du vil ha personlig.
  2. Deretter laster du opp bildet du vil ha på undertøyet. Du kan også legge til et lite motiv.
  3. Hvis du har valgt våre personlige thongs, har du også mulighet til å legge til en tekst.
  4. Når designet ditt er klart, legger du inn bestillingen, så tar vi oss av resten.

Personlig undertøy til henne

Det beste dameundertøyet kan personaliseres! Lag en unik, personlig g-streng med et morsomt bilde som får mottakeren til å le. Du kan også legge til navn, tekst eller en spesiell dato. Vår stringtruse er en ener blant dameundertøy. Dette er ikke en helt vanlig g-streng, men et lerret du kan uttrykke din individualitet og stil på.

Det personlige undertøyet til henne fås i fargene rød og svart og i 3 forskjellige størrelser: S, M, L.

Hvis du foretrekker noe annerledes, er våre boxershorts med bilde det perfekte valget!

Personlig undertøy til ham

Leter du etter den perfekte, unike gaven til mannen i ditt liv? Eller kanskje du rett og slett bare ønsker å tilføre din egen undertøysskuff et snev av individualitet? Våre personlige herreundertøy er det rette valget for å få ham til å smile med en flott og original gave!

Våre personlige boksershorts fås i 3 farger: hvit, svart eller rosa og 3 størrelser: M, L, XL.

Hvordan lager man personlig undertøy?

Personlig undertøy er en unik måte å uttrykke seg på og sette sitt eget preg på. Personaliseringsprosessen for undertøy innebærer at et bilde eller en tekst overføres til plaggets stoff ved hjelp av avansert trykkteknologi. Denne prosessen sikrer at motivet holder lenge og ikke falmer eller skaller av etter vask. Men slapp av, det er enkelt å bestille!

1. Velg det personlige undertøyet

Det første trinnet i personaliseringsprosessen er å velge hvilken type undertøy du ønsker å personalisere. Du kan blant annet velge mellom boxershorts og stringtruser. Når du har valgt type undertøy, kan du velge den fargen og størrelsen som passer best til mottakeren du har i tankene.

2. Velg din personlige tilpasning

Når du har valgt type, farge og størrelse på undertøyet, kan du laste opp bildet eller teksten du ønsker å trykke på plagget. Bildet eller teksten kan være hva som helst, fra et personlig bilde til et favorittsitat eller slagord.

3. Gaven din opprettes

Når du har lastet opp bildet eller teksten, begynner trykkprosessen. Trykkteknologien som brukes, sørger for at bildet eller teksten overføres nøyaktig til plaggets stoff. Resultatet er personlig undertøy av høy kvalitet som er unikt for deg.

4. Send til en adresse du selv velger

Etter at trykkingen er ferdig, kontrolleres det personlige undertøyet nøye for å sikre at det oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Deretter pakkes plagget ned og sendes til adressen du har valgt, klar til å brukes og nytes.

Personlig undertøy er en fin måte å sette et personlig preg på garderoben eller gi bort som en unik og omtenksom gave.